Cena za HLINIKOVE okná, trojsklo

ahojte, ako sa prosím aktuálne, v dobe vysokej inflácie, hýbu ceny za hliníkové okná, trojsklo? Napr. - okno 0,5 x 1,0 m (1-krídlové, otváravo-sklopné) = 350,0 € (bez montáže) - okno 1,0 x 1,5 m (1-krídlové, otváravo-sklopné) = 580,0 € - okno 1,5 x 1,3 m (2-krídlové, 1x otv.sklopné, 1x otváravé) = 850,0 € - vchodové dvere 1,1 x 2,2 m = 1650,0 € - terasové zdvižno-posuvné dvere, 2 krídlo, 2,5 x 2,2 m = 3000,0 € podľa internetových konfigurátorov nám vyšli polovičné ceny (okrem terasovych dvier) - je jasné, že asi dali ponuku na kvalitnejší profil, ale aj tak... je to vela ... 20.000 € na celu novostavbu vr. montáže, dopravy... Ďakujem
Odpovedať
@khatarin23 Vzhľadom k tomu, že sú to hliníkové okná a dvere s trojsklom, tak si myslím, že je to primeraná cena. Skôr by som povedal, že máš až podozrivo nízke ceny. Také ceny boli pred 5 rokmi, keď sme stavali my. Neviem, aké polovičné ceny ti mohli vyjsť. Dobré hliníkové vchodové dvere do tisícky nezoženieš. Ak ti je to veľa, stále môžeš ísť do plastu. na rodinný dom ti stačia plastové okná. Ale vchodové dvere a HS portál by som dal v AL.
Odpovedať
@khatarin23 Odkiaľ máš takú CP?
Odpovedať
@frantisekca pozeram, su to ceny bez DPH, cize vo finale to je este viac. Mame to cez nasho stavebnika, on to dal nacenit dielni, ktorá robí s profilmi, zistím?
Odpovedať
@khatarin23 Však keď ti to príde drahé, tak si daj sama u nejakého predajcu okien urobiť nezáväznú cenovú ponuku. Aj u dvoch - troch.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?