O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zámková dlazba
Môže niekto odporučiť šikovnú partiu na pokladku zámkovej dlažby,okres Kežmarok.. Ďakujem
stanislavpetras
Pred 2 rokmi
1
Zastena v kuchyni kasmir-halifax- biely obklad leskly alebo matny
Zdravim,rada by som skusenosti,kto mate skusenosti.kuchyna kasmir a halifax prirodny.chcela by som …
zdenka_direrova
Pred 2 rokmi
1
Sprcha značky Kielle - skúsenosti?
Ahojte. https://www.svet-kupelne.sk/produkt/aura-sprchovy-set-s-termostatem-228-mm-3-proudy-matna…
mgx
Pred 2 rokmi
4
Kedy osadit zastrcky a vypinace
Ahojte, prosim vás momentálne maľujeme a dokončili sme krb, kedy sa obsadzujú vypinace a zastrcky? …
merak
Pred 2 rokmi
13
Nemam signal na chate
Ahojte, Chcem sa spytat ci neviete ako poriesit ak nemam mobilny signal na chate. Je nejake rieseni…
toky1
Pred 2 rokmi
21
Zvlastna tekutina na fasáde
Zdravim vie mi niekto povedať co je to za tekutinu ktora sa mi objavuje na čielku balkóna....
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
6
Vysporiadanie pozemkov
Dobrý večer, hypotetická otázka. Predpokladám, že to asi nebude možné, ale predsa len skúsim. Rodin…
audinak
Pred 2 rokmi
9
Firma Avalda
Dobrý deň, zháňame si batériu do kuchyne a nasla som batérie od firmy Avalda za dobre ceny, ale nik…
frantisekca
Pred 1 rokom
7
sponzor fóra
Novostavba- parkovacie miesta
Dobry den, zo stavebneho uradu nam povedali, ze pred SP musime poziadat obec o Povolenie 3 parkovac…
katrinka8
Pred 2 rokmi
12
Uhlova bruska Makita GA5030R vs GA4530R
Jedna je 125mm a druha 115mm, no je v nich realne nejaky rozdiel? Podla fotiek a parametrov vyzeraj…
gashtaan
Pred 2 rokmi
13
Úzky pozemok 6 metrov
Ahojte, citam starsie temy o stavani rodinneho domu na uzkom pozemku, ale najuzsi, ktory sa tu ries…
conjuring
Pred 2 rokmi
23
ZÁKLAD PLOTU
Dobrý deň. Vedel by mi niekto poradiť ako vyriešiť problém pri realizácii základu plotu. Samotným p…
jan45
Pred 2 rokmi
11
Moznosti dokoncenia terasy
Dobry den, prosim, ake su moznosti dokoncenia terasy, ked je teraz v stave ako vidite na fotke? (t.…
eagleowl
Pred 2 rokmi
26
Zle zakreslená garáž a časť domu na geoportály?
Ahojte, Prosím o upresnenie ako postupovať. Plánujeme nejakú tú rekonštruckiu starého domu ale úpln…
petersd
Pred 2 rokmi
3
Stenové debnenie na plot
Dobrý deň Niekto kto dáva do prenájmu stenové debnenie na plot cca 40 metrov obojstranne. Okres NZ,…
palo18
Pred 2 rokmi
5
Klenbovy strop z betonu ocel + kompozit
ahojte, riešili ste niekto strop s malymi klenbami z betonu? Existuje nejake optimalne techniky pre…
jan45
Pred 2 rokmi
2
Policové schodisko
Zaujímal by ma názor na tieto schody. Z čoho ich vyrobiť, aby boli dostatočne pevné?
frantisekca
Pred 2 rokmi
6
Odolne marhule a broskyne
Ahojte chcel by som sa opýtať ci niekto tu nemá nejaké odolné odrody broskýň a marhúľ chcel by som …
duzu
Pred 2 rokmi
13
Suchá odpadová gulička po 3 dňoch
Ahojte viete mi poradiť, prečo nám vyschne odpadová gulicka už po cca 3-4 dňoch? Dolievam vodu prav…
zipsuliak
Pred 2 rokmi
12
Elektro inštalácia v byte a SDK
Dobrý deň Nedávno sme kúpili byt, ktorý je vo výstavbe. Od architekta v pôdoryse nie je určená ele…
lela263
Pred 2 rokmi
3
Pomoc s kuchynou
Ahojte, Snad mi z Vas niekto pomoze :slight_smile: Prerabame staru kuchynu, a pod kuchynskou link…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
3
Výmena radiátoru
Ahoj diskutujúci, Chcem vymeniť radiátor starý plechový 600*1000 za podľa výpočtov 600*800 korad. …
dzankamizu
Pred 1 rokom
1
2
32
Celoplošný koberec
Ahoj :slight_smile: Chcem sa opýtať, odkiaľ ste kupovali celoplošne koberce. Firma, predajňa, skúse…
zita19
Pred 2 rokmi
6
Drot z ktorych sa vyrabaju siete na gabiony alebo palenove pletivove ploty (5mm+?)
Zdravim, chcem sa spytat ci nahodou neviete kde by sa dal zohnat drot (len jednotlive "pruty") z k…
duzu
Pred 2 rokmi
10
Zvýšenie kapacity hl. ističa - cena revizie
Dobrý deň, viete mi prosím Vás napísať koľko sa pohybuje / koľko ste platili za revíziu prívodu do…
petersd
Pred 2 rokmi
22
Pukanie v podbiti
Zdravim prosim Vas mame vaznikovy krov robili sme podbite osb 18 mm a na to xps 3 cm a pocujeme tam…
zuhajnovic
Pred 2 rokmi
4
Nova kupelna - akou firmou realizovat?
Dobry den. Budeme v novostavbe v Rakusku (cca 40 km od hranic so SR) potrebovat urobit kupelnu (7,…
lubosat
Pred 2 rokmi
1
Plot a brana
Ahojte aku by ste dali branu a plot k tomuto domu??dakujem za kazdu radu:smiley:
svetlanik3
Pred 2 rokmi
5
Vlhkosť a montážna jama
Ahojte, pred stavbou mi montážna jama v garáži prišla ako super nápad. Schovám tam rozdeľovač zemné…
tomas_st
Pred 2 rokmi
12
Sadrokartonový strop v kúpeľni
Pri prerábke kupeľne ako správne postupovať? Najprv spraviť sadrokartonový podhľad / strop a tak vy…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
2
1
2
…
289
290
291
292
293
…