O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Šírka umývadlovej skrinky pre 2 umývadlá
Ahojte, prosím vás, akú šírku umyvadlovej skrinky odporúčate pod dve samostojace umývadlá? Potrebuj…
fugas20
Pred 2 rokmi
7
Čistenie studne + Zeolith?
Ahojte kolegovia strecháči, Mám takýto dotaz: Mám kopanú studňu, cca 5 metrov. Voda je do 3,5 metra…
mgx
Pred 2 rokmi
8
Ako esteticky vyriesit mur z DT s betonovym prekladom
Zdravim, Planujeme podpivnicenu terasu. Spravi sa zaklad, na to vytiahneme mury z DT a nan sa polo…
chapar
Pred 2 rokmi
4
Trávnik, žlté fľaky
Ahojte, prosím o radu trávnikárov, viete mi povedať, čo spôsobilo žlté fľaky na trávniku, viď foto,…
futter10
Pred 2 rokmi
9
Štrk zo starej podlahy
Dobrý deň, rekonštruujeme starý dom a pod drevenými parketami mám takýto štrk, napadlo ma či by sa …
marekm123
Pred 2 rokmi
8
Dostupný projektant v okoli TO
Ahojte, už dlhšie hľadáme dostupného projektanta v okolí TO. Problémom je, že väčšine sa nechce ke…
pedro322
Pred 2 rokmi
3
Prerabka kupelky na bezbarierovu
Dobry den, ideme prerabat kupelku cez upsvr, papiere uz mame schvalene len cakame kedy konecne majs…
katrinka8
Pred 2 rokmi
2
Plesen / vykvety na sadrovej omietke.
Dobry den, Prosim o radu ako opravit a zastavit prenikajucu plesen / vykvety na omietku . Situacia …
lukas_kison
Pred 2 rokmi
9
sponzor fóra
Staré zárubne a dvere
Ahojte, kúpila som starší byt, v ktorom su pôvodné železné zárubne. Chcela by som ich vymeniť za dr…
mgx
Pred 2 rokmi
8
Izolácia pivnica
Zdravim vedel by mi niekto poradiť ako najlepšie z vnutra sa da zaizolovat pivnica .... v starom do…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
3
Zapojenie recirkulačného odsávača pár
Dobrý deň. Chcem sa opýtať, kúpila som byt, kde bola kuchyňa nedávno rekonštruovaná (elektrina a om…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
3
Sliepky a parazity - klieštikovce v kuríne
Zdravim vás. Chcem sa opýtať na ucinnu radu a pomoc ohľadom klieštikovcov v kurine. Je mi škoda ne…
hosmanikova
Pred 2 rokmi
9
Vlastnorucne postavená skrina
Zdravím :slight_smile: potrebovala by som pomoc. S manzelom si chceme svojpomocne vyrobit vstavanu …
wolodymyr
Pred 2 rokmi
11
Kontakt na šikovných Poliakov
Ahojte ľudkovia , chcela by som Vás poprosiť. Nemáte niekto kontakt na šikovných Poliakov čo robia …
veronka134
Pred 2 rokmi
1
Interierove dvere - skryte zarubne
Prosim o odporucanie dodavatela na interierove dvere so skrytimi zarubnami, ktory by mal fajn ceny …
tomyzv
Pred 1 rokom
2
Jahody nikdy nevydržia
Zdravím. Už asi tretí rok sa snažíme pestovať jahody na balkóne ale vždy keď ich zasadím tak za pár…
fulmia
Pred 2 rokmi
9
Obkladovy kamen
Zdravim Vas, vie niekto poradit, kde v Poprade, Kezmarku a blizkom okoli su stavebniny s bohatym vy…
katyax
Pred 2 rokmi
1
Súhlas s vjazdom na pozemok
Ahojte, vedel mi niekto poslať vzor na súhlas vjazdu na pozemok, ktorý potrebujem od suseda, keďže …
tat12
Pred 2 rokmi
1
Stavebná firma, ako na to?
Ahoj. V prvom rade neviem do ktorej kategórie mám zaradiť moje otázky. S ocom plánujeme založiť st…
lakerooo
Pred 2 rokmi
1
Priemer komina- krb vs komin
zdravim, mame krbovu vkozku romotop 2g dynamic, ktora ma na vyrchu vyustenie 200mm (predava sa aj v…
schiedel_maros_plsko
Pred 2 rokmi
5
Môže nadobudnúť dedičstvo aj "cudzia osoba" ak dostala plnú moc ?
Ak je v splnomocnení pre dedičské konanie uvedené že splnomocnený je oprávnený na nasledovné úkony:…
duzu
Pred 2 rokmi
10
Betonovy strop
Zdravím vás všetkých Mám vážny problém dilemu robil sa železobetónový strop cca 18cm výška Rozmer…
lubos12344321
Pred 2 rokmi
13
Tipy na upravu parapetu na lodzii
Dobry den, chcel by som sa opytat/inspirovat ako riesit upravu parapety na vonkajsej strane lodzie.…
zita19
Pred 2 rokmi
6
Skusenosti so zrezanim vchodovych dveri
Dobry den, chcel by som sa opytat ci niekto uz riesil zrezavanie klasickych/bezpecnostnych dveri o …
zipsuliak
Pred 2 rokmi
8
Čo skôr? Zatepliť alebo betónovať schody?
Pozdravujem, chystáme sa zatepľovať dom a betónovať vonkajšie schodisko. Zaujíma ma názor čo skôr.…
pionirek
Pred 2 rokmi
1
Plot z DT tvárnic a pohľadový náter
ahojte, Poraďte prosím, máte niekto skúsenosť s pohľadovým náterom priamo na plot z DT tvárnic ? …
dorwin
Pred 2 rokmi
11
Rada ohladom fasady
Poradte vhodny odtien fasady aby pasovala ku oknam, streche aj ku obkladu. Obklad bude len okolo vc…
blacksr
Pred 2 rokmi
3
Čierna stavba a rekonštrukcia
Ahojte, Kúpili sme pozemok kde je čierna stavba (stará kamenná). Chcem sa len opýtať či je možnosť…
duzu
Pred 2 rokmi
6
Osetrenie dazdovej vody
Chcem sa spytat ci niekto osetruje vodu v dazdovej nadrzi nejakym chemickym, pripadne biologickym p…
rudy2501
Pred 2 rokmi
9
Flexi lišta - ohybná
Použil niekto takúto lištu? Je to flexi, teda formovateľná. Má však z každej strany priestor na di…
terry25
Pred 2 rokmi
2
1
2
…
287
288
289
290
291
…