O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Čistenie eternitu
Zdravim vás. Potreboval by som účinnú radu od niekoho , kto má skúsenosti s čistením eternitovej st…
foox
Pred 2 rokmi
12
Slovaktual, Incon
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť, od ktorej firmy zobrať okná a dvere prosím? Išlo by o Incon De…
lojzo951
Pred 2 rokmi
8
Vlhké mapy na stene
Prosím o rady a skúsenosti s vlhkosťou na vnútornej stene. Mám problém medzi kuchyňou a kúpeľňou, m…
blacksr
Pred 2 rokmi
6
Betonovy kamen
Zdravim nevie niekto poradit ako by som odstranil lak z kamena co mam oblozeny dom. Kuil som na odp…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
2
Hlina
Zdravím vedel by mi niekto poradiť čo stým vyberala sa drevena podlaha a ta hlina pod ňou kde sa to…
jan45
Pred 2 rokmi
2
Rodinny dom
Dobrý deň rád by som sa opýtal či môžu byť dva domy na jedno popisné číslo a ak áno či je povinné m…
jan45
Pred 2 rokmi
6
Čím vyplniť priestor medzi oknom a podlahou?
Ahojte, čím mám vyplniť tento priestor medzi oknom a podlahou? Stačí to vyliať betónom či tam mám d…
erik8989
Pred 2 rokmi
4
Nafukovacia virivka
Ahojte. precital som uz par diskusii ohladom upravy vody v nafukovacej virivke ale idem si po radu.…
darklol
Pred 2 rokmi
4
sponzor fóra
Hľadám obkladača Trnava
Dobrý deň, odporučíte mi obkladača na kúpeľne v Trnave?
streco18
Pred 2 rokmi
2
Teplovzdušná rúra
Zdravím vospolok, idem sa poradiť. Chceme( musíme) po 5tich rokoch vymenit Tepl.rúru lebo spodok je…
mamuko666
Pred 2 rokmi
8
Štrk v základových pásoch
Dobrý deň, Na spodok výkopu základov chcem dať vrstvu štrku 10-15 cm. Chcel by som sa spýtať či j…
josefx
Pred 2 rokmi
16
Drevostavba garáže - inšpirácia
Ahojte strecháči, pomaly ale isto sa schyľuje k započatiu vyhotovenia základovej dosky pre garáž. …
dominik_galaba
Pred 4 mesiacmi
17
Zámková dlažba smartline
Má niekto zamkovu dlažbu Smartline bezovo - olivovu? Skúsenosti, spokojnosť, reálna foto... Pomohlo…
zizzinka
Pred 2 rokmi
1
Nivelačka a hydroizolácia
Mam zopár otázok. Idem betónovat terasu, nebude zastrešená. Otázka 1: Po kolko dňoch môžem začať s…
rkorba
Pred 2 rokmi
13
Pristavenie izieb
Dobry den chceli by sme pristavit dve izby k starsiemu rodinnemu domu(dom nasich rodicov) . Mate s …
wolodymyr
Pred 2 rokmi
6
Vonkajšie žalúzie senec a okolie
Vonkajšie žalúzie máte skúsenosti s nejakou firmou ? Senec a okolie niekto kto má reálne skúsenosti…
mojezaluzie_sk
Pred 1 rokom
4
Diera v strope
Dobry den vsetkym. Potrebovali sme vyriesit/vyplnit dieru v strope. Prosim, ako je potrebne postupo…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
6
Tehličkový obklad okolo krbu
Okolo krbu máme tehličkový obklad zo starých tehiel. Už cca 7 rokov nie sú tehly ničím ošetrené, kr…
ladywero
Pred 2 rokmi
5
Moznost rozsirenia zasuvky
Zdravim, mam otazku na elektrikarov 😁 v detskych izbach mame iba jednu zasuvku pri posteli … chcela…
adzika
Pred 2 rokmi
14
Zateplenie, akú štartovaciu lištu?
Zdravím, poprosím Vás o radu. Viac hláv, viac rozumu. Pomaly dokončujem zateplenie sokla a prichádz…
dusan72
Pred 2 rokmi
1
2
34
Kolaudácia 2023/2024
Zdravím, chcem sa informovať, kto tento rok kolauduje resp. v najbližšej dobe sa bude chystať a r…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
15
Ktorý návrh kúpeľne by ste vybrali?
Ahojte, snažím sa rozložiť si kúpeľňu, ktoré riešenie sa vám pozdáva? Okná a dvere sú pevné s nimi …
vladik66
Pred 2 rokmi
29
Elektroinštalácia ( rozvody a skriňa)
Dobrý deň. Chcel by som od Vás radu, doporučenie čo by ste zmenili na tejto schéme. Je tam síce jed…
merak
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
85
Skladba dlazby
Dobry den. Viem ze omielana téma ale prečítal som dost vlakien aj na stránkach a technické listy od…
lubos56
Pred 2 rokmi
1
Americká chladnička - pripojenie na vodu
Ahojte máme menší problém zariaďujeme kuchyňu v novom dome a kúpili sme chladničku Samsung s výrobn…
marsdm
Pred 2 rokmi
8
Dá sa dať sádrokartón dole?
Nadpis asi hovorí zavšetko :slight_smile: Dá sa dať dole sádrokartón zo stropu bez poškodenia, tak …
rapidek
Pred 2 rokmi
11
Karcher K3 porucha
Ahojte, stala sa mi taka nemila vec pred rokom a pol som kupil tlakovy cistic karcher k3. Pouzil so…
duzu
Pred 2 rokmi
2
25 cm tehla + 10 cm AUSTROTHERM RESOLUTION
Ahojte. Bol som pozerať na pozemok o šírke 10 metrov ( je nutné dodržať rozostup od suseda 2 m ) T…
jan45
Pred 2 rokmi
13
3D plot
Ahojte. Keď ste stavali plot 3D, akym smerom ste dali tie “zobaciky” k sebe do dvora alebo susedovi…
nata91098
Pred 2 rokmi
6
Zárubne -osekanie steny
Kúpili sme dvere so zárubňami podľa inštrukcií a dnes mi zistili že sa nedá dať oblôžka lebo vymuro…
tomyzv
Pred 1 rokom
4
1
2
…
293
294
295
296
297
…