O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zapojenie filrácie vody
Ahojte, riešim konečne zapojenie filtrácie a zmäkčovača vody. Je to pre mňa trochu alchímia, tak bu…
erik8989
Pred 2 rokmi
17
Kompozitná podlaha vŕzganie
Zdravím, cca rok a pol máme v novostavbe položenú vodeodolnú kompozitnú podlahu, vrátane odporúčane…
solidway
Pred 2 rokmi
3
Porovnanie okien
Ahojte, potreboval by som poradiť aký je rozdiel medzi profilom KBE s parametrami 5 komôr Stave…
dixell
Pred 2 rokmi
6
Výmena iba časti strechy
Ahojte, bývame v podkroví úzkeho dlhého rodinného domu kde máme malú kuchyňu, kúpeľňu a dve izby. N…
zicher
Pred 2 rokmi
3
Kam so studňou a prečo
Zdravím skupina, vedeli by ste mi poradiť kam so studňou a prečo? Následne kam s ostatnými prípoj…
zita19
Pred 2 rokmi
2
Likvidácia železničných podvalov
Dobrý deň. Ako sa postupuje ak sa chceme zbavit zeleznicnych podvalov ktore mame na zahrade? Ďakuje…
dodok
Pred 2 rokmi
8
Oprava kuchyne + nova skrinka
Hľadám stolára na opravu kuchynskej linky. Nové dvierka, upravenie zásuviek a dorobenie skrinky na …
bestfuture
Pred 2 rokmi
4
Solárna sprcha, nefunkčnosť teplej vody
Dobr den, prosim o radu, ohladne solarnej sprchy. Mame ju druhu sezonu, koncom predoslej bola riadn…
chrobak7
Pred 2 rokmi
3
sponzor fóra
Tepelné čerpadlo a jeho účinnosť vzhľadom na vonkajšiu teplotu (tentokrát vyššiu)
Zdravím všetkých používateľov tepelných čerpadiel. Chcem sa podeliť so svojou skúsenosťou, s ktorou…
dzankamizu
Pred 2 rokmi
10
Starší RD na spoločnom pozemku
Dobrý deň, máme starší RD, je to dlhý gazdovský dom s 3 bytmi, my sme na kraji, v strede sused a na…
duzu
Pred 2 rokmi
2
Panely kvôli plynu
Zdraví, prosím vás, riešili ste niekto, že vám pobili stavbu ak dáte spraviť panele cez hlavný plyn…
zicher
Pred 2 rokmi
14
Čerpadlo do vŕtanej studne
Prosím o radu, aké ponorné čerpadlo mám použiť do novej vŕtanej studne cca 30 metrov hlbokej, ktorú…
erik8989
Pred 2 rokmi
9
Výmena podlahy v kuchyni
Prosím o radu, mame obyvackokuchynu, ale terajšiu dlazbu v kuchyni chceme vymeniť, resp potiahnuť p…
marianna_1
Pred 1 rokom
8
Renovácia schodov
Poradí mi niekto dobrú firmu na renováciu schodov? Ďakujem
fugas20
Pred 2 rokmi
5
Odliepa sa paska na parozabrane
Prosím vás odporučte mi pásku ktorá sa neodliepa, ilustračné foto posielam v prílohe včera som to n…
stavkluc
Pred 2 rokmi
9
OSB lepenie alebo srubovanie
Zdravim vas, mam otakzu ohladne spajania 2 OSB rovna hrana 22+12mm, osova vzdialenost tramov 72cm m…
hubo737
Pred 2 rokmi
11
Solarne panely
Prosim Vas, neviete mi odporucit dobru firmu vrámci Ke?
shewinka
Pred 2 rokmi
1
Ako prefarbiť/premaľovať nábytok?
Čauko, máte niekto skúsenosti s prefarbením nábytkov? Akú farbu na to treba? Pištol na striekanie p…
akvi
Pred 2 rokmi
1
2
35
Netesnosť septiku
Pekný deň prajem. Prosím o info, či pozná niekto firmu alebo dobrých majstrov, ktorý vedia pretesn…
jan45
Pred 2 rokmi
3
Daikin Altherma 3 alebo Vaillant aroTHERM split
Dobry den, poprosil by som o radu, uvazujem nad tymito dvoma variantami: - Daikin Altherma 3, 6 …
martin_ali_otam
Pred 2 rokmi
1
Silikon do rohov v kupelni
Ahojte, V kúpelni (DO ROHOV) sa v drevodome dáva silikón alebo fugovačka? Majster mi tvrdí, že do …
dromitan
Pred 2 rokmi
12
Aká je nosnosť sadrokartónovej priečky s obkladom?
Zdravim, chcem do WC dat umyvadlo na dosku . Doska bude asi kamenna, pripadne moze byt drevo …
shadowmilan
Pred 2 rokmi
6
Automatická závlaha trysky
Ahojte, chcel by som poradiť od akej značky kúpiť trysky na automatické zavlažovanie. Hlavne prosím…
gashtaan
Pred 2 rokmi
8
Zateplenie Liptov
Dobrý deň, kúpili sme starší dom na Liptove a radi by sme ho dali zatepliť. Prosím niekto kontakt a…
kreisel
Pred 2 rokmi
2
Prechod od SSE do VSE.
Hojte....nejaká pipina údajne z VSE nahovárať môjho otca na prechod k nim. Vraj sú lacnejší a podľa…
rudy2501
Pred 2 rokmi
20
Bioklimaticke zastresenie
Zdravim. Poznate prosim firmu, ktora dodava bioklimaticke zastresenie bez stlpikov? Zamer je mat mu…
sidiousd
Pred 2 rokmi
1
Kúpeľňa v paneláku so šírkou presne 160 cm
Zdravím, chystám sa prerobiť kúpeľňu v paneláku - hlavne ide o výmenu vane. Problém je v tom…
playandwin
Pred 2 rokmi
14
Obnov dom
Prosim Vas, prislo uz niekomu vyrozumenie z 3 vyzvy? Podavali sme to 24.4.2023 a doteraz ziadna odo…
uhlikova_stopa
Pred 1 rokom
12
Zahradny domcek na patkach
Zdravim, chystam sa stavat zahradny domcek a mal by som par otazok na skusenejsich stavitelov. Cel…
chinatech
Pred 3 mesiacmi
13
Dvere z Polska typ
Ahojte, prosím Vás nemáte typ na interierove dvere z Polska kde sa dajú kúpiť za rozumnu cenu? Ďa…
frantisekca
Pred 2 rokmi
2
1
2
…
301
302
303
304
305
…