Zateplenie bytovky a balkon

Dobry den, Dnes prislo rozhodnutie o tom ze budu rekonstruovat a zateplovat bytovku. Spada tam aj zasklenie balkonov. Ale ja zaskleny a prerobeny balkon mam. Robil som si to sam 2 roky do zadu. Co s tym ak s tym nesuhlasim?
Odpovedať
@saimon852 A na to tvoje zasklenie máš súhlas ostatných spoluvlastníkov? Máš na to stavebné povolenie? Alebo si si to spravil načierno?
Odpovedať
Nespravis nic ak ma ZVB schvalenie od viac ako 2/3… budes sa musiet prisposobit. Mozes to tvoje zasklenie dat na bazos, aj to som uz videl..
Odpovedať
@saimon852 u nás, kto chcel zaskleny balkon. ten mal platbu naviac, my co sme ho mali, tak nam tie onka len zapracovali do zateplenia - ak neboli v zlom stave
Odpovedať
@chrobak7 ano mam, tak isto ako 50% naseho panelaku
Odpovedať
@saimon852 Tak potom nerozumiem - polovica bytov má zasklený balkón? Tak kto potom odsúhlasil zateplenie vrátane zasklenia?
Odpovedať
Problem je kolaudacia, nemozes skolaudovat so zasklenymi balkonmi ak nie su v projekte a naopak, ak su v projekte a nebude zasklene. Tiez by som rad videl projektanta ktory kazdy zaskleny balkon hadze do projektu zvlast, lebo z mojej skusenosti kazdy si zasklieval po svojom a inym systemom… u nas to ludia pochopili a ten panelak vyzera super ked je vsetko zasklene rovnako. Tie balkony sa daju dat do celkovej sumy recitalizacie aby to obyvatelia nemuseli platit jednorazovo, no na splatky za 0% urok
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?