Má niekto prefinancovaný medziúver od stavebnej sporiteľne?

dá sa to?ako ste postupovali? na koho sa mám obrátiť?
Odpovedať
Profilova fotka
Samozrejme sa to dá, treba ale najskôr navštíviť stavebnú sporiteľňu a zistiť si, čo Ťa predčasné splatenie bude stáť, lebo mám skúsenosť s klientmi, že museli platiť až 9% poplatok z cieľovej sumy (nie zostatku istiny úveru), čiže je to sakramensky drahá záležitosť.
Odpovedať
my momentalne riesime ten isty problem a je tam ta pokuta alebo poplatok za predcasne splatenie medziuveru 9% z cielovej - cize pozicanej sumy co je velmi vela. Aspon pre nas. Bolo nam navrhnute jedno riesenie tu na fore, ze sa to da obist tak, ked vlozime sumu cca 40% z cielovej sumy, malo by sa to preklopit do stavebneho uveru a ten sa uz da splatit kedykolvek a bez poplatku.Len kde zobrat tych 40% t
Odpovedať
Profilova fotka
my to máme prefinancované. tiež nám navrhli urobiť mimoriadny vklad, ale tam tuším ešte čakáš potom dosť dlho na hodnotiace číslo, alebo ako to bolo... nepamätám presne, ale čakali by sme asi 1 až 2 roky. v každom prípade, keď sme si spočítali koľko získame na lepších úrokoch pri hypo, tak sme obetovali a vyplatili skôr. získali sme proti tomu o hodne viac a čo je hlavné, nemali sme ani čas riešiť to ináč, keď sme chceli získať teraz už náš domček :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?