O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
IP kamery
zdravim,najde sa tu niekto kto sa troska vyzna do kamier,rozhodujem sa medzi https://www.kamerove-…
terry25
Pred 10 mesiacmi
1
2
37
Venie na starom kamennom dome
Dobrý deň. Prosím o radu, kto má z vlastných skúseností. V starej usadlosti by som chcel za obmedz…
jan45
Pred 2 rokmi
12
Interiérové dvere puchnú počas dažďov, vlhkosti
Zdravim, mám otázku. Kupovali sme dvere do bytu, ale sme museli z nich zrezavat, skracovali sme ich…
duzu
Pred 2 rokmi
2
Ytong > Existujuca omietka > Lepidlo+Sietka > Stierka. Bude tento recept fungovat?
Dobry den, mam dom z ytongu (2. majitel), avsak nebol presietkovany s lepidlom a boli priamo na y…
tk1991
Pred 2 rokmi
11
Duniaca dlazba
pri obkladke dlazby som zistil ze vela obkladov 60x60 duni pri poklopani, niektore iba na 10 cm2 ni…
gashtaan
Pred 2 rokmi
18
Aka vzdialenost Tuje smaragd od susedovho plota?
Dobrý deň, chcel by som urobit 3 m vysoky zivy plot z Tuje smaragd aby sme mali trochu sukromie.. p…
jan45
Pred 2 rokmi
8
Autoservis pri dome
Ahojte,mám na Vás otázku.Sused dostal od babky pozemok na stavbu domu vedľa nás. No minule mi poved…
fanusa79
Pred 1 rokom
22
Zdroje informácii ohľadom interierových omietok, postupov etc
Zdravím, chcel by som sa priučiť teoriu ohľadom tejto témy. Viete mi poskytnúť nejaký vhodný zdroj …
tk1991
Pred 2 rokmi
4
sponzor fóra
Zrovnanie podlahy
Ahojte :slight_smile: idem si k Vám znova po radu. Prerábame starší jednoizbový byt (na prízemí). T…
mgx
Pred 2 rokmi
2
Staré okná
Dobrý deň. Chcela by som sa poradiť, cez akú firmu v Bratislave, ste menili okná na panelákovom by…
jankaj83
Pred 2 rokmi
1
Syciaci bojler ventil?
ahojte potrebovala by som poradiť ohľadom syciaceho bojlera alebo ventila.minuly týždeň som si vsim…
martinkkka222
Pred 2 rokmi
3
Klima Vivax
Zdravím chcem sa informovať , namontovali nam klimu nedávno, máme nízke stropy, pod klimov máme jed…
sarita510
Pred 2 rokmi
11
Ako poriadne zaizolovať nádrž na dažďovu vodu pre odtekanie vody?
Ahojte, v stavebnom projekte mam odtok z plnej nadrze na dazdovu vodu navrhovany do potoka. Zial f…
foox
Pred 2 rokmi
4
Ako lepit dlazbu do spadu
Poradite ako nalepit dlazbu v pračovni, k podlahovemu odtoku? Malo by to byt spadovane styrmi smerm…
kejsix
Pred 2 rokmi
4
Terasa izolacia
Ahojte potrebujem nieco naniest na terasu nezastresenu ma 40m2. Coby ste mi poradili?
pacna
Pred 2 rokmi
1
Pracovná doska z mikrocementu
Pekný deň prajem 😊 Nenájde sa náhodou niekto, kto má pracovnú dosku z mikrocementu? 😊 Ďakujem
02lenka02
Pred 2 rokmi
5
Recenzie na stavebné firmy okres Šaľa
Dobrý deň prajem. Chcela by som sa spýtať či máte skúsenosti (a aké) so stavebnými firmami ArStav, …
zelda4433
Pred 2 rokmi
1
Vlhnutie stien - dom z váľku
Dobrý deň, chcel by som poprosiť o radu. Kúpil som starý dom z nepalenej tehly, ma asi cca 60 rokov…
dexter89
Pred 2 rokmi
7
Skúsenost s firmou ktorá stavia domy na klúč - Banskobystrický kraj
Dobrý deň, prosím vás vedeli by ste nám poradiť firmu ktorá vám stavala domček alebo máte s ňou nej…
vlado1590
Pred 2 rokmi
1
Kúpa pozemku pre rod.dom,čo ďalej?
Dobrý večer,kupujeme pozemok v obci na východe SR kde bol rod.dom no už je tam len zrúcanina.Potreb…
jan45
Pred 2 rokmi
4
Priprava na HS portal
Zdravim, Oknar pri zamerani zistil ze mam spodnu hranu otvoru na HS portal v zelezobetonovej stene…
dominik_galaba
Pred 2 rokmi
2
Priemery PPR vs. Pex-Al-Pex
Zdravím strechári-vodári. Rád by som poprosil o váš názor. V starom projekte máme rozvody vody v do…
rypak
Pred 2 rokmi
3
Napojenie dažďovej vody do drenážnej rúry
Mam privedeny drenaznu ruru ku zvodu zo strechy. Potreboval by som z mensej pristavby odviest vodu …
dedo758
Pred 2 rokmi
5
Problem s COV
Hello. Kym som byval sam, pocas prerabky, voda v nej bola taka nahnedla, skoro vobec nesmrdela. Vse…
adidasko1
Pred 1 rokom
16
Spojky na prístrešku
Ahojte, tento prístrešok chceme dať do polystyrenu a urobit fasadu (podhlad). Stojky tiez polystyre…
zita19
Pred 2 rokmi
5
Je na prívode vody nutný poistný ventil ak mám redukčný ventil?
Dobrý deň. Začal mi prepúšťať poistný ventil na prívode vody k bojleru. Dodatočne som kúpil membrán…
cukrik25
Pred 2 rokmi
24
Čo znamená položka z rozpočtu
Ahojte prosím vás vie mi niekto vysvetliť čo znamená položka z rozpočtu? - 346244353.S Obmurovka kú…
standa1981
Pred 2 rokmi
12
Môžem navŕtať skrinku do OSB dosky?
Ahojte. Mám novostavbu - drevodom a moja otázka je možno smiešna. :smiley: No.. na stene pod sadr…
frantisekca
Pred 2 rokmi
9
Rada s tepelným čerpadlom
Dobrý deň prajem, realizuje sa nám stavba drevodomu s podlahovou plochou 104m2, kde máme vypočítanú…
fugas20
Pred 2 rokmi
14
Skúsenosti Difúzne otvorená skladba stien - Drevodom Orava
Dobrý deň, zvažujem montovaný dom od firmy Drevodom Orava a konkrétne difúzne otvorenú skladbu stie…
minco87
Pred 2 rokmi
1
1
2
…
292
293
294
295
296
…