O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Drevenné dvere interiérové - náter
Ahojte, čím natrieť a ošetriť nové interiérové drevenné dvere na chate (1x kúpeľňové, 1 x dvere do …
zita19
Pred 2 rokmi
3
O koľko sú reverzne dvere drahšie oproti klasickým?
O koľko sú reverzne dvere drahšie? Nekupovali ste teraz niekto? Aby som to vedela porovnať. Dakujem
wivik
Pred 2 rokmi
4
Aké interierove dvere zvoliť?
Prosím vás o radu aké dvere dat do technickej a kúpeľne, aby to bolo najpraktickejsie? Reverzne a o…
chrobak7
Pred 2 rokmi
3
Hydoizlolacia - tech. miestnost/kotol
Zdravim, chcem sa opytat ci sa odporuca davat na steny tekutu hydroizolaciu pod el. kotol, vyvody r…
jolaus100
Pred 2 rokmi
3
Sokel obklad
Zdravím. Rád by som dal nejakému majstrovi obložiť sokel (sieťka rohovníky + kamenný obklad). Je to…
stanjel
Pred 2 rokmi
1
Modulové domy
Zdravím,zvažujeme kúpu modulového domu od firmy Edstrex . Je niekto kto býva celoročne v takomto do…
gabriel_kraus
Pred 2 rokmi
3
Stavebný úrad vs starosta
Zdravím.ak mam stavebné povolenia je nejaká možnosť,že mi bude starosta robiť problémy? V akej pozí…
dominik_galaba
Pred 2 rokmi
3
Pri certifikáte ku kolaudácii A0+
Dobrý deň. Prišiel nám dnes certifikát a schválili nám ho na A0+ čo to prosím znamená ? Hľadám na w…
neutrino
Pred 2 rokmi
3
sponzor fóra
Posúdenie cenovej ponuky - zateplenie práca
Ahoj majstri, potreboval by som pomôcť s tým, či je cenová ponuka na prácu za zateplenie v poriadku…
meliskova
Pred 2 rokmi
7
HDO kábel
Chcem sa opýtať, či sa dáva ešte HDO kábel spolu s prívodným káblom do domovej rozvodnice, keď mera…
duzu
Pred 2 rokmi
8
Kolaudáciaa
Dobrý deň, v projekte aj v SP mame ener.tr. a0, mame kotol na tuhé palivo a peletky, a pisanu aj re…
11ivana11
Pred 2 rokmi
19
Poter pomaly schne aj keď sa kúri
Zdravím, ideme davat laminat.podl....kurime už 19 dní nonstop, a poter stále nemá takú vlhkosť ako …
rudy2501
Pred 2 rokmi
13
Renovácia liatinových radiátorov
Dobrý deň, kúpili sme 2-podlažný dom (klasickú kocku celopodpivničenú). V dome je sústava 12 liati…
rudy2501
Pred 2 rokmi
1
2
38
Myši v zateplení
Dobrý deň Prosím vás riesil uz niekto takyto problem a ak ano, ako prosim ?? Novostavba RD poschod…
megacik
Pred 2 rokmi
14
Aký zvoliť postup
Dobrý deň.prosim vás v pivnici som zhodil teraz omietky.chcem sa poradiť či mi bude stačiť dať len …
kreisel
Pred 2 rokmi
3
Koliesko pre laboratorne mysky na chov
Dobry den, chcel by som sa len spytat, chovame male mysky pre radost, vsetko je vporiadku, len bezi…
kejsix
Pred 2 rokmi
7
Vlhnutie steny
Vedel by mi poradiť niekto,kto sa s tým stretol aký môže byť dôvod vlhnutia steny z opačnej strany …
haciendman
Pred 2 rokmi
22
GU Kovanie Security Automatic - doplnenie el. otvárania dverí
Ahojte. Mám plastové dvere s kovaním GU - Security Automatic. Uvažujem že by som chcel doplniť el. …
mgx
Pred 2 rokmi
5
Hrubka a množstvo železa na stojisko pre auto.
Pozdravujem. Riešil niekto niečo podobné? Betonova pinvica o rozmeroch 3,5 x 4 m. Na vrchu stojisko…
marekdanton
Pred 2 rokmi
20
Kusok Slovenska bez komarov
Ahoj, kde na Slovensku by som nasiel lokalitu bez komarov ? Mame krasnu zahradu, ale co z toho ked …
mishkabb
Pred 2 rokmi
14
Plánovač Gardena
čaute, pri plánovaní záhrady mi po pár minútach aplikácia prestane reagovať, máte niekto s tým pod…
chrobak7
Pred 2 rokmi
2
Ako na výspravku špaliet?
Zdravím. Mohli by ste ma prosím usmerniť ako najlepšie postupovať pri výspravke takejto špalety? Na…
willinko23
Pred 2 rokmi
13
Gabionvy plot - vyrobca/cena
Zdravim, zhanam nejake firmy na gabionove ploty ale moc ich najst neviem a tie co som nasiel su nej…
marekjahoda
Pred 2 rokmi
15
Pripojenie na kanalizáciu cez súkromnú cestu
Dobrý deň, veľmi by som Vás skúsenejších chcela požiadať o radu. Kúpili sme pozemok s podielom na s…
alexnetatmo
Pred 2 rokmi
14
Zateplenie bytovky a balkon
Dobry den, Dnes prislo rozhodnutie o tom ze budu rekonstruovat a zateplovat bytovku. Spada tam aj z…
uhlikova_stopa
Pred 2 rokmi
7
Rozvody odpadu v dome
Zdravím, chcem spýtať niekoho nezaujateho či je dané miesto na fotke v poriadku. Podľa mňa by to ta…
rudy2501
Pred 2 rokmi
14
Aky konvektor vybrat
Ahojte, poradte konvektory s ktorými ste spokojní. Potrebujem vymeniť stare neviem kolko maku rokov…
alinka6
Pred 2 rokmi
22
DD5 Ohrev vody
Ahojte Mam ZSE sadzbu DD5 s HDO 159_146 Cize konkrétne dve HDO zvlášť pre vykurovanie(159), zvlášť …
duzu
Pred 2 rokmi
3
Úzky svahovitý pozemok
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či náhodou niekto nestaval chatku v takom úzkom slizovom pozemku v…
8nicol8
Pred 2 rokmi
4
Pôjde to ešte zachrániť
Zdravím, mal by som takú otázku, vedel by mi niekto poradiť či to pojde ešte zachrániť ? Mám v plán…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
15
1
2
…
288
289
290
291
292
…