Koľko trvá popkládka podlahy do vzoru rybia kosť?

Ahojte, vybrali sem si do domu podlahu Afirmax, ktorú chceme uložiť do vzoru rybia kosť (stromček). Podlahu chceme do celého domu rovnakú, aj do kúpeľne. Prechodové lišty nechceme. Je to cca 100m2. Máte niekto prosím skúsenosť, koľko trvá pokládka takejto podlahy? Samozrejme nám to bude robiť majster, ktorý robí podlahy. Akurát riešime dve cenové ponuky a doba práce, ktorú mám povedali, sa dosť líši. Vopred ďakujem za všetky odpovede.
Odpovedať
nam robili nasledovne - 5 dní, 100m2, 2 majstri, dlažba rozmer 10x70cm
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od romanesdesign:

nam robili nasledovne - 5 dní, 100m2, 2 majstri, …
@romanesdesign to ale myslíš klasickú dlažbu? Alebo kompozitnú vinylovú podlahu ukladanú do rybej kosti? Prikladám foto, čo konkrétne myslím
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kikakik:

@romanesdesign to ale myslíš klasickú dlažbu? Ale…
@kikakik klasicka dlazba
Odpovedať
Profilova fotka
@kikakik Dobrý deň, sme oficiálny distribútor značky Afirmax pre Slovensko. Zaujíma vás čas inštalácie len podlahy, alebo celkový čas vrátane všetkých činností (nivelizácie podkladu, inštalácia soklových líšt atď)? Záleží, či idete podlahu celoplošne lepiť alebo zaklikávať. Tiež od počtu montážnikov. Náš odhad zo skúseností je, že šikovná montážna firma s 3 montážnikmi vie 100 m2 položiť za 1-2 dni. Ale pri herringbone odporúčame školených montážnikov, ktorí majú skúsenosti - je to náročnejšie ako štandardné formáty lamiel.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kikakik:

Ahojte, vybrali sem si do domu podlahu Afirmax, k…
@kikakik ahoj, ja som pokladal kompozit v rybej kosti do celého domu sám s kamarátom. Robili sme to prvý krát, ale keď už sme si na to našli systém, tak to išli vpohode. Robili sme cca 95 m2, bez lepenia a trvalo nám to cca 5 dní.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od solidway:

@kikakik Dobrý deň, sme oficiálny distribútor zna…
@solidway Dobrý deň, ďakujem za odpoveď. Chceme herringbone, bez lepenia. Nivelák údajne netreba, je tá podlaha rovná. Soklové lišty. A chceme teda aj interiérové dvere, bezfalcové. Jedna firma nám povedala, že to bude trvať cca 3 dni aj s lištami a dverami (chodia dvaja montážnici) Druhá nám povedala cca 10 dní, opäť aj s lištami a dverami (chodí zrejme jeden montážnik). Preto zisťujem, koľko to cca trvá. Ako v princípe keď to bude kvalitne spravené, nech je tam pokojne aj 3 týždne :D Len mi to prišiel dosť rozdiel v trvaní práce
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ivan_1988:

@kikakik ahoj, ja som pokladal kompozit v rybej k…
@ivan_1988 tak toto vyzerá skvele! :) aký je to presne odtieň prosím?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kikakik:

@solidway Dobrý deň, ďakujem za odpoveď. Chceme h…
@kikakik nevieme, koľko trvajú samotné dvere. Ale záleží aj na zohratí partie :) a tempe, v ktorom pracujú. Určite si odsledujte, aby ste to mali kvalitne položené, a bude to pekná podlaha (y)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kikakik:

@ivan_1988 tak toto vyzerá skvele! :) aký je to p…
@kikakik ďakujem. Je arbiton odtieň dub yankee.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?