Hamilton alebo halifax?

Riešili ste niekto dilemu či sa vám viac páči dub hamilton alebo dub halifax? Od eggeru. Chcem ladiť kuchyňu aj posteľ, skriňu, všetok interiér vrátane vchodových dverí do jedného drevodekoru, alebo myslíte že dobre ukážu aj dva? Napríklad spálňa v hamiltone a kuchyňa v halifaxe?
Odpovedať
@izabelkas nemyslim si ze by vadilo aj keby ze mate v druhej izbe iny dekor ale halifax je krajsi podla mna osobne, ma kus draplavejsiu strukturu a o dosť tvrdsiu foliu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od izabelkas:

Riešili ste niekto dilemu či sa vám viac páči dub…
@izabelkas Jednému sa páči viac halifax, inému hamilton, ďalšiemu biela, viacerým sa páči buk ... každému niečo iné. Nepýtaj sa ľudí, čo sa IM páči. Spýtaj sa sama seba, čo sa páči TEBE a tým, čo budú v dome (byte) s tebou bývať. Inak tu bude plno otázok typu: Mám si kúpiť biele alebo strieborné auto? To už ľudia nemajú vlastný názor??
Odpovedať
Prečo chceš vyberať podľa toho, čo sa páči cudzím ľuďom? Riaď sa vlastným vkusom, čo tebe sa páči. My sme dávali Halifax, ten sa nám viac páčil.
Odpovedať
Profilova fotka
Halifax ma 3D strukturu a je v nom koplet cela vyroba od podlahy cez dvere dosky a pracovne dosky ale premiovy material za 1.5nasobok hamiltonu.
Odpovedať
Halifax sa mne paci viac, ta kresba je krajsia a viac sa to podla mna podoba drevu. Je to take krajsie, prijemnejsie aj na dotyk. Ale zalezi aj kolko chces zainvestovat.
Odpovedať
@izabelkas a ja že tu už máme i preteky F1 Hamilton, ale vraj si ide zmeniť meno
Odpovedať
@duzu Ja som jednoznačne za Hamiltona, ôsmy titul mu bol ukradnutý!
Odpovedať
@tomas_st vyhráva značka, ktorá je momentálne lepšia, i tam sa bijú jazdci aj ked druhý nemá vyhrať ale pomáhať prvému
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?