Oprava sadrovej omietky

Ahojte, pred časom nám robili drevený obklad schodiska a popritom museli obiť existujúcu sadrovú omietku, aby sa tam s tým drevom zmestili. Na mne ostalo si to dokončiť. Kedže ten obklad robili asi tak 2 roky dozadu a manželka už dáva najavo svoju nespokojnosť, tak sa do toho chcem pustiť. Potreboval by som ale poradiť, čím to zarovnať, viď obrázky. Sadra, tmel, alebo si mám kúpiť sadrovú omietku a spraviť to s ňou? Nie som manuálne zručný, resp. som to nikdy nerobil, takže s tým nemám žiadne skúsenosti. Akurát neviem čo s tou vytrhnutou sieťkou na 3. obrázku (museli dávať dole zábradlie)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jozefbarna:

Ahojte, pred časom nám robili drevený obklad sch…
@jozefbarna sadrovu omietku- natiahnut zabrusit dohladka a premalovat. Vyhodou sadrovej omietky je ze ked to dobre spravis, nikto nezisti ze to bolo doopravene.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jozefbarna:

Ahojte, pred časom nám robili drevený obklad sch…
@jozefbarna na diery si kup vrecko sadrovej omietky a nahrubo to vysprav. Potom si kup finish tmel na sadrokarton a snim uplne do hladka vyrovnas nerovnosti a nakoniec jemne prebrusit spoje. Zatriet farbou a mas to nove. Sadrovu omietku keby si hned brusil tak bude opadavat zrno a nebude to hladke. Preto musis pouzit finish tmel
Odpovedať
dakujem za rady, cez vikend sa do toho pustim
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?