Odpoveď na príspevok od brozek:
kosim kazde 2 tyzdne, travu nezbieram do kosa ale… @brozek ale to nie je ta trava privysoka na to, aby si ju tam len tak nechaval?Odpoveď na príspevok od tankeri:
Cele leto sme kosili bez kosa s mulcovacom no vyc… @tankeri to keby som od manžela chcela aby kosil dvakrát do týždňa, tak asi by ma poslal niekam :-DOdpoveď na príspevok od rkorba:
Idem synovi vytiahnut ridera, nech sa povozi a ja… @rkorba kolko tam mas m2? a oplati sa ti rider na tu velkost?Odpoveď na príspevok od marekjahoda:
@rkorba kolko tam mas m2? a oplati sa ti rider na… @marekjahoda kataster portal ukazal 1000m2 ale je tam este zahradka a tuje tak dajme tomu 900 realnych, dnes synovi zapnem stopky, kolko to realne trva, ale je to 2x rychlejsie ako chôdzou i 120l kos sa vysypa len 2x oproti srandokosacke.Odpoveď na príspevok od marekjahoda:
@rkorba kolko tam mas m2? a oplati sa ti rider na… @marekjahoda takze syn to kosil 30min lebo sa bal ist na najvyssej rychlosti a postacoval jeden nazbierany kos do plna! Nie je o com rider z bazosu za 600E :-)Odpoveď na príspevok od rkorba:
@marekjahoda takze syn to kosil 30min lebo sa bal… @rkorba hm... znacka/typ? ja mam tiez nejakych 1000+ a dumem - na traktorik sa mi to nezda dost... ale taky rider mozno? dik.Odpoveď na príspevok od marekjahoda:
@rkorba hm... znacka/typ? ja mam tiez nejakych 10… @marekjahoda https://www.lidl.sk/p/parkside-zahrad... Jeden vyrobok predavany i mountfieldom len trosku predrazeny.Odpoveď na príspevok od grateful:
Ahojte, rada by som pocula od skusenejsich, ako c… @grateful Ja kosím raz týždene. Už roky rokúce nehnojím absolútne vôbec. To, aby som nemusel kosiť 7 x do týždňa. 🙂 Kosím zásadne iba do koša. Nechcem si nosiť na topánkach do domu, do auta a pod. vysušený trávový mulč z trávnika.