Obmedzovanie výhľadu pri výjazde z dvora RD

Sused, ktorý má murovaný plot pri hlavnej ceste ešte predeň takmer na hranicu cesty naskladal drevo a nám pri výjazde z dvora bráni vo výhľade a jedinou možnosťou je vždy len asistencia inej osoby, ktorá ukáže či je možné na cestu vyjsť. Rozumná dohoda s ním neexistuje a aj po upozornení, že vznikajú nebezpečné kolízie nereaguje. Prosím o radu akou formou riešiť situáciu. Jedná sa o obecný pozemok. Ďakujem.
Odpovedať
Otázka na obec, či má povolenie na zabratie verejného priestranstva. Ak áno, tak na akú dlhú dobu...
Odpovedať
@lienka1974 jedine na obci sa dozvies ci moze ci nie ak nie nech to riesi starosta, ze tam vznikajú kolízne situácie a nech pána upovedomí nech si drevo dá do dvora.
Odpovedať
@lienka1974 ak by bol aj bez dreva zlý výhľad, niekedy vidím, že bývajú osadené zrkadlá oproti. Ale to neviem či im zabezpečila obec, alebo to len majiteľom bolo povolené a riešili sami.
Odpovedať
ďakujem za odpovede povolenie nemá na 100% je to typ arogantného človeka, ktorý si myslí že môže všetko, skúsim sa obrátiť na obec aj keď si myslím, že neobstojím ale za pokus to stojí
Odpovedať
@marsdm zrkadla musi riesit obec spolu so spravcom prislusnej komunikacie a ak dobre pamatam zo zasadnutia tusim este aj s dopravnou policiou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?