O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Obnova dvoch schodísk na chate
Ahojte. Idem sa len opýtať na Vaše názory ako čo najlacnejšie zrenovovať dve betónové schodiská aby…
hamredom
Pred 2 rokmi
5
Pre pobavenie
Pre pobavenie
maros_get
Pred 2 rokmi
6
Aký komín pre novostavbu so suterénom?
Dobrý deň, dokončujeme hrubú stavbu a chcem objednať komín. Mám 3 podlažia z toho 1. je podzemné (n…
schiedel_maros_plsko
Pred 2 rokmi
5
Plot - vystuz
Zdravim, len by som sa chcel opytat na nazor. Planujem stavat plot zo Semmelrock Rivago (tvarnica s…
tomasndca
Pred 2 rokmi
3
Sused podal námietku voči ochrannému pásmu studne.
Dobrý deň, prosím o radu. Stretli ste sa s niečim takým, prípadne ako by ste to riešili? Žiadame …
zapono
Pred 2 rokmi
9
Predzáhradka
Ahojte. Neviem sa rozhodnúť ako najlepšie rozvrhnúť výsadbu pred domom. Medzi chodníkom a parkovaní…
wivik
Pred 2 rokmi
1
Úzka šatníková skriňa
Zdravim ,chcela by som sa opýtať na niekto úzku šatníkovu skriňu cca hĺbka 32-34 CM ? Je to reálne …
misutka12
Pred 2 rokmi
27
Nazov debniacich tvarnic - typ a vyrobca
Zdravim viete mi povedat ake su toto DT nazov typ a kde by som sa dali zohnat? Vdaka
cesac09
Pred 2 rokmi
3
sponzor fóra
Koľko stojí stavbyvedúci?
Máte niekto skúsenosť s výstavbou domu cez angažovanie stavbyvedúceho? Človeka co by na všetko dohl…
roman_x
Pred 2 rokmi
31
Kuna / odkvap / ochrana
Existuje nejaka ochrana na odkvap, ktora zabrani kune vyliezt na strechu? Na streche mam vsetky och…
sprite001
Pred 2 rokmi
11
Montáž nástenného digestora na sadrokartónovú stenu
Dobrý deň, otázka na odborníkov. Je možné montovať digestor na sadrokartón? Bude potrebné aj nejaké…
mirkasab
Pred 2 rokmi
7
Poradite kvalitneho strechara
Dobry den hladam kvalitneho strechara ktory nam opravi zatekajuce kominy. Odporucite mi?Idealne zap…
gunit85
Pred 1 rokom
3
Obnov dom - predbežný odhad
Dobrý deň, je niekto kto by mi vedel pomôcť prepočítať odhad, či by som dosiahol úsporu 30% ak by …
rado1972
Pred 2 rokmi
6
Referencie na firmy na dokoncenie
D.den. Caka nas dokoncenie novostavby domu v blizkosti Bratislavy (malby, podlahy, kupelna, obloze…
duspet
Pred 1 rokom
2
Zasuvka zapojenie
Dobry den, mam zasuvku legrand valena a zo steny su 2 cierne kable a 2 zltozelene. Na spodu zasuvky…
technik007
Pred 2 rokmi
28
Co je s krovinorezom?
zdravim, nestartuje mi krovinorez, alebo ked nastartuje takbhned zhasne, co moze byt problem? vzduc…
brozek
Pred 2 rokmi
24
Nabopnané dvere
Dobrý deň, deti mi zaparia a zalejú kúpeľňu každý večer tak, že z kaluží teplej vody v kúpeľni na…
zicher
Pred 2 rokmi
5
Garnize
Zdravim viete mi poradiť aké sú teraz trendy garnize ? Alebo aké si dávate ? Ďakujem .
duzu
Pred 1 rokom
11
Co s medzerou pod oknom
Prosim Vas cim alebo ako vyplnit medzeru pod oknom. Trochu sme sa nepochopili s okenarmi a vznikla …
rudy1973
Pred 2 rokmi
9
Dvojkomin - plyn plus tuhé palivo.
Dobrý deň, prosím poraďte s výberom komínu. Potrebujem dvojkomin, alebo dva komíny vedľa seba, čo b…
pablo87
Pred 2 rokmi
17
Ako zapojiť digestor do elektriny?
Ahojte. Prišiel mi digestor a nechápem ako a kam ho treba zapojiť (bude vedľa okna). Digestor (ako…
terry25
Pred 2 rokmi
23
Prepis pozemku
Ahoj. V skratke zhrniem moju situáciu. Zakladám s ocom stavebnú firmu. V rodine máme pár pekných po…
lakerooo
Pred 2 rokmi
8
Rekuperácia - filtrácia zápachu z komínov
Ahojte, po prečítaní niektorých starších diskusií som sa rozhodol založiť novú, kedže máme už septe…
abobo
Pred 2 rokmi
23
Hladame...
Dobry den, Vedel by mi niekto poradit, na koho presne sa obratit za ucelom navstevy pozemku so sta…
chrobak7
Pred 2 rokmi
3
Komín - otočenie prívodu
Dobrý deň, Myslíte že je možné otočiť rúru na prívod dymu o 90 stupňov aby smerovala do miestnosti…
deltako
Pred 2 rokmi
7
Košice - Hľadám stavebného odborníka
Hľadám stavebného odborníka, ktorý by posúdil, či je stavba vhodná na kupu z /stavebného technickéh…
jan45
Pred 2 rokmi
2
2500 okná
Ahojte...nenašiel som aktuálnu diskusiu,len nejaké z roku 2017 Chceli by sme 2400x2500 vysoké okno…
palo18
Pred 2 rokmi
9
Dve urovňe podlahy
Dobrý deň, chcem sa opýtať ako sa riešite, keď potrebujete 2 rozdielne urovňe (výškovo) podlahy? Po…
mgx
Pred 2 rokmi
6
Obkladac Zilinsky kraj
Dobry den, vypadol nam na poslednu chvilu obkladac ktory mal polozit dlazbu iba do technickej miest…
adzika
Pred 2 rokmi
1
Vodoinštalácie - rekonstrukcia
Zdravím. Hľadám trubku staršieho typu: ide o pvc -" rd gold "- je na nej uvedené. Praskla v šachte…
fugas20
Pred 2 rokmi
9
1
2
…
277
278
279
280
281
…