O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Stresny vylez - odolnost skla
Zdravim strechari. Laicka otazka - sklo na stresnom vyleze je bezpecnostne (s foliou) pripadne je n…
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
7
Odpadnuté kachličky a omietka
Dobrý deň. Čo mám robiť s týmto? Omietka je sadrová bez sieťky. Na tých odpadnutých kachličkách je …
poqy
Pred 2 rokmi
3
Tepelné čerpadlo - brať za rovnakú cenu TČ s vyšším výkonom?
Pozdravujem všetkých. Riešim výber TČ do novostavby rodinného domu (celková úžitková plocha 230 m2…
martinbeyma
Pred 2 rokmi
15
Kde sa nachádza elektrika
Dobrý deň, mám v pláne znížiť strop v staršom tehlovom byte. Viete mi poradiť kde sa nachádza alebo…
duzu
Pred 2 rokmi
10
Tazky vzduch v byte
Ahojte, v 3-izbovom byte mame nejaky "tazky" vzduch. Ked si lahneme do spalne, po chvili sa nam upc…
raphael42
Pred 2 rokmi
15
Nika do 15cm steny
Poprosím o radu. Bolo by možné vytvoriť niku v kúpeľni nad vaňou po celej dĺžke aj do steny, ktorá…
mucha999
Pred 2 rokmi
8
Ako dosiahnúť čo najvyššiu sumu úveru zo stavebnej sporiteľne?
Ahojte. Zvažujem kúpu nehnuteľnosti a vzhľadom na súčasné podmienky hypoték by som rád čerpall čo n…
frantisekca
Pred 2 rokmi
6
Solárne panely - firma
Dobrý deň, poraďte mi prosím nejakú dobrú firmu na predaj a montáž solárnych panelov na ohrev teple…
jano121
Pred 2 rokmi
3
sponzor fóra
Stavba domu na kluc
Ahojte mali ste niekto postaveny dom na kluc od - stavbadomunakluc.sk? Popr. Aj od inej firmy..ale …
nika0204
Pred 2 rokmi
1
Akú IPU na strechu, pod hydroizolačnú fóliu
Zdravím, chcel som sa spýtať akú by ste dali izoláciu IPA, na strechu ale to ešte nad tým bude 42-…
joujou1
Pred 2 rokmi
8
Názor a prípadne vysvetlenia takto založených základov.
Zdravím stavebníci mam otazku. Susedovy založili stavbu na základové pásy spôsobom aky je na fotkac…
petersd
Pred 2 rokmi
16
Injektaž domu
Ahojte všetci, viete mi poradiť injektáž rod. domu, dom postaveny cca v 70-80 rokoch, zvažujem kúpu…
mgx
Pred 2 rokmi
5
Vinyl z Merkury market
Zdravim ľudia,otázka na rýchlo, kúpili by ste z Merkury Market vinylovu podlahu? Ďakujem za odpove…
expressdrive
Pred 1 mesiacom
5
Elektrická gamatka
Dobrý deň!Poprosím Vás má niekto doma elektrickú gamatku?
foox
Pred 2 rokmi
12
Vlhnutie steny
Dobry den Posledne 2 roky nam zacala vlhnut stena od zakladov. Je to nosny mur, z oboch stran su ob…
elondon
Pred 2 rokmi
5
Stukova omietka na krbe
Paci sa mi taka drsnejšia štruktúra (asi stukova omietka) na krbe, ale ostatné steny mame hladsie. …
duzu
Pred 2 rokmi
2
Kuchyňa, čo vydrží roky
Ahojte. Chystáme sa robiť kuchyňu a po skúsenostiach s mojou prvou kuchyňou, už chcem takú, čo vydr…
miro107
Pred 2 rokmi
4
Detail asfaltový pás
Čaute, mal by som dve otázky. 1. Ako sa rieši detail pri natavovani asfaltoveho pásu na zakl…
eagleowl
Pred 2 rokmi
9
RIVAGO HNEDO DYMOVÁ
Dobrý deň. Máte prosom niekto plot z tvárnic Rivago hnedo dymovu? Ak áno, prosím viete mi posla…
bimbo380
Pred 1 rokom
2
Výmena okien v Br
Dobrý deň. Vymieňali niekto v poslednej dobe okna a celom byte, poraďte dobrú firmu. Sme zúfalí, st…
kajess
Pred 2 rokmi
3
Mladomanzelska pozicka - podmienky po kupe
Dobry den, Prosim vas, podarilo sa niekomu dostat tuto pozicku alebo je v procese riesenia? Nevie…
ketfal
Pred 1 rokom
4
Prenájom chaty
Ahojte, chcela by som sa spytat,ak by tu mal s tym niekto skusenost. Mame chatu a chceli by sme ju…
anna_lucy187
Pred 2 rokmi
3
Uzemnenie RD vo vnútri
Dobrý deň, prerabam RD a momentálne riešim uzemnenie rozvádzača. V dome mám drevennu podlahu pod ňo…
merak
Pred 2 rokmi
2
Zobytnenie podkrovia , vymena krytiny
Nazdar majstri, otazkocka. Chceme zobytnit podkrovie musime vymenit krytinu lebo nie je pod nou fol…
chrobak7
Pred 2 rokmi
7
Roleta na byt
Zdravím, Ani neviem ako a podarilo sa mi na ľavej strane zlomiť hačik čo drží roletu .Chcem sa sp…
zita19
Pred 2 rokmi
5
8v zvoncek
Da sa na internetovy kabel , ktory ide ku branicke z isticovej skrinky napojit 8 V zvoncek? Planuje…
neutrino
Pred 2 rokmi
4
Emporio fasáda
Ahojte. Nikde sa neviem dopátrať po niekom, kto by mal fasádu Emporio. Zaujíma ma názor na fasády t…
zizzinka
Pred 2 rokmi
1
Podlahove kurenie frézovanie drazok
Dobrý deň. Chcem sa informovať ideme pokladať novú velkoformatovu dlažbu do chodby kde mame betónov…
mokujin
Pred 1 rokom
13
Betonová pultová strecha sklon 5°
Zdravím má niekto skúsenosti s betónovanou dekou pod spadol ktory je rovno aj zaklad pre pultovú st…
andrew87
Pred 2 rokmi
8
Praskliny v strope. Panelový byt
Dobrý deň. Chcela by som sa prosím poradiť ohľadom prasklín na strope ktoré sa spravili v mojej gar…
duzu
Pred 1 rokom
9
1
2
…
291
292
293
294
295
…