O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Stačí na poklop do pivnice 12mm osb?
Ahojte riesim poklop do pivnice. Diera siroka 1 meter dlha 3,5 metra, presah OSB dosky na kazdej st…
richard71
Pred 2 rokmi
9
PREKLADY A STROP
Ahojte niekto šikovný alebo odporúčaná firma na stavbu strop rectolight + prievlaky + doka debnenie…
palmen
Pred 2 rokmi
1
Vie niekto co to je za choroba na listoch?
Teda ak to nejaka choroba je.Strom teda tento rok v kondicii nie je a ma vsetky listy taketo.
peto222
Pred 2 rokmi
1
Nešťastie. Prasknuté umývadlo
Čauko, takže dneska som konečne dospel k spojazdneniu kúpelne. Vybral som umývadlo z krabice a kuka…
matka_bob
Pred 2 rokmi
1
2
47
Odvetrávanie
Dobrý deň, viete mi prosím poradiť ? Posúvali ste niekto v byte odvetrávanie ? byt podo mnou má pon…
zita19
Pred 2 rokmi
5
Šalvia a Rebríček v záhone
Ahojte, ako zacinajuci zahradkar som sa prisiel popytat o radu...v zahonoch mam Salviu a Rebricek a…
zita19
Pred 2 rokmi
7
Betónová nádrž na vodu
Zdravím Zdvihlo nám nádrž na vodu, je nakrivo, má 10m3. Bola osadená v hĺbke viac ako 3metre. Čo s …
palo18
Pred 2 rokmi
3
Samonosné schody v dome
Ahojte, vie niekto povedať orientačnú cenu takýchto schodov? Malo by ich byť 16. Má niekto také sc…
bucecka
Pred 2 rokmi
1
sponzor fóra
Dvere halifax
Viem,ze tu uz bolo toho vela,ale rada by som konkretny radu,kde ste kupovali dvere v dekore halifax…
zdenka_direrova
Pred 2 rokmi
3
Kotvenie eps
caute . zacal som zateplovat dom EPS 200 mm na kleber. Kolko kotiev davate na 1 platnu ? niekde v…
igor256
Pred 2 rokmi
3
Sušička dlho suši
Dobrý deň . Máme tento ty sušičky: SAMSUNG DV80M52102W/LE Zo začiatku bolo prádlo suché za 1,5h ale…
1234lubka
Pred 2 rokmi
10
Odkvapova vetracia mriežka - vypadane "zúbky"?
Zdravím strechaci, prosím, neviete, z akého dôvodu by mohli byť povypadavane tieto plastové "zúbky"…
ecuk
Pred 2 rokmi
7
Vodný kameň - bronzové kohutiky
Prosím vás, po roku vyzera takto naša sprcha. Viete mi poradiť ako sa zbaviť vodného kameňa, bez to…
zuz00
Pred 2 rokmi
1
Obkladač NZ
Zdravím, nevie niekto prosím poradiť obkladača v Nových Zámkoch, resp. Okolí? Ďakujem.
petrahajnalova
Pred 2 rokmi
1
Schody do ulozneho priestoru/stavebne povolenie
Pozdravujem, chcel by som sa opytat. Dostali sme stavebne povolenie na rozisrenie nasho bytu v byto…
wynk11
Pred 2 rokmi
7
Ohnutý elektrický stĺp.
Čaute, ako by som mohol zistiť či sa mi elektrický stĺp nenakláňa? Sú nejaké merače? Prípadne žeby …
dzonyby
Pred 2 rokmi
14
Pomoc s navrhol chodníkov a dlažby pred domom a na terase
Dobty večer Prosím je tu niekto kto by mi videl zvizualotovat k farbe fasády ktorú máme, že ako zla…
nata91098
Pred 2 rokmi
1
Infra rohoz podlah. kurenie- aky dat vinyl
Ahojte, chcem sa opytat ci mate niekto doma podlahove kurenie elektricke rsp. rohoz ako sa chova vi…
marfushik
Pred 2 rokmi
3
Ako zrekonštruovať gazdovský dom s gánkom?
Dobry den vzazujem kupu domu.Zaujima ma ci ma niekto nejaku skusenost so zemnou dispozicie izieb pr…
petiar
Pred 2 rokmi
27
Poradte -zarovnanie nerovnosti - omietka/fasada
Ahojte Ludia! Chcel by som sa poradit so skusenejsimi. Chystam sa na obnovu/prerabku balkona a prv…
kreisel
Pred 2 rokmi
3
Chatka z Merkury - má niekto?
Dobrý deň, máte prosím niekto chatku z Merkury Marketu? Máme záhradu v Púchove a rozmýšľam nad tako…
xenyja
Pred 2 rokmi
1
Kurenie v pivnici
Zdravim, mam otazku ohladne kurenia v pivnici. Mame dom cca 120m a je z polovice podpivniceny. Ta p…
dedo758
Pred 2 rokmi
4
Ako pripraviť panelový povrch na zateplenie
Dobry den, idem zateplit dom, je z panelov, bol na nich nastriekany brizolit, ten som odstranil, ma…
cesac09
Pred 2 rokmi
8
Splnomocnenie - podpis splnomocnenca povinny?
Dobry den, potrebujem splnomocnit brata na ukony v banke, konkretne na podanie ziadosti pre predlze…
chrobak7
Pred 2 rokmi
12
Plynová rúra nerovnomerne pečie
Dobrý deň, prosím Vás, chcela som sa spýtať na radu / nápad - keď mi plynová rúra nerovnomerne p…
nanan24
Pred 2 rokmi
11
Akú vonkajšiu omietku na garáž?
Zdravím, chcel by som sa spýtať skúsených stavebníkov, akú omietku odporúčate použiť na vonkajšiu č…
kreisel
Pred 2 rokmi
2
Mokre fleky na folii pod plechovou krytinou
Dobry den, pred tyzdnom nam pokryvacska firma ukoncila strechu na starsom dome. Dnes po slabom dazd…
petersd
Pred 2 rokmi
11
Zobytnenie garaze
Dobry den, mame pri dome starsiu samostojacu garaz na jedno auto ktora je vyuzivana momentalne ako …
kitkat20
Pred 2 rokmi
13
Montáž plynového kotla
Zdravím, chcela by som sa spýtať koľko stojí montáž plynového kotla keď príde majster,koľko to je v…
veronika114_
Pred 2 rokmi
3
Inteligencia - termostaty kvoli tieneniu?
Zdravim, Zvazoval som rozne alternativy inteligencie najma kvoli regulacii teploty a tienenia. Nak…
marfushik
Pred 2 rokmi
9
1
2
…
306
307
308
309
310
…