Medzera pod garazou

Profilova fotka
Ako by ste vyplnili priestor medzi stenou garaze a podkladom? Zamkova dlazba ma spad 1cm na 1m, cize mi na jednej strane vznikla medzera 5 cm, Bocna strana je na betone, to by sa dalo dobetonovat.....asi, ale zadna strana garaze dke sa medzera zvacsuje z 0 na 5 cm je na zamkovek dlazbe tak premyslam ako to napravit. Mate skusenost, alebo typ?
Odpovedať
Profilova fotka
.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od giulliette24:

Ako by ste vyplnili priestor medzi stenou garaze …
@giulliette24 z čoho je tá garáž? materiál.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od zicher:

@giulliette24 z čoho je tá garáž? materiál.
@zicher plech, povrchova uprava omietka
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od giulliette24:

@zicher plech, povrchova uprava omietka
@giulliette24 nanitovať plech, potiahnuť nižšie dolu. Neviem, či je to iba jednoduchý, alebo sendvičový systém, ale ak je to jednoduchý, tak ten spodný pás by som urobil hliníkovým plechom až po zem, alebo nerezou, nech pri zemi nekoroduje.. Ak je to sednvičová stena, tak stred dopeniť montážnou penou a uzavrieť omietkou, prípadne hranu vytmeliť plastickým tmelom.. Nepoužívať kleber, alebo beton, lebo absorbujú vodu a v mieste dotyku so železnou stenou by to hrdzavelo.
Odpovedať
pockaj, takze dlazbu uz mate? a to vam ako preco hentak osadili, nechapem. brat tak ten ma tiez podobnu garaz - sendvicova skladba a ziadnu medzeru mu tam nenechali. dokonca mu spodok este aj zaizolovali
Odpovedať
Profilova fotka
@hermiik ano malo to byt v rovine, no nemali sme info od dodavatela garaze, ze podklad pod garaz musi mat dokonalu rovinu a pokladacmi dlazby sme sa dohodli ze takyto spad je lepsi koji vystriekaniu plochy vodou...nabuduce budeme vediet....hold stalo sa tak to treba naptavit. Bocna stena je cela 6cm nad betonom a garazova brana tum padom dosada na sikmo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?