O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ochranna folia na stol
Ahojte, prisiel som si po radu. Kupili sme do kuchyne stol. Chceli by sme nan dat nejaku ochrannu f…
vladogregus
Pred 3 mesiacmi
14
Stavebny dozor
ahojte poradi my niekto prosim do ziadosti o stavebko som zadal ze rd dom budem stavat svojpomocne …
zefe
Pred 2 rokmi
11
Lamely do exteriéru
Dobrý deň. Chceli by sme oblozit jednu stenu v altánku lamelami. Nechceme objednávať už hotové niek…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
4
Izolácia rúry na externý prívod vzduchu ku krbu
Zdravím, mám otázočku pri realizácii externého prívodu vzduchu ku krbu nám majster dal 15ku rúru s …
tomasle
Pred 2 rokmi
3
Potiahnutie kable cez difuznu foliu
Dobry den, potreboval by som z jedneho rohu domu krizom k druhem potiahnut CAT 5e kabel. Mam 2 moz…
dominik_galaba
Pred 2 rokmi
2
Liata podlaha
Ahojte. Chcel by som sa opýtať či nemá náhodou niekto skúsenosť s firmou Profloor, ktorá robí liate…
kejsix
Pred 2 rokmi
2
Ktorý krovinorez? HUSQVARNA 129R alebo STIHL FS55
Zdravím, ktorý krovinorez kúpiť ... STIHL FS55 https://www.domoss.sk/benzinove-krovinorezy/324-stih…
megdesign
Pred 2 rokmi
12
Expanzna nádrž
Ahojte nevyznam sa v kureni ale dnes som narazil do expaznej nádrži v kotolni ktora je veľká 250 al…
domingezzz
Pred 2 rokmi
19
sponzor fóra
Vodomerna sachta - utesnenie priechodu
Dobry den, potreboval by som poradit od ludi ktori to uz riesili akym sposobom by som utesnil prech…
mgx
Pred 2 rokmi
10
Môžu byť zásuvky za spotrebičmi v kuchyni?
Skladáme kuchyňu a zoskok som, že mám zásuvku na umývačku za umývačkou? Je to problém? Zásuvku na …
dam768
Pred 2 rokmi
22
Recepty na domáce nátierky
Niet nad domáce nátierky. Ja ich doslova zbožňujem. Tuniaková nátierka, hrianková, bryndzová, cesna…
okro1
Pred 2 rokmi
7
Plastové okná - Žilina
Dobrý deň, neviete mi poradiť nejakú firmu či už z vlastnej skúsenosti alebo nie, ktorá robí aj opr…
stefanby
Pred 2 rokmi
4
Drevenica na spadnutie
Dobrý deň, chcel by som dá spýtať či niekto neriešil podobnú situáciu Drevenica, kultúrna pamiatka …
dominik_galaba
Pred 2 rokmi
2
Žiadosť na Obnov dom (4. výzva) spätne na prerobený rodinný dom
Ahojte, prosím Vás má niekto reálnu skúsenosť so žiadosťou NA OBNOV DOM späťne na prerobený rodinný…
rado1972
Pred 2 rokmi
10
Výber krovinorezu Daewoo vs. Hecht
Zdravím. Už nejaký ten čas pozerám krovinorezy po internete, rozhodujem sa a nakoniec som sa rozhod…
tomas2912
Pred 2 rokmi
11
Nefunguje práčka Beko (nezapne ju, nenapustí vodu do práčky)
Ahojte prosím vás, po zapnutí práčku nezapne,nezačne napušťať vodu (vydáva to nejaký zvuk,ale nič v…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
11
Debniace tvarnice - poter
Pozdravujem ! Aky by ste mi doporucili poter na múr z debniacich tvárnic ? Poter by som robil aj na…
luma64
Pred 2 rokmi
8
Bramac škridla
Neviete poradiť nejaký velkosklad alebo súkromníka, ktorý by mohol mat na sklade bramac alpsku skri…
sodolucy
Pred 2 rokmi
1
Hrubka izolacie za krbom
Ahoj, potreboval by som vediet aka by mala byt hrubka izolacie nalepenej na ytong, ktora bude tvori…
epto
Pred 2 rokmi
5
Susedom vadí môj pes
Chcela by som sa opýtať ako sa môžem brániť proti sťažovaniu sa. Ráno (o 5.00) vencim psa a psi, kt…
pochabel
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
87
Zaťažovanie prekladov
Pozdravujem, po akom čase od betonáže prekladov môžem realizovať montovaný betónový strop. Je možné…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
2
Je to realne?
Dobry den, chcem sa spytat. Dostali sme pozemok 1700m2. Chceme postavit bungalov cca 4 izbovy. 55 t…
modrykolibrik
Pred 2 rokmi
15
Stolari z Polska skusenosti
Mate niekto za posledny rok skusenosti so stolarmi z Polska?Aky je vas nazor?
nini1010
Pred 2 rokmi
1
Epoxidové stoly
Mate skúsenosti s jedálenskym stolom zo živice/ s epoxidom? Je nutná nejaká špeciálna starostlivos…
viera333
Pred 2 rokmi
1
Aký výkonný digestor mi treba?
Ahojte. Riešim digestor bez odťahu do exteriéru. V dome bude rekuperácia (neviem či na tom záleží)…
dominik_galaba
Pred 2 rokmi
6
Dáva sa do podlahového kúrenia obyčajná voda?
Prosím vás napustili ste podlahove kurenie klasickou vodou? Nás vodar ze ma niaku mašinu cez ktorú …
aklatanmal
Pred 2 rokmi
17
Hydroizolácia prízemného podlažia
Ahojte, chcel by som Vás poprosiť o radu ohľadom hydroizolácie prízemného podlažia staršieho rodinn…
janianko
Pred 2 rokmi
6
GARÁŽ dlažba alebo epoxid na platnu ???
Zdravim mam otazocku mam garaz v kt.jr len betonova platna chcem tam dat bud dlazbu alebo epoxidovu…
radoslavc
Pred 1 rokom
11
Drevenné parkety
Ahojte, odporúčili by ste drevenné parkety aj do kuchyne ? Ideálne + / - tejto podlahy. - znečist…
raziel628
Pred 2 rokmi
6
Skrtiaca klabka dymovod?
zdravim, chcem sa opytat ci dat alebo nie skrtiacu klabku do dymovodu (nad krbovu vlozku) ? Niekto …
mgx
Pred 2 rokmi
11
1
2
…
277
278
279
280
281
…