Väznikovy krov vs knauf unifit všetko nad.

Ahojte, izolujem väznikovy krov. Z dôvodu výšky miestnosti všetko tlačím smerom hore. Tri vrstvy 2x140 + 180mm. Nemám problem si maknut preto som nedaval fukanu. Ale ide to fakt zle, nedá sa to poriadne prekladať cez pasnice. Nemate niekto foto klasickej vaty ako ste ju pokladali nad väzník, alebo nejaké know how? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Pouzi vatu v hrubke vaznikov a daj ju kolmo medzi dreva. Zvysok doloz klasicky.
Odpovedať
Robím to tak, že medzi vazniky v hrubke 140 mm davam 120cm dlhe kusy na sirku vaznika cca 97cm potom prekladám ako víde.
Odpovedať
Medzi vatami v tých dlhých častiach narezavam v hrúbke 6cm vatu a vkladám na vymedzenie priestoru.
Odpovedať
@tigervzoo preto sa to robí presne opačne, a to smerom do dola... Trebalo pridať dva rady tvárnic a robiť koníky a pomocný rošt. Tak som robil ja. 3*20cm...
Odpovedať
@megdesign viem. Ale situácia je aká je. Ako vyzerá ten dom keď je to tak zdvihnuté? Myslím pohľad zvonka. Najväčšia chyba bola väzník mal som dať klasický krov.
Odpovedať
@tigervzoo úplne normálne.
Odpovedať
@megdesign môžeš foto? Lebo toho som sa najviac bál. Ak by bol klasický krov tam sa dá asi s hradami pohrať smerom dolu. U väznika som sa bál. Nemám ani odkladací priestor, na to mám pivnicu s dvojgarazou 80m2. Iba lavku som si spravil ku kablom.
Odpovedať
@tigervzoo
Odpovedať
@megdesign ok, ďakujem. O tu jednu tvarnicu som to mohol dať. Takto som si život skomplikoval o tri týždne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?