@nata91098 tí, čo to budú stavať, by mali vedieť poradiť. prielisy určujú pohľadovú stranu. ak je to od suseda, tak krajšia strana je k vám, nie k susedovi. ale ak sa sused podieľa na financovaní plota, tak je to na dohode (stačí mu nepovedať, ako to vlastne je 😄 )
ak by to bolo od ulice, tak krajšia strana od ulice.
Ahoj, akurat som to robil a ja som to dal k susedovi, hlavne lebo z nasej strany chcem dat aj tienenie. Ale plot je 100% na nasompozemku + sme sa dopredu dohodli a odsuhlasil aj sused.
@nata91098 Ak chceš na to dávať tienenie (sieť, prútie, rákosie a podobne) tak tie prelisy daj k susedovi, pretože na tvojej strane by ti potom to tienenie odtláčali.
Ak pôjde aj tienenie, treba potom zvážiť, či vôbec treba 3D plot a nestačí len 2D. Plachta to aj tak zakryje. Navyše by ste ho museli dať zobáčikmi k susedovi. Ak plachta nepôjde tak zobáčikmi ku vám.
Ďakujem
Nedali sme plachtu ale tie pasy… a zobacikmi k nám, už bolo neskoro keď som písala. 🙈
Bude to problém myslite ? Do tých zobacikiv nam ešte len prídu také malé pásiky, dúfam, že to bude sediet.