O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kanalizačná rúra v úzkej tehlovej priečke
Zdravím stavbári. Môžem ťahať vodorovne (cca 5% sklon) 75 mm HT rúru tehlovou priečkou 115 mm na dĺ…
rypak
Pred 1 rokom
7
Radiator
Caute mam otazku ohladom kurenia v dome mam radiatory a vsimol som si na kotli mam nastavenu teplot…
duzu
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
61
Sfrb a svojpomocne stavanie
Ahojte . Je tu niekto kto bral hypo zo ŠFRB a staval dom svojpomocne ? Ak áno dá sa to ? Dokladujú …
sima2929
Pred 11 mesiacmi
5
Mobilný dom - skúsenosti s firmami
Dobrý deň, s manželkou by sme radi kúpili nový mobilný dom. Na internete sme narazili na množstvo f…
crocodylus
Pred 2 rokmi
1
Kde kupim takuto postel?
Sme tu z celeho Slovenska,prosim,vedeli by ste mi povedat z akeho obchodu je presne tato postel,kto…
luki7
Pred 2 rokmi
17
Farba do izby - program
Ahojte, prosim nevie mi niekto odporucit nejaky link alebo program ked si chcem na fotke izby menit…
12katka21
Pred 2 rokmi
3
Skladba dreveného-trámového stropu - zvuková izolácia
Rekonštruujeme 2oj podlažný dom, kde je drevený strop. Ako by ste navrhli jeho zostavu, aby sa čo n…
leader1234
Pred 2 rokmi
20
Ako uchytiť dosku pod umývadlom?
Dobry den, v druhom WC plánujeme mat menšie umývadlo, ktoré sa pokladá na dosku. Ako sa ta doska uc…
giorgo
Pred 2 rokmi
8
sponzor fóra
Hotová alternatíva k "poľskému" poteru?
Ahojte. Viete o nejakom hotovom (vrecovanom) produkte s podobnými vlastnostami ako klasický zavlhnu…
milanpl
Pred 2 rokmi
8
Čistenie starých demižónov
Dobrý deň klubaci. Chcel by som sa opýtať, akú máte najlepšiu skúsenosť s čistením starych zanedban…
stefanby
Pred 2 rokmi
10
Vizualizácia kuchyne
Dobrý deň, hľadám pána majstra stolára v okolí Ga na výrobu kuchyne na mieru, ktorý nám urobí aj vi…
jedosko600
Pred 2 rokmi
5
Tepelna poistka - ponorne cerpadlo.
Zdravim, vedel by mi niekto poradit,ako vypocitam prud pre tepelnu poistku vv skrinke s rozbehovym…
mawisch
Pred 2 rokmi
7
Ako casto kosite a hnojite?
Ahojte, rada by som pocula od skusenejsich, ako casto kosite a hnojite? Staci kosit raz za tyzden a…
petersd
Pred 2 rokmi
1
2
43
Hnedá strecha + antracitové okná a dvere
Je tu niekto, kto má rod.dom s hnedou strechou a antracitovými oknami? Boli by sme radi za možnosť …
wewio
Pred 2 rokmi
2
Vklad kúpnej zmluvy s geometrickým plánom
Dobrý deň, neviete aktuálne ako dlho trvá zápis kúpených zmlúv vložených na kataster zároveň aj s g…
frantisekca
Pred 2 rokmi
3
Debnenie venca
Prosím vás, poznáte niekoho kto robí debnenie venca alebo prenájom debnenie, okr. Michalovce
michaela92
Pred 2 rokmi
1
Vysoké stropy
Zdravím, chcela by som sa spýtať na reálnu skúsenosť byvania v rodinnom dome s vysokými stropmi. Ch…
zefe
Pred 2 rokmi
6
ČOV
Ahojte ako funguje čistička? Sme v oblasti kde kanalizácia nie je a v kopci vsetci tu mame zumpy kd…
jan45
Pred 2 rokmi
17
Čistička vody futuro
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosti s touto čističkou vody Futuro Aqua PH-5…
frantisekca
Pred 2 rokmi
3
Habaďura s kondenzakom
Cauko. Mam kondenzak protherm puma s prietokovym ohrevom vody. Poslednych par dni tak trosku blbne.…
arcticcode
Pred 2 rokmi
12
Hranice parciel
Dobrý deň, potreboval by som poradiť. Mama vlastní pozemok so 4 parcelami. Chcem od nej kupiť jednú…
pmaniac
Pred 2 rokmi
4
Uhlová brúska vyhodí matku aj s rezným kotúčom (ako keby sa točila naopak)
Zdravim,prosim vas potreboval by som poradit,mam uhlovu brusku s reg.otackami- Makita....pri brusen…
miselito
Pred 2 rokmi
8
Kameňolom Vtáčnik
Ahojte, ak máte niekto gabióny z kameňolomu Vtáčnik, dajte pls foto. Dík
katkatii
Pred 2 rokmi
4
Postavili by ste rodinný dom za rodičovský domom?
Dobrý deň, prosím o radu. Moja sestra zvažuje stavbu rodinného domu za rodičovským domom v ktorom v…
petersd
Pred 2 rokmi
1
2
56
Rekonštrukcia RD Detva
Dobrý deň, prosím, poraďte mi nejakú firmu alebo majstrov na takmer kompletnú rekonštrukiu RD. Det…
jarmipa
Pred 2 rokmi
1
Unimobunka ako záhradný domcej
Ahojte. Prosím o radu. Čím najlepšie spraviť ,obložiť fasádu stavebnej unimobunky aby mala ako tak …
cippka
Pred 2 rokmi
5
Pleseň v novostavbe drevodomu
Ahojte. Zúfalstvo. Práve sa sťahujeme do drevodomu,keď si muž všimol niečo pod lištou medzi weckom …
jaja102
Pred 8 mesiacmi
1
2
32
Pomoc, čistila som zlatú batériu a ostali na nej fľaky.
Prosim,ak sa este da pomoc.Cistila som zlatu bateriu a inokedy pouzivam octovy cistic z dm,ale uz s…
neila19
Pred 2 rokmi
30
Drevená nadstavba chatky
Zdravim Vás ,neviete mi prosím poradiť solídnu firmu,ktorá by mi vedela.zhotovit drevenú nadstavbu …
misickasvec
Pred 2 rokmi
3
Nevmesti sa oblozkova zarubna
Zdravim, Vodár nám robil strešné zvody (cez dom) a jedna rúra vyšla veľmi blízko dverí, možno 2cm,…
yahooo
Pred 2 rokmi
13
1
2
…
274
275
276
277
278
…