Ako casto kosite a hnojite?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, rada by som pocula od skusenejsich, ako casto kosite a hnojite? Staci kosit raz za tyzden a hnojit raz za 2 mesiace, ak chceme mat pekny travnik alebo skutocne treba kosit 2-3x do tyzdna a hnojit kazdy mesiac, ako odporucaju niektore "profi firmy"? Lebo ta druha moznost je sialene casovo narocna. Dakujem za info
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od brozek:

kosim kazde 2 tyzdne, travu nezbieram do kosa ale…
@brozek ale to nie je ta trava privysoka na to, aby si ju tam len tak nechaval?
Odpovedať
@znakko trosku vyssia ale pekne to zahusti travnik
Odpovedať
Profilova fotka
Cele leto sme kosili bez kosa s mulcovacom no vychadzalo to tak 2 x do tyzdna, aby trava nebola nejak moc vysoka. Pekne to udrziavalo travnik v dobrej kondicii - kedze zavlaahu zatial nemame, tak ho proste nevysusilo
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od tankeri:

Cele leto sme kosili bez kosa s mulcovacom no vyc…
@tankeri to keby som od manžela chcela aby kosil dvakrát do týždňa, tak asi by ma poslal niekam :-D
Odpovedať
keby som kosil kazdy tyzden tak len mulcujem
Odpovedať
Idem synovi vytiahnut ridera, nech sa povozi a ja mam pokosene :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rkorba:

Idem synovi vytiahnut ridera, nech sa povozi a ja…
@rkorba kolko tam mas m2? a oplati sa ti rider na tu velkost?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marekjahoda:

@rkorba kolko tam mas m2? a oplati sa ti rider na…
@marekjahoda kataster portal ukazal 1000m2 ale je tam este zahradka a tuje tak dajme tomu 900 realnych, dnes synovi zapnem stopky, kolko to realne trva, ale je to 2x rychlejsie ako chôdzou i 120l kos sa vysypa len 2x oproti srandokosacke.
Odpovedať

@rkorba kolko tam mas m2? a oplati sa ti rider na…
@marekjahoda takze syn to kosil 30min lebo sa bal ist na najvyssej rychlosti a postacoval jeden nazbierany kos do plna! Nie je o com rider z bazosu za 600E :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rkorba:

@marekjahoda takze syn to kosil 30min lebo sa bal…
@rkorba hm... znacka/typ? ja mam tiez nejakych 1000+ a dumem - na traktorik sa mi to nezda dost... ale taky rider mozno? dik.
Odpovedať

@rkorba hm... znacka/typ? ja mam tiez nejakych 10…
@marekjahoda https://www.lidl.sk/p/parkside-zahrad... Jeden vyrobok predavany i mountfieldom len trosku predrazeny.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od grateful:

Ahojte, rada by som pocula od skusenejsich, ako c…
@grateful Ja kosím raz týždene. Už roky rokúce nehnojím absolútne vôbec. To, aby som nemusel kosiť 7 x do týždňa. 🙂 Kosím zásadne iba do koša. Nechcem si nosiť na topánkach do domu, do auta a pod. vysušený trávový mulč z trávnika.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?