O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Pretáča sa samorezka .. nejde dotiahnuť
Ahojte poprosim vás o radu .. namontovali mi dvere no na kluckach samorezka sa nedá dotiahnuť tým p…
megdesign
Pred 2 rokmi
23
Prenosné umývadlo
Ahojte, chcel by som vás poprosiť o radu. Chcem si na záhrade vyrobiť také prenosné umývadlo. Na zá…
megdesign
Pred 2 rokmi
9
Veĺkoformátovy obklad do kúpelne.
Zdravím, chcem sa spýtať aká je cena práce pri obkladoch 240x120( velkoformát), kúpeľňa má cca 40m2…
dannyso
Pred 2 rokmi
3
Úprava pôdorysu
Dobrý deň sme v štádiu rozostavanosti domu , kde obvodové murivo už stojí. Čakáme na strechu. Prie…
zltalienka
Pred 2 rokmi
9
Chránička na optiku - aká hrúbka?
Zdravím, viete poradiť akú hrubú chráničku kúpiť na predprípravu pre optický kábel? Ďakujem.
terry25
Pred 2 rokmi
12
Čo to je za hmyz
Ahojte. Tento hmyz som nasla večer pri svetle liezť po stene nad oknom, jedného na koberci a jednéh…
suelin91
Pred 2 rokmi
3
Prepojenie zásuvky z druhej strany
Ahojte, Chcem sa zatiaľ len nezávislé poradiť. Mám v izbe pôvodnú zásuvku na strane za skriňou na …
normal
Pred 2 rokmi
5
Plánovač Ikea
Ahojte,ty čo ste si navrhovali kuchyňu cez ich plánovač,fungoval Vám bez problémov?v akom prehliada…
blacksr
Pred 2 rokmi
4
sponzor fóra
Kábel 2,5 a 20 A istič
Ahojte, otázka pre kvalifikovaných ludí (prosím nepíšte mi sem tí, čo v obore nemajú prax a patrič…
kabel_kysucky
Pred 2 rokmi
29
Hamilton alebo halifax?
Riešili ste niekto dilemu či sa vám viac páči dub hamilton alebo dub halifax? Od eggeru. Chcem ladi…
duzu
Pred 2 rokmi
9
Zanedbaný pozemok za záhradou
Zdravím vás, rada by som sa spýtala,či máte nejaké informácie ako riešiť našu situáciu. Za našim po…
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
20
Uprava pivnice
Ahojte, Rad by som sa s Vami poradil, nakolko sa v stavarine skoro vobec nevyznam a idem si preto …
jankazb
Pred 2 rokmi
15
Postupné čerpanie Unicredit
Dobrý deň, máte prosím niekto skúsenosti so zrýchleným čerpaním úveru na tranže z Unicredit banky,…
kikacik
Pred 2 rokmi
1
Panel Abitibi
Ahojte, prosim Vas, da sa tento panel pretriet farbou? Dakujem
bejciba
Pred 2 rokmi
1
2 vrstvy lepenky na betonovej streche - ako sa spoja?
Zdravim. staviam dom, 2 plne poschodia. Plocha strecha, betonovy miako strop. Onedlho budeme zaliev…
megdesign
Pred 2 rokmi
13
Prosím, čo je toto za hmyz?
Ahojte prosím viete mi poradiť čo môže byť toto za hmyz? Prišli sme dnes z dovolenky a našli sme ic…
zicher
Pred 1 rokom
12
Zaklady domu nad zasypanou studňou
Ahojte. Ideme stavat bungalov a zaklady domu konkrétne presne roh domu bude presne nad kopanou stud…
dwh
Pred 2 rokmi
5
Potreboval by som poradiť ohľadom projektu pre rekonštrukciu domu.
Dobrý deň, mal by som otazku, projekcii sa venujem už 2 roky, mám za sebou 3 úspešné projekty novos…
martinkucera
Pred 2 rokmi
2
Carrier vs Sinclair klima
Poraďte ktorú si vybrať,skusenosti? Sinclair Marvin 5.3kw alebo Carrier Crystal Ultra Clean Plus 5,…
radejon
Pred 2 rokmi
1
Fľaky na drevenej podlahe
Ahojte. Existuje nejaký hĺbkový čistič na drevene olejovane podlahy ktoré nezmenia odtieň atď? Na n…
ti2mea
Pred 2 rokmi
25
Vyrovnavaci poter pod podlahovku na poschodi
Dobry den, chcem Vas poprosit o radu ohladom vyrovnavacieho poteru na poschodi domu. Urobili sme vy…
slavikgaraz
Pred 2 rokmi
3
Je to eternit?
Ahojte, mal by som otazku kupili sme dom,nad terasou je takato strecha je to eternit? Dakujem vam z…
petersd
Pred 2 rokmi
4
Dlažba na terče do roviny s trávnikom
Ahojte. Viete mi prosím niekto poradit akým stýlom spravit platnu na terče tak aby som dostal takéh…
dezolino
Pred 2 rokmi
1
Katalógovy projekt Euroline 1371
Pekný deň, kupoval niekto projekt Euroline 1371? Chcela by som vidieť nejaké vizualizácie ,prípadn…
tucekova
Pred 2 rokmi
1
Poter a úprava
Zdravím akosi sa mi posúva začiatok výstavby domu, liatie poterov sa presunulo na január a tam…
miroslav_snobel
Pred 2 rokmi
12
Vodovodný Kohútik
Zdravím chcem sa spýtať 1 kohútik zľava nám stojí smerom nadol, ostatné sú pekne rovno, dávali nám …
tomika1990
Pred 2 rokmi
11
Podlaha Egger dub Creston
Ahojte, náhodou niekto s laminátovou podlahou od Eggru dub Creston aqua+? Chceme ju do domu, ale r…
evitka8
Pred 2 rokmi
1
Sedačka
Ahojte, prosím vás nenašla by sa tu nejaká dobrá duša ktorá má jednu z týchto sedačiek? Xxutz - B…
zerex4
Pred 2 rokmi
3
Bleskozvod-správna inštalácia
Dobry den, prosim o radu. Znamy mi povedal, ze mame na bungalove nie uplne dobre nainstalovany hrom…
merak
Pred 2 rokmi
7
Nábytok, madlá, materiál, výrobcovia, digestor
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či poznáte značky Egger alebo Kronodesign...Z akého materiálu je…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
9
1
2
…
282
283
284
285
286
…