O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Dodatocne povolenie - Presov
Ahojte, potreboval by som poradit. Staval som svojpomocne dielno-garaz, ktora bola riadne ohlasena…
dodok
Pred 2 rokmi
6
Metličkovy beton
Ahojte, Ma niekto skúsenosť ( alebo to ma priamo doma) s metličkovým betónom namiesto zámkovej dla…
pa6
Pred 2 rokmi
5
Zmes do kurenia
Ahojte skupinka, Prosim vas o pomoc / radu najst zmes, resp. dodavatela, ktorý je schopný taku zmes…
rudy1973
Pred 2 rokmi
10
Špinavá zamkova dlažba Stadreko
Ahojte, idem si po radu, keďže ja už som zúfalí, mam špinavú dlažbu od blata a bežného chodenia. …
audinak
Pred 2 rokmi
4
Obklad za sporak
Ahojte, chcem poprosiť o radu, nápady, prípadne foto poteší - čo máte za krbom alebo sporákom ktorý…
tabitka337
Pred 2 rokmi
8
Hrdza v nerezovom dreze?
Ahojte strechači, stretli ste sa s tým, aby sa v nerezovom dreze urobila hrdza? Drez sa použil len …
melanie9
Pred 2 rokmi
13
Betónová platňa
Ahojte Staviame v AT. Prosím je toto OK cena? Nám sa to zdá brutálne veľa..Pozemok je trochu vo sva…
didi40
Pred 2 rokmi
7
Oknoplast
Okná od oknoplastu,aké máte skúsenosti prosím !
chrobak7
Pred 2 rokmi
2
sponzor fóra
Premostenie cez potok, (hľadám firmu)
Dobrý deň, hľadám firmu zaoberajúcou sa návrhom a realizáciou premostenia cez potok. Malo by ísť o …
mgx
Pred 2 rokmi
7
Prietokový ohrievac
Dobrý deň, da sa využiť prietokovy ohrievač aj na vykurovanie - radiátory? Ďakujem
duzu
Pred 2 rokmi
25
Katastrofalna zivotu nebezpecna elektrika
Dobry den, zdedil som chalupu, kde isty cas byval v najme jeden ukrajinec a robil si tam svojpomocn…
radlin
Pred 2 rokmi
9
Kam umiestniť termostat?
Viete mi prosím poradiť , máme zónovu reguláciu, ak bude čidlo na meranie teploty v miestnosti umie…
zicher
Pred 2 rokmi
5
Medzera pod garazou
Ako by ste vyplnili priestor medzi stenou garaze a podkladom? Zamkova dlazba ma spad 1cm na 1m, ci…
giulliette24
Pred 2 rokmi
7
Recepty s hubami, tipy na spracovanie a sušenie húb
Vybrali ste sa na huby a hľadáte tipy na ich spracovanie? Nechajte sa inšpirovať tými najlepšími re…
petersd
Pred 1 rokom
30
Stavebna firma - Roznava
Ahoj, Ideme stavať rodinný dom v okolí Rožňavy a hľadám stavebnú firmu na realizáciu hrubej stavby…
bpop
Pred 2 rokmi
1
Stavba chaty
Ahojte, staval, pripadne ma niekto projekt tejto chaty? https://www.archdom.sk/projekty-domov/rekre…
xedoy
Pred 2 rokmi
1
Zodpovedaná
Chcem jabloň Evelina
Možno poznáte niektorí jablká Evelina z Lidlu. Sú podľa mňa najlepšie a určite ich majú aj iné reťa…
megdesign
Pred 2 rokmi
14
Strecha bez presahu - zmena hrubky izolacie
Dobry den, chcem sa opytat je mozne pri streche bez presahu (pultova strecha) zmenit hrubku izolaci…
minosnv
Pred 2 rokmi
8
Dymovod v komíne
Čauko. Tuho rozmýšľam nad tým, že by som si komín vyvložkoval prostredníctvom čiernych dymovodových…
arcticcode
Pred 2 rokmi
5
COV pre rodinny dom
Ahoj nevedel som sa akosi vtesnat do kategorie kam toto zaradit..ale dal som to sem..potrebujem nej…
rebecca363
Pred 2 rokmi
8
Vstavaná Parná rúra s plnou Parnou funkciou
Dobrý večer vedel by niekto poradiť takúto rúru, ale s plnou Parnou funkciou žiadna prídavna para p…
lub3ik
Pred 2 rokmi
8
PREKRYTIE ETERNITOVEJ STRECHY
Riešili ste niekto obnovu eternitovej strechy bez domontáže eternitu prekrytím materiálom INDEX, al…
zara71
Pred 2 rokmi
1
Kosačka riwall čo sňou ??
Ahojte Po 2 týždňoch idem kosiť a už fakt neviem Mam na chate tu istú kosačku ako doma A dnes …
shadowmilan
Pred 2 rokmi
2
Hľadám výrobcu tzv technických okien alebo okien na gánok
Nedávno sme kúpili chalupu a chceli by sme na nej vymeniť okná za také, čo sú zložené z malých skle…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
2
Balkón/Lodžia
Dobrý deň, som tu nová a mala by som otázku na Vás prosím Vás. Na dome mame Balkón/Lodžia, je to na…
marsdm
Pred 2 rokmi
3
Plyn a voda na cudzom pozemku
Dobrý deň, máme pozemok, kde sú všetky siete na druhej strane cesty. To by problem nebol, ale pra…
fero1821
Pred 2 rokmi
8
Strešný stan, kempingová vstavba do auta, posteľ do auta: Máte niekto?
Čaute strecháči, mám takú netradičnú otázku ale predsa len aj Auto-moto sekcia sa nachádza v našom …
zacko
Pred 2 rokmi
15
Čo to môže byt za trúbky
Dobrý deň prajem, Viete mi povedať čo by toto mohlo byt za rúry? Nachádzajú sa medzi kúpeľnou a š…
petriinika
Pred 2 rokmi
8
Mozno jazdit autom po nevypieskovanej neuzabovanej dlazbe?
Zdravim, je to mozne, bez toho aby sa to nejak zvlnilo, prevalilo? Este je mozno dolezite povedat, …
petersd
Pred 2 rokmi
9
Zateplenie stropu a kondenzácia
Ahojte, potrebujem poradiť so zateplením stropu obývanej časti v staršom rodinnom dome. Dom je cca …
romsmato
Pred 1 mesiacom
18
1
2
…
272
273
274
275
276
…