Nábytok, madlá, materiál, výrobcovia, digestor

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či poznáte značky Egger alebo Kronodesign...Z akého materiálu je dobre vyrobiť vstavané skrine a kuchynskú linku? Poličky zvnútra, kovania, máte nejaké dobré stránky na madlá? LED osvetlenie? Drez? Potrebujem niečo moderné. Ďakujem za rady 🙂
Odpovedať
@loveme k nabytkom. My sme prisli do vzorkovne kde mali aj taketo znacky a vyberali sme si dekory. Tie dosky by mali byt kvalitou akoro rovnake. Aj v ramci jednej znacky mas drahsie dosky so specialnymi dekormi. Ja ani neviem ake znacky mame. Urcite mix. Vybrali sme co sa nam pacilo a dali to stolarovi.
Odpovedať
@loveme Veľmi veľa tém ste zadali. Obe spomenuté značky sú ok. Madlá, drezy, LED - najlepšie je použiť google, ikea, merkury market... - získate prehľad. Ak si to nechcete naštudovať, tak si nechajte vyrobiť všetko na mieru napr. od Indeco. Im stačí zadať predstavu, obrázok a dizajnéri navrhnú. Materiály používajú len kvalitné.
Odpovedať
Profilova fotka
Dosky police: Egger...Pfleiderer...Kronospan...Kaindl Vyberajnpodla farby co sa ti paci Led: Ledosvetlenie...Benalexled Kovania a uchytky: Bezanex...Interierstudio Vyrobcovia kovani: Blum...Grass...Hettich...Hafelle... Kesebrohmer
Odpovedať
@wivik Ďakujem za odpoveď. Je to veľmi veľa rozmýľania do budúcna kvalita/pomer/cena....
Odpovedať
@wolodymyr ešte by som potrebovala poradiť ohľadne dreva. Dosky MDF, HDF sa kupia surove a stolar mi ich nalakuje ako chcem? DTD laminované sú asi len základné všakže? niečo čo aj vydrží ako mat a okolo dekor dreva a dvierka krémový mat. Alebo čo by ste vy mi odporúčali ohľadne materiálu?
Odpovedať
@blacksr Ďakujem za rady. predstavy sú rôzne len ich uskutočniť je ťažšie 🙂
Odpovedať
@loveme Všetko dajte z laminovanej DTD. Stolár ju kúpi a urobí nábytok na mieru. Vy si len vyberte farbu podľa vzorkovníka (nie katalógu). Prineste si so sebou aj kúsok podlahy alebo tapety, aby ste videli ako ladia.
Odpovedať
Profilova fotka
@loveme DTD su laminovane a ked ti donesiem dva vzorkovniky budes sa c tom hodinu hrabat ... vyber je velky. MDF su aj laminovane ale malo lebo drahe a su aj akrylatove vo farbach a prevedeni lesk a mat HDF je sololit ten je biely a mozno ma aj niekto cierny popripade v drevodekore ale to som uz dlho nevidel. Ma matne dvierka odporucam SENOSAN.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?