Ako dosiahnúť čo najvyššiu sumu úveru zo stavebnej sporiteľne?

Ahojte. Zvažujem kúpu nehnuteľnosti a vzhľadom na súčasné podmienky hypoték by som rád čerpall čo najväčšiu časť úveru čerpal cez stavebko, keďže tam budem mať výhodnejšie podmienky. Mám už niekoľko rokov stavebné sporenie na ktorom mám slušnú čiastku a ak tomu správne rozumiem, tak úver dostanem v raz takej sume... čiže ak tam mám povedzme 15k, môžem dostať 30k. Viem čiastku, ktorú tam teraz mám jednorázovo účelovo navýšiť napr o ďalších 10k, aby som mohol dostať 50K od nich?
Odpovedať
Ahoj, žiaľ neporadím a len sa pridám k diskusií nakoľko by ma to tiež zaujímalo. Na stránke to majú pre mňa nezrozumiteľné Plánujem ich navštíviť na pobočke, ale ak by tu mal niekto skúsenosť tak budem tiež rád, ďakujem
Odpovedať
@ilcisak SS má produkt, ktorý sa volá medziúver. Môžeš ho mať v akejkoľvek sume, nemusíš mať nasporené 50% z cieľovej sumy. Ak tomu nerozumieš, choď na pobočku SS, alebo k niektorému sprostredkovateľovi SS a ten ti poradí. V SS je viacero možností, ako získať úver. Ale nemyslím, si, že by podmienky v SS boli výrazne výhodnejšie ako v bankách, najmä nie čo sa týka tých medziúverov.
Odpovedať
Ďakujem, bol som na pobočke a nechal si to vysvetliť. Tieto ich produkty majú pomerne zložité podmienky, ktoré sú zvláštne nastavené (nevedeli mi natiahnuť splatnosť na viac ako 3 roky a vždy mi tam vychádzalo platiť 200 eur mesačne aj pri nízkom úvere - asi minimálna výška splátky, nevedela ani pani na pobočke vysvetliť úplne). Skončil som tak, že tieto prostriedky len vyberiem a zvyšok budem financovať inak.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom. @larryfox Prestaň tu spamovat!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?