Ako tepovat v domacnosti?

Ahojte, prosim poradte, ako v beznej domacnosti (vy)tepovat sedacku, koberec, matrac a auto-calunenie? Viem, ze je moznost si objednat takuto sluzbu, ale chceme to skusit DIY. Ako postupujete? Pouzivate nejaky vysavac / tepovac? Ake hygienicke prostriedky ku tomu pouzivate? Mame toho viac, tak uvazujem, ci si rovno nekupit nejaky elektricky pomocnik (max do 200E) - prosim poradte. vdaka za rady
Odpovedať
Tepovac do 200 e je somarina, poriadne tepovace stoja podstatne viac. Ak potrebuješ tepovat len bežné veci v domácnosti, tak si niekoho zavolaj. Pred 3 rokmi ma vytepovanie gauča a maleho koberca stálo 30 eur. Tak si vypocitaj, že či sa ti oplatí kupovať haraburdu. Ja si teraz poziciavam od kamaráta, má profi tepovac, ale ak by som si nie, tak raz za rok sa mi stále oplatí zaplatiť niekomu, hoci dnes by to už asi nebolo za 30, ale kupovať tepovac sa fakt bežnej domácnosti neoplatí.
Odpovedať
@akvi dnes sa už neoplatí nič 😎
Odpovedať
v našom meste existuje požičovňa profi tepovača - 20 € za 24 hod. , dostaneš tbl . a tepuješ ...
Odpovedať
@foox prene tak, skorosused má dom 15 rokov v lepidle, omietka sa aj tak neoplati... 😀
Odpovedať
@kejsix má recht, Na tých pár rokov čo tu pobudne to stačí a decká to aj tak predajú. Nový majiteľ bude robiť komplet prerábku, tak na čo sa snažiť? 😎
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@rudy2501 Poprosim na dva dni doviest do okresu Dunajska streda 😀 Dvacku dam ja dvacku sused tebe dam 30 plus dve tablety navyse a mam 9 doma. Rozhodim siete a mame biznis snov 🤣 Ani PRO nebudes musiet mat.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

@rudy2501 Poprosim na dva dni doviest do okresu…
@wolodymyr Jeden známy vo väčšoim meste na strednom Slovensku mal tiež takýto nápad. Kúpil si tepovač, že bude chodiť tepovať k ľuďom domov. Po pár mesiacoch to vzdal, nemal žiadny kšeft. Teraz sa zamestnal v jednej škole ako údržbár. Ale to požičanie tepovača využívam aj ja. Aj v našom meste sa dá požičať tepovať za prijateľný poplatok. Každý rok koncom leta si ho požičiam, vytepujeme sedačku, auto a matrace.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?