O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Koľko stojí stavbyvedúci?
Máte niekto skúsenosť s výstavbou domu cez angažovanie stavbyvedúceho? Človeka co by na všetko dohl…
roman_x
Pred 2 rokmi
31
Kuna / odkvap / ochrana
Existuje nejaka ochrana na odkvap, ktora zabrani kune vyliezt na strechu? Na streche mam vsetky och…
sprite001
Pred 2 rokmi
11
Montáž nástenného digestora na sadrokartónovú stenu
Dobrý deň, otázka na odborníkov. Je možné montovať digestor na sadrokartón? Bude potrebné aj nejaké…
mirkasab
Pred 2 rokmi
7
Poradite kvalitneho strechara
Dobry den hladam kvalitneho strechara ktory nam opravi zatekajuce kominy. Odporucite mi?Idealne zap…
gunit85
Pred 1 rokom
3
Obnov dom - predbežný odhad
Dobrý deň, je niekto kto by mi vedel pomôcť prepočítať odhad, či by som dosiahol úsporu 30% ak by …
rado1972
Pred 2 rokmi
6
Referencie na firmy na dokoncenie
D.den. Caka nas dokoncenie novostavby domu v blizkosti Bratislavy (malby, podlahy, kupelna, obloze…
duspet
Pred 1 rokom
2
Zasuvka zapojenie
Dobry den, mam zasuvku legrand valena a zo steny su 2 cierne kable a 2 zltozelene. Na spodu zasuvky…
technik007
Pred 2 rokmi
28
Co je s krovinorezom?
zdravim, nestartuje mi krovinorez, alebo ked nastartuje takbhned zhasne, co moze byt problem? vzduc…
brozek
Pred 2 rokmi
24
sponzor fóra
Nabopnané dvere
Dobrý deň, deti mi zaparia a zalejú kúpeľňu každý večer tak, že z kaluží teplej vody v kúpeľni na…
zicher
Pred 2 rokmi
5
Garnize
Zdravim viete mi poradiť aké sú teraz trendy garnize ? Alebo aké si dávate ? Ďakujem .
duzu
Pred 1 rokom
11
Co s medzerou pod oknom
Prosim Vas cim alebo ako vyplnit medzeru pod oknom. Trochu sme sa nepochopili s okenarmi a vznikla …
rudy1973
Pred 2 rokmi
9
Dvojkomin - plyn plus tuhé palivo.
Dobrý deň, prosím poraďte s výberom komínu. Potrebujem dvojkomin, alebo dva komíny vedľa seba, čo b…
pablo87
Pred 2 rokmi
17
Ako zapojiť digestor do elektriny?
Ahojte. Prišiel mi digestor a nechápem ako a kam ho treba zapojiť (bude vedľa okna). Digestor (ako…
terry25
Pred 2 rokmi
23
Prepis pozemku
Ahoj. V skratke zhrniem moju situáciu. Zakladám s ocom stavebnú firmu. V rodine máme pár pekných po…
lakerooo
Pred 2 rokmi
8
Rekuperácia - filtrácia zápachu z komínov
Ahojte, po prečítaní niektorých starších diskusií som sa rozhodol založiť novú, kedže máme už septe…
abobo
Pred 2 rokmi
23
Hladame...
Dobry den, Vedel by mi niekto poradit, na koho presne sa obratit za ucelom navstevy pozemku so sta…
chrobak7
Pred 2 rokmi
3
Komín - otočenie prívodu
Dobrý deň, Myslíte že je možné otočiť rúru na prívod dymu o 90 stupňov aby smerovala do miestnosti…
deltako
Pred 2 rokmi
7
Košice - Hľadám stavebného odborníka
Hľadám stavebného odborníka, ktorý by posúdil, či je stavba vhodná na kupu z /stavebného technickéh…
jan45
Pred 2 rokmi
2
2500 okná
Ahojte...nenašiel som aktuálnu diskusiu,len nejaké z roku 2017 Chceli by sme 2400x2500 vysoké okno…
palo18
Pred 2 rokmi
9
Dve urovňe podlahy
Dobrý deň, chcem sa opýtať ako sa riešite, keď potrebujete 2 rozdielne urovňe (výškovo) podlahy? Po…
mgx
Pred 2 rokmi
6
Obkladac Zilinsky kraj
Dobry den, vypadol nam na poslednu chvilu obkladac ktory mal polozit dlazbu iba do technickej miest…
adzika
Pred 2 rokmi
1
Vodoinštalácie - rekonstrukcia
Zdravím. Hľadám trubku staršieho typu: ide o pvc -" rd gold "- je na nej uvedené. Praskla v šachte…
fugas20
Pred 2 rokmi
9
Projekt na úzky pozemok
Zdravím,je tu niekto s projektom 1podlazny 4izbovy dom rozmery 8x12 ? Dakujem
zipsuliak
Pred 2 rokmi
5
Projektant exteriéru
Dobrý deň, prosím vás viete mi poradiť nejakého projektanta z Oravy, ktorý by mi navrhol exteriér…
merybel
Pred 2 rokmi
1
Program vysusanie poteru - vos papierova
Mozeme pustit program na vysusanie poteru, aj ked mame uz polozenu plavacku? V dome v podstate zije…
peterban
Pred 2 rokmi
4
Vypínače
Dobrý deň, chcem sa opýtať. Ak máte vonkajšie žalúzie aké ste dávali ku nim vypínače, dotykové aleb…
neutrino
Pred 2 rokmi
6
Reálna firma na strešné okná z Poľska
Dobrý deň, prešla som diskusie s týmito témami, ale je to plné ľudí s ich názormi, či poľské okná a…
marekjahoda
Pred 2 rokmi
4
Striekanie strechy alebo natieranie stetcom
Dobry den, rad by som vedel vas nazor, aky je rozdiel medzi natieranim plechovej strechy stetcom, v…
megdesign
Pred 2 rokmi
13
Kompresor pre zazimovanie zavlahy
Ahojte, vedeli by ste mi odporucit, aky kompresor by mal stacit na zazimovanie zahrady cca 400m2, …
mawisch
Pred 2 rokmi
11
Mušky v žumpe
Ahojte, stretol sa niekto s tym, že mu zo žumpy vyletovali malé mušky? To by mi az tak nevadilo, ke…
kemino
Pred 2 rokmi
4
1
2
…
276
277
278
279
280
…