Cena za pracu za zateplenie 20cm

Ako sa hybu tento rok ceny za pracu za m2 zateplenia polystyrenom a mineralnou izolaciou hr.20cm do stavu lepidlo+sietka? Mimo material, len praca.
Odpovedať
15e
Odpovedať
@shadowmilan vdaka za info, v tom je i lesenie, ci to si uctuju firmy zvlast?
Odpovedať
ved rec bola o praci ci je v tom lesenie sa treba spytat cloveka co to bude robit
Odpovedať
no ved jasne, spytam sa. Kazdy sa moze spytat firmu o cenu, ale ved tento portal je predsa o zdielani informacii.
Odpovedať
Pred mesiacom sme zatepľovali... Lešenie je od m2 a dní takže u nás cca 3 tyzdne 1100,-.Cena zateplenia m2 45,-eur meter vrátane materiálu.Obvolala som 15 firiem ( tri z toho chceli zálohu ,po preverení cez net by už neprišli pozor kopa podvodov) pod 20 eur m2 práca nebola ani jedna ( materiál eps 13,- lepidlo,sieťka ,terče,apu,rohové a fasádne farba 12,-.). Ak aj bol niekto 15 až 18 tak na konci + daň .p.s ak chces bez papierov tak by to okolo 17 asi šlo....
Odpovedať
@meliskova @stavkluc ako sa rátajú okná ? Započítavajú sa do plochy ? Fasádu mám 190m2. Okná 40m2. Ako sa to ráta ?
Odpovedať
@purplesticks mensie okna do cca 4-5m2 sa neodratavaju kvoly spaletam s ktorymi je viac roboty ako s rovnou plochou..
Odpovedať
@meliskova dakujem za odpoved, zatial som dotazoval cca 8 firiem, odpovedala jedna. Vyuctovat po robote vedia vsetci a rychlo, este v den ked skladaju lesenie, ale dat orientacnu cenu dopredu, aby clovek vedel s akou cenou a za co presne to uz viazne. Za tu dobu co staviam som bol uz viac krat nemilo prekvapeny pri finalnom vyuctovani. Preto som uz viac opatrny a davam si pozor na to co je v cene. Dalsia polozka s ktorou zacinajuci stavitel nepocita je odvoz odpadu, ci je v cene, alebo mi firma necha kubik odrezkov a obaloveho materialu na stavbe a rychlo zdrhnu. Za dobu stavby som v sucte odviezol cca 5 kubikov bordelu co mi tam nechali.
Odpovedať
@stavkluc co ti mám na to povedať chceš nemecké služby za ukrajinskú cenu a ešte k tomu od Slovákov 🙂
Odpovedať
pisal som tu niekde ze to chcem za ukrajinsku cenu? Ved ani nevies kolko som komu platil, tak tu prosim nepis taketo porovnania.
Odpovedať
@rkorba nie, šak to chce normálne ako to tu chodí - rumunské služby, čínsku kvalitu za nemecké ceny a bez záruky. Len si to chcel potvrdiť...
Odpovedať
@stefanby ano, tak nejak. Posledne mi osadzali hranoly do steny, nacenili robotu "Osadenie tramov", vo finale zasekali diery do steny, vopchali nosniky a odisli. Otvory nevyspravene. Osadzali stresne okno. Nechali kopy pilin pod strechou. Na otazku kto to teraz bude cistit a preco to po sebe neupratali, tak odpoved bola, ze to sa tam vzdy nechava. Velmi radi pouzivaju odpoved "To sa urobi potom." Preto si uz v poslednej dobe davam pozor co je v cene za to "osadenie". Seriozny povie ihned co dana cena obnasa a podla toho vyzera i jeho praca, spekulant sa kruti a pozera co najrychlejsie zo stavby zdrhnut po tom co tam spravil hrubu robotu. To je moja skusenost.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stefanby 100%🤣👍
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?