Kolko moze stat zateplenie bytoveho domu?

Ma niekto skusenosti s tym kolko by mohlo realne stat zateplenie bytoveho domu? Ide o trojposchodovy panelak s troma vchodmi, takze celkovo 24 trojizbovych a 12 jednoizbovych bytov. Bude sa robit klasicke zateplenie, myslim, ze sirka polystyrenu bude 9 ci 10 cm, taktiez sa k tomu bude robit nova strecha lebo stara uz nezvlada kompletne zadrzat vodu, plus budu sa menit pozinkovane rury na vodu po celej dlzke, plus najomnici, ktori maju balkony, dostanu zasklenie balkonov. No a teraz ide hlavne o to, ci sa moze suma za toto vsetko vysplhat na 300.000 €, slovom tristotisic eur. Mne sa to zda privela. Ak sa niekto do tychto veci ako-tak vyzna, tak mi dajte prosim vediet, ci nie je tato suma nadsadena. Dakujem pekne!!
Odpovedať
Kamarat byva v bytovom dome, 4 podlazny, jeden vchod, 12 bytov. Na jesen zateplovali (12cm EPS), rekonstruovali vsetky balkony, menili/rekonstruovali strechu a vyslo ich o cele na 80 000EUR. Vy budete navyse menit stupacky. Takze ked to dam na vase tri vchody, tak okolo 300000 sa to hybat moze.
Odpovedať
Lepsie bude ak to das ako diskusiu,lebo na otazku sa da odpovedat len raz.Mas to rozpisane polozkovito?kolko za strechu,zasklenie,zateplenie?
Odpovedať
Profilova fotka
cca 43€/m2
Odpovedať
Profilova fotka
zalezi aj od toho aka firma by to robila
Odpovedať
Velmi prehnana cena,racej si zistite cenu materialou,a jednotlivych prac,a suma je jasnejsia:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?