Dostupný projektant v okoli TO

Ahojte, už dlhšie hľadáme dostupného projektanta v okolí TO. Problémom je, že väčšine sa nechce kedže ide o pomerne malý projekt a teda to radšej odmietnu/prípadne ponúknu katalógový. Máme predstavu ako by to malo vyzerať, máme to navrhnuté, potrebujeme len niekoho kto to vie prerobiť do právne vyhovujúcej formy pre PSP (projekt pre stavebné povolenie). Nevedel by nám niekto pomôcť/poradiť niekoho kto by bol schopný a za dobrý peniaz? (Kľudne môže byť aj začinajúci, ide nám len o PSP) Ďakujem za každé odporúčenie a radu.
Odpovedať
Profilova fotka
@pedro322 časy, keď sa kreslili projekty na stole sú už preč, máte nakreslenú dispozíciu, to je hlavná práca architekta a tú môžete ušetriť, ale potrebujete špecialistu TZB, elektro, statika, požiarnika, tepelnotech. posudok, pripojenie na verejnú komunikáciu. A na malom projekte je organizačne rovnaké (alebo väčšie )množstvo práce ako na veľkom. Tým Vás nechcem odradiť, len teryz aj pri zaplatení drahého projektu, môžete ušetriť, keď začnete stavať, už nie.
Odpovedať
@jan45 ďakujem za info a rady. Samozrejme to chápem. To čo sa rieši pri malom je to isté ako pri veľkom, len pri veľkom je väčšia zastavaná plocha. Bohužiaľ potrebujeme niečo malé na rekráciu a nie niečo veľké, zároveň veľmi neobľubujem “veľmi prepracované” katalógove projekty.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?