Premostenie cez potok, (hľadám firmu)

Dobrý deň, hľadám firmu zaoberajúcou sa návrhom a realizáciou premostenia cez potok. Malo by ísť o premostenie o dĺžke 8-9m a šírke 3m schopné uniesť ťažkú techniku ako napr. domiešavače, hasičské auto. PS: pozemok cez potok je v našom osobnom vlastníctve. Za akúkoľvek radu ďakujem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od deryk158:

Dobrý deň, hľadám firmu zaoberajúcou sa návrhom a…
@deryk158 Rozpon 9 m, šírka 3 m, tak to sa riadne udrieš po peňaženke ak chceš, aby to unieslo plný domiešavač.... Inak, rád by som poznal šoféra domiešavača, ktorý si trúfne na mostík široký 3 m. 😁
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od deryk158:

Dobrý deň, hľadám firmu zaoberajúcou sa návrhom a…
@deryk158 pozemok môže byť vo vašom vlastníctve, ale potok určite nie. Ak chcete zasahovať do pobrežných častí, treba kontaktovať najskôr príslušné povodie.
Odpovedať
Profilova fotka
@deryk158 neexistuje firma, co to naprojektuje a zaroven postavi (mozno Doprastav, ale ten sa ti na to vykasle). Musis si najst projektanta, ktory to naprojektuje (napada ma napr. Gabriel Mezdej, vygoogli si) a potom vykaz/vymer a firma co to podla projektu postavi. V realite, je to most v cene minimalne rodinneho domu, preto je vhodne zvazit, ci ti realne takato somarina treba. Lebo na zataz 32ton to nie je ziadna srandicka. Mozno by pomohla fotka inkriminovaneho miesta, vyjadrenie SVPo Q100/Q1000 uz mas? Ak to chces stavat kvoli jednemu rodinnemu domu, je to blbost. Ries most do 3.5/7.5tony a domiesavac vyriesis pumpou. K hasicom sa vyjadrit neviem.
Odpovedať
Dobre s tou dĺžkou som to prestrelil možno to bude 5m netuším, ide o prístup k 40a pozemku 10km od krajského mesta, pri cene 90€ za m2 to má zmysel riešiť.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@deryk158 neexistuje firma, co to naprojektuje a …
@mgx Podľa mapky 35-43-19
Odpovedať
Profilova fotka
@deryk158 skus mi objasnit, co tato ciselna 3kombinacia znamena, lebo moja vestecka gula ma poruchu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?