Nano sprej v domácnosti - skúsenosti

Má niekto skúsenosti s Nano sprejmi v domácnosti? Konkrétne sa mi jedná o produkty na sprchový kút a vodovodné batérie. Aké máte s tým skúsenosti? Oplatí sa investovať tie peniaze za to? Akú to ma živostnosť? Neusadzuje sa potom na tom vodný kameň? Veľmi ma zaujali tieto produkty, no som voči tomu trošku skeptická. Hlavne sa mi nechce stále drhnúť sprchovací kút od vodného kameňa, ktorý sa tvorí na sklenenej zástene a tiež na batériach. Chcela by som to vyskúšať, no nechcem vyhodiť zbytočne peniaze z okna :) Každý názor pomôže :)
Odpovedať
ktore konkretne? ja mam z jednej firmy na odevy nanoprej a je super.
Odpovedať
Ja som mala nanotechnologiu nanesenu v sprchovom kúte aj na dvierkach a musím povedať, že to bolo super, ale treba to po nejakom čase obnoviť. Teraz mám znovu kúpenu a chystám sa to naniest aj na umývadlo a batérie.
Odpovedať
Profilova fotka
Používam na predné sklo na aute, vydrží to dosť. Myslím že aj v domácnosti sa to oplatí :)
Odpovedať
@atlaska je ich vela, nemam konkretnu znacku vybratu. Asi budem vyberat podla ceny... Ty ktoru znacku odporucas?
Odpovedať
@adri03 ktoru znacku odporucas? Po akom case to treba znova obnovit? A mas kupenu priamo na kupelnu, ci moze byt aj na celne sklo? Lebo tie vychadzali lacnejsie :)
Odpovedať
ja to mám od firmy Pro-Tec Slovakia, majú na stránke aj e-shop. Tak tú nanošku sme dávali keď sme sa sťahovali do nového domu a to bývame už tri roky. A je už vidno, že by to chcelo obnoviť. Myslím, že ten rok by to mohlo vydržať. Mali sme aj na čelnom skle, aj tá je super na aute, ale tú by som na keramiku nedávala.
Odpovedať
@adri03 dakujem :) ja ju na keramiku nechcem davat, len na sklo a na nateriu kupit special na to urcenu :)
Odpovedať
tito robia rozne aj na keramiku ja mam zatial len na kozu a textil, ale chcem vyskusat aj sklo,aj na auto. Nanotechnologie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?