Osetrenie dazdovej vody

Chcem sa spytat ci niekto osetruje vodu v dazdovej nadrzi nejakym chemickym, pripadne biologickym pripravkom, alebo tabletami.
Odpovedať
Zalezi na co ju pouzivas a aky je s nou problem...
Odpovedať
@foobar jedna je na splachovanie WC a jednu mam na zalievanie zahrady
Odpovedať
@stavkluc Myslím, že ani na jeden ani druhý účel nie je potrebné tú vodu upravovať. H...o spláchne aj neupravená a do záhrady môže ísť taká, aká napršala.
Odpovedať
@stavkluc WC je jedno akou to spláchneš aj tak to ide do kanála a na zalievanie prší rovnaký neupravovaný , niekedy s peľom alebo pieskom či kyslé dažde a to sa už prejaví na pestovaní niektorých plodín,
Odpovedať
OK, takze ked ta voda v nadrzi i nejaku dobu stoji netvoria sa tam patogenne organizmy? vobec sa do tejto problematiky nevyznam ale ide mi o to, ze pri polievani splechnem takuto vodu do oci malemu dietatu, ci to nemoze byt skodlive. Predsa ta voda tam stoji. Chapem, ze po zemou a hlavne v tme vydrzi dlho v dobrom stave.
Odpovedať
@stavkluc preto isto nikto neoslepne, daždová ak by dlhšie stála osvetlená množia sa tam baktérie ale pre ľudí neškodné, tak isto ako v studničke tam i naprší, decká si musia zvyknúť od mala na bežné prostredie, ináč majú skôr chorobu čistých rúk, rôzne alergie
Odpovedať
urcite ano, vdaka za rady
Odpovedať
https://www.ruvzpo.sk/novinky/37.htm https://www.polympt.sk/profesionalna-...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?