O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Apka DMSS
Ahojte. Pouziva niekto tuto aplikaciu na vonkajsie kamery Dahua?
alanec
Pred 2 rokmi
1
2
54
Akého výrobcu na krbovú vložku?
Ahoj. Chcel by som poprosiť o radu. Som pred kúpou krbovej vložky. Pýtam sa iba na značku, kto akú…
zerex4
Pred 2 rokmi
13
Zltnutie travy pod stromom
zdravim, pod orechom nam takto zacal zltnut travik. je to zvlastne, nikdy nam takto nezltol. a este…
gustavcok
Pred 2 rokmi
1
Skladba podlahy - Tvarovky iglu
Dobry den, do domu z 60tych let z palene cihly na betonovem zakladu bych rad udelal novou podlahu …
wolodymyr
Pred 2 rokmi
5
SDK - standard
Dobry den, chcel by som sa opytat ake aktivity su standardne zahrnute pri objednavke montaze SDK ST…
komar24
Pred 2 rokmi
1
2
33
Vonkajšia zámková dlažba
Dobrý deň, chcem sa spýtať či sa takýmto spôsobom dnes robí zámková dlažba na terase? Mne to príde …
chrobak7
Pred 2 rokmi
5
Ukotvenie hrazdy na balkone
Ahojte, dal som si namontovat klimu a tym padom mi na jednej strane balkonu ostali nevyuzite oka na…
petervankulic
Pred 2 rokmi
3
Plynový kotol Wolf cgb2-24
Dobrý deň, poprosím vás o radu ohľadom plynového kondenzačné kotla Wolf. Na displeji hlási poruchu…
rudy2501
Pred 2 rokmi
2
sponzor fóra
Zle urobena elektroinstalacia
Dobry den, chcem sa spytat, ci je mozne nejak postupovat voci elektrikarovi, ktory nam zle spravil…
zefe
Pred 2 rokmi
1
2
32
Automatické ovládanie výklopne otváravého okna (okno nie je strešné ale klasické) s časovačom
Dobrý deň, hľadáme zariadenie, ktoré by bolo schopné v určitom čase zatvoriť okno v stene. Našli sm…
sionell
Pred 2 rokmi
1
Plot medzi pozemkami
Dobry den,kupili sme väcsi pozemok,pole,z ktoreho cca 2 are uziva suseda.Byvame hned na vedlajsej p…
kreola
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
68
Klimatizacia - vonkajsia jednotka. Ako vysoko nad zemou?
Ahojte, ako vysoko nad zemou musi byt vonkajsia jednotka klimatizacie? Chcem si zozvarat nejake kon…
andynr
Pred 9 mesiacmi
15
Zakrpatene listy byliniek
Ahojte. Mam bylinkovu zahradku, kde pestujem pokope viacero druhov byliniek - matu, medovku, salviu…
mikita2
Pred 2 rokmi
6
Tatranský profil nátery?
Čím natrieť vysušeny tatranský profil ktorý sa bude montovať na podbitie strechy? Dočítal som sa : …
duzu
Pred 2 rokmi
27
Izolacia vs sklenna vata
Prosim Vas sledujem to tu chvilku a chcem pocut vyjadrenia odbornikov. Preco sklenna vata a preco n…
blacksr
Pred 2 rokmi
10
10r dom kúrenie
Dobrý deň, v októbri sa chystám sťahovať do 10-ročného domu. Dom je zateplený minerálnou vlnou s hr…
inovakurenie
Pred 1 rokom
1
2
38
Najlacnejšie murivo
Ahojte...máte prosím niekto skusenosti so stránkou najlacnejsiemurivo.sk ?...ceny sú fakt dobre...ď…
cololondon
Pred 2 rokmi
1
Živý plot na odhlučnenie
Poraďte prosím živý plot ktorý dobre vyzerá, najlepšie neopadavy a nech aspoň trosku odhlučnení od …
pochabel
Pred 2 rokmi
24
Internetový switch
Zdravím potreboval by som poradiť potrebuj kúpiť switch len sa v tom moc nevyznám. V každej izbe ma…
kejsix
Pred 2 rokmi
14
WC popis
Prosím vás,chceme si objednat do novej kúpeľne wc..čo znamená v popise wc bez goliera?
wolodymyr
Pred 2 rokmi
12
Poter a schody - chyba dilatacia?
Firma mi robila komplet podlahu - od ulozenia polystyrenu, cez podlahove kurenie az po poter. Tento…
marsdm
Pred 2 rokmi
2
Majitelia zdrzuju predaj bytu
Zaplatil som realitke rezervacnu sumu, vybavil som v banke uver a bol schvaleny. Byt ma 5 majitelov…
srandokarton
Pred 2 rokmi
11
Pleseň na stene
Dobrý deň. Pleseň v na chodbe na stene. Je tam skriňa na mieru zadná stena je voľná (tepelný most)…
majkisper
Pred 2 rokmi
15
Čo potrebujeme pri prerábke elektriky?
Ahojte, kúpili sme starší domček a postupne prerábame. Zhodli sme sa, že keď už je všetko rozvŕta…
arcticcode
Pred 2 rokmi
1
2
37
Vonkajšie žalúzie montáž
Čaute, rozmýšľam, že si namontujem vonkajšie žalúzie na balkón, ale neviem kam ukotviť box? Ukotvuj…
polotrol
Pred 2 rokmi
1
Dilema so stavanim chatky
Ahojte, neviem, ci bol niekto v podobnej situacii, ale potrebujem nejaky nezaujaty pohlad: pred nie…
ralf364
Pred 2 rokmi
7
TN-C sieť v garáži
Ahojte, chcel by som sa opýtať, v celom dome máme elektroinštaláciu v TN-C sieti a potreboval by s…
paul2
Pred 2 rokmi
1
2
34
Varná doska s digestorom skúsenosti
Dobrý deň, ma niekto varnu dosku spolu so spodným satim - digestorom ? Alebo ideálne konkrétne aj o…
kallixenos
Pred 2 rokmi
4
Bazén so soľou
Chcel by som sa opýtať, hľadám možnosti pre riešenie bazénu, no namiesto pieskovej filtrácie by som…
raziel628
Pred 2 rokmi
5
Nízky tlak teplej vody v RD
Zdravím kúpili sme dom samozrejme vedeli sme do čoho ideme ale s odstupom času som si uvedomil že t…
dusan72
Pred 2 rokmi
12
1
2
…
295
296
297
298
299
…