O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Cena prace na hodinu
Prosim Vas potrebujem poradit ohladom ceny prace na hodinu. Potrebujem niekoho na pol dna rozobrat …
foox
Pred 2 rokmi
28
Diery v travniku
Dobrý deň, pozná niekto, kto/čo vytvára tento typ diery? Ktoré zvieratko to robí? Mal som dve v trá…
glopa
Pred 2 rokmi
27
Sklár
Máte prosím odporúčania na dobrého sklára v BA? Dakujem
zumi89
Pred 2 rokmi
3
Chýbajúce lapače snehu a odkvapové žľaby
Dobrý deň ľudkovia. Idem si sem po radu. Sused cca pred 13 rokmi menil strešnú krytinu nedal odkvap…
johnyslovak
Pred 2 rokmi
25
Trojposchodovy kvetináč inšpirácie
Máte takýto kvetináč? pošlite inšpirácie ako nadekorovat pred vchod rodinného domu:slight_smile:
haragig
Pred 2 rokmi
2
Oprava omietky na balkone
Ahojte, Mám taký špeciálny problém. Na balkóne je zateplenie, dávali tam vonkajšiu omietku. Pôvodne…
normal
Pred 2 rokmi
3
Súkromná prístupová cesta - regulatívy
Ahojte strecháchari, Viem že tu už táto téma bola viackrát rozoberaná, no nenašiel som jasnú odpove…
marsdm
Pred 2 rokmi
3
Nerezova vlozka do komina
zdravim, chcem sa opytat ci tu je niekto kto svojpomcne riesil vlozkovanie komina nerezom. Zaujimal…
pby
Pred 2 rokmi
13
sponzor fóra
Aky plynovy kotol?
Potrebujem vymenit plynonovy kotol. Ale aky? Uprednostnil by som bez zasobnika, lebo pride mi to zb…
dusan72
Pred 2 rokmi
25
Dvojkrídlová brána
Ahojte, potreboval by som pohon na dvojkrídlovú bránu. Ramenný pohon by som chcel, a aby sa brána …
vikinger
Pred 2 rokmi
1
Odstránenie farby san marco zo steny
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, akým spôsobom sa dá odstrániť dekoratívna farba San Marco zo sti…
atomic123
Pred 2 rokmi
1
DT krby
Dobrý deň, prosím vás máte nejakú skúsenosť s firmou DT KRBY Galanta alebo nejaka čo by ste odporuč…
dalileos
Pred 2 rokmi
5
Ake schodovky su top?
Dobry den, prosim s akou znackou/vyrobcom mate dobre skusenosti? Budeme obkladat vonkajsie schody, …
l_maco
Pred 2 rokmi
1
Dizajn Digestor
Ahojte máte niekto skúsenosti? Len pre odvážnych asi 😁😊
lulaw
Pred 2 rokmi
2
Uchytenie betonovej skridly
Dobry den, byvame v novom dome uz cca 2 roky. Jedna sa o bungalov s betonovou skridlou. Pri instal…
nachalupu
Pred 2 rokmi
4
Vývod pre LED po obvode
Dobrý deň Chcela by som sa opýtať ,kde by mal byť umiestnený vývod pre LED osvetlenie v SDK ktoré …
shadowmilan
Pred 2 rokmi
2
Ako vnímate hluk zo Slovakia Ring pretekárskeho okruhu?
Ako vnímajú hluk z pretekárskeho okruhu Slovakia Ring obyvatelia okolitých obcí?
alexnetatmo
Pred 2 rokmi
17
Garáž - aký prístup pred ňu?
Ahojte. Riešime doma budúcu garáž od Gardeonu, chceme ju na hranicu pozemku kde pred ňou bude už l…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
2
Materiál na hrubú stavbu
Dobrý deň, z akého materiálu by ste, prosím, uprednostnili hrubú stavbu a prečo, prípadne či aj pot…
eagleowl
Pred 2 rokmi
14
Boxspring New Bolero
Ahojte,kupujem posteľ - New Bolero boxspring... Máte ju niekto,ako ste spokojní? Ďakujem
vevka10
Pred 2 rokmi
1
Väznikovy krov vs knauf unifit všetko nad.
Ahojte, izolujem väznikovy krov. Z dôvodu výšky miestnosti všetko tlačím smerom hore. Tri vrstvy 2x…
tigervzoo
Pred 2 rokmi
10
Plynovod
Vedľa pozemku zhruba neviem 5-10 metrov mame značené plynové potrubie taka ta tyčka čierno oranžová…
gladiola28
Pred 2 rokmi
5
Obnova dreveného obkladu
Jedna sa o drevený obklad v lese mierne chránený prestrešením, no časom (10tky rokov) je už celý či…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
2
Svetlo do izby
Ahojte, Súrne potrebujem do rekonštruovanej izby kúpiť stropné svetlo. 36-40W Led alebo neon? Doba …
technik007
Pred 2 rokmi
11
Kam ohlásiť pohostinstvo prevádzkované načierno?
Dobrý deň, žijeme na dedine a kúsok od nás je prevádzka - bar. Pán, kt. to prevádzkuje si priestor…
duzu
Pred 2 rokmi
20
Černé fleky na terase
Ahojte, mám úplně novou terasu z temoborovice. Terasu jsem natřela olejem Osmo na termodřevo. Schne…
nstastna
Pred 2 rokmi
7
Vchodove dvere - nastavenie
Prosim o radu ci sa daju nastavit vchodove dvere ak chcem zamknut je dost problem. Zatvaraju sa faj…
wolodymyr
Pred 1 rokom
16
Zmena rozmeru okna
Dobrý deň, chcela by som sa Vás opýtať, možno už niekto riešil aj podobnú situáciu. V projekte mám…
annazimen
Pred 2 rokmi
3
Zatekanie okolo výťahovej sachty
Ahojte, Hľadám radu pre nás panelák. Som asi jediný koho to zatiaľ trápi, možno aj tým že často ch…
chrobak7
Pred 2 rokmi
5
Som tu nová
Ahoj všetci!
megalord
Pred 2 rokmi
6
1
2
…
280