O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Aké sú pohonné hmoty z Metro? Je rozdiel v kvalite medzi nimi a OMV/Slovnaft?
Pozdravujem, je nejaký rozdiel medzi kvalitou pohonných hmôt (nafta) medzi OMV/Slovnaft vs čerpacie…
hianinka
Pred 2 rokmi
15
Refinanc PSS
Ahojte , chcem sa opytat na Vase skusenosti pri refinacovani hypoteky do PSSky. Cele sa mi to kla…
chrobak7
Pred 2 rokmi
7
Vypust bazen
dobrý den da sa na tento bazen https://www.mountfield.sk/bazen-azuro-vario-v1-biela-teleso-3bna12…
jakabkodano
Pred 2 rokmi
5
Zamkova dlazba - prechod medzi vodorovnou castou a spadom
Zdravim, ako elegantne vyriesit prechod medzi vodorovnou castou a spadom? Napadaju mi dve riesenia.…
posadstromzasaddom
Pred 2 rokmi
10
Zateplenie rámu dreveného okna
Zdravím. Máme na dome staré kastlíkové okná, ktoré som repasoval a tesnil. Sú tam teraz 2x po sebe …
roman0159
Pred 2 rokmi
6
Platnosť
Zdravím ..chceli by sme tento rok kolaudovať a potrebovala by som vedieť koľko majú platnosť revízn…
jakabkodano
Pred 2 rokmi
5
Pozemok úver a hypo
Ahojte. Chcela by som sa na niečo spýtať. Začínal niekto úplne od nuly ? Bez pozemku, bez úspor sta…
lucynka22
Pred 2 rokmi
8
Sú toto šváby?
Prosím co to je za hmyz? Snáď nie švab 🤦♀️🤦♀️
toky1
Pred 2 rokmi
1
2
43
sponzor fóra
Telekom vs. O2
Ahojte, nenasiel som temu (mozno som zle hladal). Poslednych par dni sa pohravam s myslienkou, ze …
uctik
Pred 1 rokom
1
2
48
Zvislá kanalizácia, obídenie výrezu
Dobrý deň, prerábame starší dom a zabudli sme na rozvody kanalizácie (potrubie pre toaletu priemer …
petersd
Pred 2 rokmi
5
ClimateCoating thermo plus - kondenzácia vlhkosti na stenách
Ahojte. Skúsim hľadať pomoc medzi vami, či má niekto podobné skúsenosti. Máme starý dom po babke. D…
mgx
Pred 2 rokmi
6
NAS a SSD disk
Nenašiel som tu nič podobné,tak sa idem pýtať. Ma niekto skúsenosť s NAS a v ňom použitým SSD disko…
pepco2
Pred 2 rokmi
10
Máte skúsenosť s kuchynskou linkou z Mobelix?
Ahojte náhodou nemáte skúsenosť s kuchynskou linkou z mobelix? Aká je kvalitou? Kebyže si ju chceme…
zita19
Pred 2 rokmi
26
Reko
Zdravím, chcem sa spýtať skúsenejších, mám garsónku v pôvodnom stave 21m2, chcel by som ju prerobiť…
carpentiar
Pred 2 rokmi
3
Mám zaplatiť 1000€ zálohu za auto na dovoz?
Dobrý deň prajem,, prosím vás poraďte mi niekto. Mám zložiť zálohu 1000€ na auto čo mi má doviezť j…
fruko5
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
64
Obkladač - Okres Tvrdošín
Ahojte, Vedel by niekto poradiť obkladača, na Orave? Taký, čo by mohol ihneď... Treba nám obložiť …
rowwer
Pred 2 rokmi
1
Vibračná doska-230V vs benzínová
Ahojte riešim zhutnenie podkladu pod záhradny domček 5x5m, mám navozené kamenivo a teraz rieším po…
duzu
Pred 2 rokmi
2
Parcela registra C a E
Ahojte, čo sa týka rozdielu ten mi je jasné, čo mi ale nieje jasné je, ako postupovať pri kúpe par…
pedro322
Pred 2 rokmi
6
Pomer zhutnenia
Dobry vecer. Poradte prosim kto vie pomer zhutnenia pre strk 8-16mm a 4-8mm. Nemusi byt presny koef…
jan45
Pred 2 rokmi
2
Skladba izolácia pivnice
Zdravím, staviame dom a chceme poradiť, či daný postup je vhodne zvolený pre výstavbu pivnice (od v…
dedo758
Pred 2 rokmi
8
Difuzna fólia
Akú difuznu fóliu by ste odporúčali?
beregine
Pred 2 rokmi
4
Živý plot Cyprus arizónsky ´FASTIGIATA´
Ahojte, má prosím niekto skúsenosti s týmto ihličnanom? Chcela by som založiť živý plot, a tento fe…
zuzkaferko
Pred 2 rokmi
1
Spálňa, obývačka, kuchyňa v jednom
Ahojte, potrebujeme zariadiť maličký byt pre veľa obyvateľov. Do obývačky plánujeme sklápaciu poste…
duzu
Pred 2 rokmi
14
Demolácia starého stropu+ vybudovanie nového zo sadrokartónu
Ahojte všetci . Chcela by som sa opýtať . Rekonštruujeme starší dom. Na hornom poschodí máme strop …
janavychodna
Pred 2 rokmi
5
Nastavenie zariadení domácej siete
Ahoj, Vedel by mi niekto pomôcť s nastavením hlavne rooterov v dome? Dom a s ním Sieť sa mi rozrást…
uctik
Pred 1 rokom
16
Je potrebné dávať kotvy do polystyren ?
Dobrý deň zateplujeme dom bielim polystyrénom 20 cm musia sa dávať kotvy ? Viem že sa davaju kotvy…
rkorba
Pred 2 rokmi
15
Vstavaná skriňa svojpomocne
Ahojte, prosím o radu. Chceme si spraviť vstavanú skriňu do chodby svojpomocne. Všetko nám je jasne…
uhrovkova
Pred 2 rokmi
9
Buderus vs Daikin
Dobrý deň poradíte mi medzi týmito 2 tep. čerpadlami ? Zaujíma ma hlavne porovnanie účinnosti ale m…
mucha999
Pred 2 rokmi
4
Výmena okien a dverí a vonkajšie žalúzie
Dobrý deň. Rekonštruujeme starší rodinný dom. Teraz ideme meniť okná a vchodové dvere. V dome súčas…
pablo87
Pred 1 rokom
19
Zavesne WC Jika Mio
Ahojte Osadil som závesné WC presne podľa manuálu aj s protihlukovou podložkou a po osadení a doti…
mgx
Pred 2 rokmi
2
1
2
…
286
287
288
289
290
…