O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako ďalej postupovať
Dobrý deň, rada by som sa spýtala či by ste mi vedeli poradiť ako dalej postupovať pri vynati pozem…
moratibru
Pred 2 rokmi
5
Máme tu nejakého numizmatika?
Má toto nejakú cenu ? Na nete som našiel od 2-500e 🫣
audinak
Pred 2 rokmi
7
Popísaní biely koženný gauč
Ahojte, syn mi popísal modrým perom gauč. Skúsil som nasledovné: - lieh - trocha to ide dole ale …
vitako
Pred 2 rokmi
8
Ako zateplit zaluziovy kastlik?
Zdravim. Pustil som sa do zateplenia RD a to rovno na tom najhorsom mieste nech to mam za sebou. Vs…
rives
Pred 6 mesiacmi
20
Prerábka stien v paneláku
Zdravím, chystám sa maľovať novokúpený panelákový byt. Na stenách sú premaľované tapety, pod ktorým…
mtm363
Pred 2 rokmi
1
Egger Dub Monfort
Zdravím, je tu prosím Vás niekto kto má kompozitnú podlahu od Eggru dub Monfort a ved by mi povedať…
evitka8
Pred 2 rokmi
1
Oprava strechy Bratislava
Dobry den viete mi odporucit niekoho na opravu strechy v Bratislave? Trosku mi zateka a mam ponice…
stranskyl
Pred 2 rokmi
1
Čerpadlo Grundfos Alpha 2 - Pre pitnu vodu
Zdravim, je cerpadlo Alpha 2 vhodne aj na obeh pitnej vody medzi dvoma bojlermi ? Vdaka
skeblo
Pred 2 rokmi
11
sponzor fóra
Podlaha vs dvere
Ahojte,neviem či som trafil kategóriu ale skúsim Pomaly sa prerába dom,ktorý už rokmi prechádzal č…
daniel464
Pred 2 rokmi
1
Aku farbu
Dobrý deň , rozmýšľam , hľadám ale furt sa neviem rozhodnúť respektíve potrebujem poradiť. Mám gar…
robertpastuszek
Pred 2 rokmi
1
Odfláknuté zateplenie minerálnou vlnou?
Zdravim chcel by som sa opýtať včera u nás začali zatepľovať minerálnou vlnou a myslím že to trochu…
tomastom123
Pred 2 rokmi
18
Vlhky dom? Ako postupovat pri rekonstrukcii?
Mame stary dom, ktory je postaveny z tehal, okrem jednej steny od suseda - ta je taky mix kamen, te…
x_master222
Pred 1 rokom
15
ORAVEX Dežerice - drevo na krov - moja skúsenosť
Zdravím, ja som si objednal u firmy krov, každá hrada bola podpílená o 0,5 až 0,8mm (príklad šírky …
fforest
Pred 2 rokmi
17
Zoskrabat všetko? -> New omietka celoplošne sieťka alebo stačí len stierka Roko
Zdravim. Starý tehlový byt r 1950, omietky niekde aj 10-15 možno 20mm / sondy nerobené iba je to vi…
jakubd
Pred 2 rokmi
2
Darovacia zmluva na pozemok s právom doživotného užívania
Dobrý deň, od rodičov máme darovaný pozemok s klauzulou o práve doživotného užívania. Môžem bez str…
chrobak7
Pred 2 rokmi
11
Podlahové kúrenie-zloženie
Zdravim vas, mam taku otazku, pre niekoho možno na zamyslenie. Je možné podlahové kúrenie aj v ine…
blacksr
Pred 2 rokmi
3
PZP na el. kolobežky a ...
Tak už to začína. Naši susedia to zobrali zhurta. Verím, že Slovenský parlament bude ešte pápežskej…
kejsix
Pred 2 rokmi
21
Teplé radiátory aj v lete???
Dobrý deň Vedel by ma niekto usmerniť, že keď mám kondenzačny kotol Protherm aj na kúrenie aj na oh…
blacksr
Pred 2 rokmi
3
Stavebna firma2
Dobry den. Poradte prosim, dobru stavebnu firmy v okoli LM aj projektanta. Dakujem
ascidand
Pred 2 rokmi
2
Renovácia domu po "domácky"
Zdravím. Bol som u kamoša trochu pomáhať. Síce moc nerozumiem technologickým postupom ale niektoré …
tk1991
Pred 2 rokmi
11
Potrebujem radu statika
Dobrý deň je tu nejaký statik? Máme v obývačke 3m okno a ja som ho chcela ešte o aspoň 20cm zväčšiť…
marsdm
Pred 2 rokmi
20
Omietka vs. Stierka - rozdiel?
zdravím. Vedel by mi niekto vysvetliť skutočný rozdiel medzi omietkou a stierkou? Pozrel som si na…
tk1991
Pred 2 rokmi
6
Sonoff digitálne vypínače
Ahojte, chcel by som si do domu dať digitálne vypínače na svetlá a našiel som jeden značky SonOff. …
rkorba
Pred 2 rokmi
3
Oplatí sa plyn
Pozdravujem, cchem sa spýtať či v dnešnej dobe má ešte zmysel dávať do novostavby plynové kúrenie a…
anulienacka
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
4
5
126
Klimatizácia do bytu.
Ahojte, chceme si dat nainštalovať klimatizáciu do bytu. Rozhodujeme sa medzi týmito klímami. Viete…
toky1
Pred 2 rokmi
27
Betonovy strop riešenie/nosnosť
Zdravím, mal by som takú otázku ohľadom podlahy na poschodí, sú tam betónové nosníky cca 20cm na vý…
roberto11
Pred 1 rokom
14
Porotherm 25 kde kupit
Dobry den viete minporadit kde najlepsie najlacnejsie nakupit porotherm 25? Popr.aj stavebniny v po…
ricky
Pred 2 rokmi
1
Bungalov 2202 - IDEÁLNE DOMY
Ahojte, chcela by som poznať Váš názor na firmu Ideálne domy. S manželom sme sa rozhodli postaviť …
jan45
Pred 2 rokmi
2
Huby na cerstvom kobercovom travniku
Zdravim, prosim poradte, co robit s hubami, co sa objavili na cerstvo (par dni dozadu) polozenom tr…
apalca
Pred 2 rokmi
9
Ako tepovat v domacnosti?
Ahojte, prosim poradte, ako v beznej domacnosti (vy)tepovat sedacku, koberec, matrac a auto-calunen…
chrobak7
Pred 2 rokmi
9
1
2
…
284
285
286
287
288
…