Bazén so soľou

Chcel by som sa opýtať, hľadám možnosti pre riešenie bazénu, no namiesto pieskovej filtrácie by som chcel soľovú filtráciu. Vedeli by ste mi poradiť čo všetko je potrebné k zakúpeniu? Máte niekto s tým skúsenosť a porovnanie či je to lepšie? Predpokladám, že rozhodne nie ekonomickejšie. Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
@rapture muzete jsem dat odkaz co myslite solova filtrace? Sul v bazenu se pouziva jako medium ze ktereho se pomoci elektrolyzi vytvari chlor ale mechanicky filtr (pisek, zeolit, ruzne umele kulicky atd…) je stale potreba.
Odpovedať
@raziel628 áno samozrejme, asi som sa nesprávne vyjadril, skôr ma zaujíma čo všetko je potrebné pre zabezpečenie chodu s použitím solinátora
Odpovedať
Profilova fotka
@rapture potrebujes hlavne filtraciu urcenu pre slanu vodu a tak isto aj tepelne cerpadlo pre slanu vodu ak budes davat. To je zaklad inak ziaden problem. Pozapajas komponenty upravis ph vody ja davam aj blokator tvrdosti (voda zo studne). Kednje ph ok tak sol podla objemu 30m3 vody 120kg soli a spustim solinator a upravnu ph. Zohreje sa voda a kupes sa. Na ostatne finty prides. V navode solinatora su vychytavky co s bazenom po party atd.
Odpovedať
@rapture chtelo by si to trochu neco nacist nejprve… je dost systemu od manualniho, poloautomatickeho, automatickeho (neprime mereni chloru nebo prime mereni). Taky zalezi jak mate velky bazen… podle toho se da neco vybrat… Jinak plati co psal @wolodymyr potrebujete aby vse bylo ready na slanou vodu…
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?