O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Pokazená základná doska
Zdravím, prosím o radu. Jedny šikovníci nám robili základnú dosku pod záhradný domček ale úplne to …
petersd
Pred 2 rokmi
26
Spoločnosť G@M1 properties
Dobrý deň, Máte niekto skúsenosť s touto firmou? Vystavujú domy na vlastných pozemkoch v mojej blí…
tinika
Pred 1 rokom
4
Ako sa riesi tepelna izolacia vodovodneho potrubia
Ahojte, potreboval by som radu niekoho skuseneho vo vodovodnych potrubiach. Ako sa riesi, ked cast…
eagleowl
Pred 2 rokmi
17
Betónovanie podlahy v podkroví
Dobrý deň, prosím vás betonujeme podlahy v podkroví na drevené dosky a pôvodné hrady. Dávame 10cm b…
dwh
Pred 2 rokmi
14
Zapojenie klimatizácie cyky 3x1,5
Zdravím, chcel by som sa opýtať jednu vec, z rozvádzača nemáme prechodku do podkrovia odkiaľ plánuj…
spikerhc
Pred 2 rokmi
30
Starý dom - izolácia podlahy - betónovať alebo nie
Zdravím, prosime o radu a skusenosti. Chceme prerobiť pôvodnú podlahu v prednej izbe. Nás storočný …
mgx
Pred 2 rokmi
9
Odporučili by ste túto vinylovú podlahu?
Ahojte! Aký máte názor na značku a parametre tejto podlahy? Chcel by som to dať všade do domu - do…
majoslav1996
Pred 2 rokmi
8
Sklápacia posteľ
Máte niekto sklápaciu posteľ? Ak áno s akou ste spokojní? Chceme urobiť deťom zo spálne detskú izb…
lejja
Pred 7 mesiacmi
13
sponzor fóra
Doplnky k lexanu.
Ahojte. Trošku riešim menšiu dilemu. Na drevený prístrešok za domom chcem dať lexan bronz a neviem …
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
9
Tatransky profil podbitie
Aku hrubku tatranskeho profilu, resp. dosky pero drazka tvar V ste davali na podbitie strechy? Ponu…
sousedekovci89
Pred 1 rokom
1
2
52
Aku kominovu ciapku na odvod rekuperacie nad strechu
Zdravim, urcite tu mate niekto vyvod rekuperacie vedeny izolovanym potrubim(spiro/plastove) vertik…
milanatik
Pred 2 rokmi
1
Zasklenie
Poprosím, ak máte niekto zasklenú terasu (vyslovene len zasklit, terasa stojí) kde ste davali robi…
jankazb
Pred 2 rokmi
2
Vlhkosť
Viem že o vlhkosti je tu snáď 1000 diskusii a postupne si ich čítam, ale predsa by som potreboval n…
sperhak
Pred 2 rokmi
11
Výmena zhnitej časti stĺpa
Zdravím vás ľudia. Chcem vymeniť zhnitú spodnú časť stĺpa a potrebujem sa poradiť, či urobím dobre,…
tomino9
Pred 2 rokmi
12
Zastrešenie terasy
Ahojte, máme terasu 9x3m a chceme ju zastrešiť. Rozhodujeme sa medzi prestresenim s mliečnym sklom …
kreola
Pred 2 rokmi
4
Aký kábel použiť ak je od MRK do domu 130m.
Ahojte, prosím Vás o radu, aký druh kábelu použiť, ak od MRK po skrinku v dome bude dĺžka 130m. Is…
megdesign
Pred 2 rokmi
4
Úroveň hluku z tepelného čerpadla
Ahoj, zdravím všetkých. Zvažujem prechod na kúrenie tepelným čerpadlom vzduch-voda a mám dosť na v…
jabadaba
Pred 2 rokmi
1
2
38
Firma/Partia na zateplenie RD v okoli BA
Dobrý deň, zháňam overenú partiu na zateplenie RD minerálnou vlnou.
patricciam
Pred 2 rokmi
1
Ake sedenie pri ohnisku
Ahojte, zvazujeme dat urobit pevne sedenie k ohnisku z materialu ako zamkova dlazba, len sa bojim,…
grateful
Pred 2 rokmi
10
Odvodnenie pozemku a navozenie zeminy
Dobrý deň, mám úmysel na odvodnenie pozemku výkopom a uložením drenáže do hĺbky asi 1m. Chcem výkop…
roman_x
Pred 2 rokmi
4
Stavba chaty na mieste neexistujúceho domu
Chcem stavať chatu približne na mieste bývalého domu - chalupy, ktorá je zakreslená na kat. mape, n…
exponent
Pred 2 rokmi
2
Brána ako ju vyriešiť?
Ahojte ako by ste vyriesili branu v nasom pripade (vid foto) Cervene 195 zelene 165 a zlte 457 cm. …
worker_falcon
Pred 2 rokmi
16
Posuvná brána s Key TURBO50-ZKIT (elektronika CT-102) - niekedy netočí motor
Zdravíčko, môj 5-ročný pohon začal v posledných týždňoch občas blbnúť - elektronika po zopnutí pre…
joeyeti
Pred 2 rokmi
1
Zacatie stavby
Ahojte, rád by som počul od vas nazor. Myslíte si, že je ok začať stavať dom (nič veľké, klasika dv…
zdravefinancie
Pred 2 rokmi
7
Dodatočná terasa ku domu
Ahojte, akurát robíme zvislú hydroizolaciu a násladne sokel a terasu. Mám ale dve otázky: 1. sokel …
jancikk
Pred 2 rokmi
1
Zadlabavací zámok
prosím poraďte kde v Košiciach alebo Prešove je predajňa, kde majú kadejaké druhy zadlabavacich zám…
zicher
Pred 2 rokmi
2
Inšpirácie na vonkajšie osvetlenie
Ako máte riešené vonkajšie nástenné osvetlenie? Nie bodovky. Nejaké foto. Pripadne obchod kde ste k…
rapidek
Pred 2 rokmi
5
Trhliny v stlpiku
Ahojte,pred dvoma tyzdnami mi namontovali betonovy plot,navrtali sme do plnej polky stlpiku kovanie…
matoztt
Pred 2 rokmi
8
Vyplnenie medzery po tehlovej priečke
Zdravím, čím by bolo najlepšie vyplniť medzeru po tehlovej priečke? Hĺbka zhruba 12cm, jedna stran…
kreisel
Pred 2 rokmi
5
Krby
Dobrý deň potrebujem poraďte mi ako by som mohol vyriešiť problém že zvonka naviezť vzduch tak aby …
daniella121
Pred 2 rokmi
3
1
2
…
304
305
306
307
308
…