Dve urovňe podlahy

Dobrý deň, chcem sa opýtať ako sa riešite, keď potrebujete 2 rozdielne urovňe (výškovo) podlahy? Podlaha sa bude vylievať anhydridom a v miestnosti, ktora je v tvare L potrebujeme rozdielnu výšku podlahy. Za odpoved ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@romulussk postavi sa oddelovacia stena, bud ako betonovy murik, alebo salung. Majstri co to budu robit by to mali vediet. V tychto pripadoch je lepsie urobit klasicky "cementovy" poter.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@romulussk postavi sa oddelovacia stena, bud ako …
@mgx problem je, že je už položené podlahové kúrenie na systémovej doske... oddelovacia stena tak už nepripadá do úvahy.
Odpovedať
Profilova fotka
@romulussk blbost. oddelovaciu stenu moze tvorit aj hranol prasne narezany a vystemplovany. Bud to chces robit sam, alebo mas majstrov idiotov. Skus na fotke nakreslit kde chces mat to L-ko... Druha otazka, preco 2 rozne urovne?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@romulussk blbost. oddelovaciu stenu moze tvorit …
@mgx chcem to robit sam... 2 urovne vysky potrebujem, kedze podlaha povodna je nerovna... vychadza mi potom prilis vysoky poter na jednej strane... kedze sa robi podla povodneho projektu stareho cca 20 rokov v ktorom este nebolo zapracovane podlahove kurenie... Dali sme to posudit povodnemu projektantovy, ktory povedal, ze nie je problem... Bohuzial problem nastal... po 3 mesiacoch sa ozval, ze to musi dat este statikovy posudit... a teraz musime na zaklade posudku dodrzat hrubky poteru co je uz problem, kedze medzitym sa polozilo podlahove kurenie. Robime si to z velkej casti svojpomocne. Na fotkach som naznacil miesto, kde odskok vznikne.
Odpovedať
Profilova fotka
@romulussk uz to ze budete mat v miestnosti 2 urovne podlahy je blbost 🙂. Zatazenie stropu chapem, ale ked mate krivy spodok, mali ste to vyriesit pred pokladkou systemovej dosky a nie nasledne. Aky je vyskovy rozdiel v cm, aka je povolena zataz stropu na m2? K predeleniu, staci vam jeden hranol X*Y, ale musite ho vystojkovat o stenu. Na anhydrid zabudnite uplne to je v tomto pripade sebevrazda 🙂. Mozete pouzit odlahceny liaporovy betonovy poter, ak je limit vaha. Alebo si najdite stavbyveduceho alebo st.inziniera, co vam to vyriesi/prepocita.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?