Reálna firma na strešné okná z Poľska

Dobrý deň, prešla som diskusie s týmito témami, ale je to plné ľudí s ich názormi, či poľské okná ano alebo nie. Toto má naozaj nezaujíma, oslovila som aj firmy na Slovensku, tipujem, že 2/3 budú montovať poľský tovar, takže ak by mi to priamo poľská firma urobila lacnejšie, nebudem blázon to preplácať. Poprosím, ak má niekto namontované strešné okno/svetlík od poľskej firmy, je spokojný a vie mi napísať aspoň názov firmy a mesto, nech sa ozve.
Odpovedať
1. vec ktorú si musíš uvedomiť, že veľké firmy v Poľsku vyrábajú na tony pre menšie firmy po celej EÚ, ktoré to predávajú ďalej pod vlastnou značkou, tých tvoja objednávka zaujímať nebude. Takže ak niekoho nájde, tak to bude subdodávateľ, kt. bude kupovať od výrobcu a možno to bude lacnejšie ale určite to bude bez záruky. Poliak sa ti kvôli reklamácií nebude trebať 100vky km späť na Slovensko
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od peter977:

1. vec ktorú si musíš uvedomiť, že veľké firmy v …
@peter977 1. Píšem niekde o veľkej firme? 2. V Poľsku nie sú malé firmy? 3. Stovky kilometrov ani nekomentujem. Vy sa tu musíte strašne nudiť.
Odpovedať
https://www.stolbud.pl/kontakt/ skus tu - mali aj slovenskeho obchodaka... je to relativne velka firma, napokon sme od nich nebrali ale komunikaciu mali dobru aj cena bola na ten cas dobra (rok 2016).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?