O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Rezonacia vodovodu
Dobrý deň. Keď pustím vodu z vodovodu, tak vydáva neprijemný zvuk. Robí to iba studená voda. Pred d…
rein13
Pred 2 rokmi
5
Referencie BaStav (Bratislava Stav s.r.o.)
dobry den, mate niekto skusenosti / referencie na firmu BaStav (Bratislava Stav s.r.o.) ? dakujem …
zdeno112
Pred 1 rokom
3
Do akej strany pribijat klince
Ahojte, robime pultovu strechu a potrebujem poradiť, do akej strany pribijat klince? Ked pripevnuje…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
19
Pokladka podlahy rybia kost Kosice
Kto poklada podlahu stromcek v Kosiciach
brunko333
Pred 2 rokmi
1
Ako zapojiť káble, aby luster svietil?
Dobrý večer. Dnes som chcela vymeniť luster, no nepodarilo sa mi to. Nechce svieťiť. Zo stropu mi i…
severanka43
Pred 2 rokmi
12
ZATEPLENIE VATOU Moze to tak byt ???
Zdravim zateplujem novostavbu vatou 20cm klasika na lepidlo ale nie na buchty pretoze to mam zo se…
t0ny08
Pred 2 rokmi
4
Vodovodná prípojka
Dobrý deň... Je možné k jednému popisnému číslu rodinného domu, kde už jedna vodovodná prípojka exi…
borivoj33
Pred 2 rokmi
4
Ako vybrat plot z betonových dielcov- rady
Zdravím, mám hlučného suseda - krik, hluk, hudba. Doteraz som bol odporcom betonových plotov, no na…
janek_
Pred 2 rokmi
11
sponzor fóra
Hľadám predajcu, výrobcu dlažby
Ahojte. Nemáte typ na firmu ktorá dodáva takýto typ dlažby? Ďakujem
sandria
Pred 2 rokmi
2
Digitalny termostat napajany ebusom? Protherm Tiger Condens 18/25 42l
Dobry den, Rad by som sa opytal, ake moznosti mam pre napojenie digitalneho termostatu pre plynovy…
michal_broncek
Pred 2 rokmi
7
Umiestnenie rekuperacnych otvorov
Ahojte, ako je idealne v izbach umiestnit vyuste na rekuperaciu ? vid obrazok asi idealne ? v akych…
blacksr
Pred 2 rokmi
25
Pokazený elektromer
Ahojte, vôbec neviem či toto je správne miesto na diskusiu, ale predsa len sa skúsim spytat... Náš…
kejsix
Pred 2 rokmi
25
Dotácia na dobudovanie výťahu
Dobrý deň prajem, nemáte prosím niekto skúsenosť s vybavovaním dotácie na dobudovanie výťahu v byt…
nikorka
Pred 2 rokmi
7
Oprava sadrovej omietky
Ahojte, pred časom nám robili drevený obklad schodiska a popritom museli obiť existujúcu sadrovú o…
jozefbarna
Pred 2 rokmi
4
Nopová fólia
Dobrý deň, chcem sa spýtať, či je potrebná nopová fólia, ak sú základy zateplené 10cm styrodurom až…
raziel628
Pred 2 rokmi
5
Firma oceľová/hliniková brána východné SVK
Pekne pozdravujem, vedel by mi niekto z Vás poradiť serióznu! firmu na realizáciu brány? Orientačná…
natalyzero
Pred 2 rokmi
11
Podpivnicena terasa co najjednoduchsie
Zdravim, Dali sme si vypracovat projekt na podpivnicenu terasu k domu. Chcel by som sa opytat na v…
mgx
Pred 2 rokmi
14
Parkovacie miesto
Ahojte.Chceme si zväčšiť parkovacie miesto pred domom.Je tam aj problém že nam nepasuje vjazd do ve…
whitema
Pred 2 rokmi
20
Podtlak/pretlak?
Ahojte . Akurat sme sa nastahovali do noveho domu s rekuperaciou a po montazi interierovych dveri s…
chrobak7
Pred 2 rokmi
5
Dubová cinkovana pracovná doska
Chcem sa spýtať že či ju niekto má a ze ci jej nevadí indukčná varná doska?Ako sa to správa spolu? …
gaspi25
Pred 2 rokmi
6
Aktuálna cena za pokladku chodnika
Doby deň,prosím Vás aká je aktuálna cena za pokladku chodnika.Masla som info len z roka 2019. Vopre…
dedo758
Pred 2 rokmi
2
Zakrytie strany altánku zo severu od dažďa
Dobrý deň. Poraďte prosím najlacnejšiu variantu čo by ste dali na túto stranu altánku zo severu kde…
nachalupu
Pred 2 rokmi
12
Prečo mám vyschnuté tuje?
Dobrý deň. Vie mi niekto poradiť s týmito tujami? Mam ich vysadené cca od mája. Dostávajú horkú soľ…
topvideo
Pred 2 rokmi
28
Bypass/obtok kurenia na najvyssom poschodi v panelovom dome
Dobry den, byvam v panelovom dome na najvyssom psochodi a chcu nam robit tzv bypass na radiatoroch…
lukas_1337
Pred 2 rokmi
8
Studna
Zdravím, idem sa opýtať, prerábame stary rodiny dom a mam tu menší problém co stým na mieste kde b…
zicher
Pred 2 rokmi
8
Svetlovod
Dobrý deň, vedel by mi niekto odporučiť firmu čo robí svetlovod? Nitra okolie? Jednu cenovú ponuku …
sissik
Pred 2 rokmi
6
Dotácia paralelne z projektu Zelená domácnostiam aj Obnov dom
Ahojte, vie mi niekto povedať, či je možné požiadať o dotáciu v zmysle novej výzvy č.4 zo 9/2023 Ob…
kornel5
Pred 2 rokmi
3
Škvrny
Na fasáde mi niečo robí tieto škvrny
jaroonkel
Pred 2 rokmi
9
Farba na kominovu kr. dosku Schiedel
Zdravim pri vlozkovani komina som si vsimol ze horna krycia doska komina - beton. odliatok od firmy…
schiedel_maros_plsko
Pred 2 rokmi
2
Tepelné čerpadlo
Upozorňujem na veľmi nekvalitné služby firmy Thermio, s.r.o. zastúpená Milan Hessek. Nikdy si od n…
dada_demkova_odraskova
Pred 2 rokmi
1
1
2
…
278
279
280
281
282
…