O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako vyriesit dodanu medzeru k zabradliu
Dobry den, chcem sa opytat, kto by mi vedel poradit najlepsi postup a material na vyriesenie "perfe…
itgospa
Pred 2 rokmi
5
Kúpa pozemku bez územného plánu
Ahojte, chystám sa kúpiť pozemok cez relitku. Pani v realitke mi povedala, že sa obec vyjadrila tak…
mimka1994
Pred 2 rokmi
20
Co to je za trvalku?
Pozna niekto tuto trvalku?budem rad za tip
wivik
Pred 2 rokmi
5
Biele larvy
Zdravím, celý byt sa mi zamoril takýmito larvami (viď foto) a neviem aký hmyz to nakládol. Larvy sa…
nerty
Pred 2 rokmi
3
Svetla so senzorom
Ahojte, chcem sa vás spýtať odkial mate schodiskove led svetla so senzorom. Najlepšie aby bol senzo…
matejmiska
Pred 2 rokmi
2
Aký typ, priemer a značku komína do NED?
Zdravím, aký typ, priemer a značku komina odporúčate do nizkoenergetickeho domu s rekuperaciou? Výh…
eagleowl
Pred 2 rokmi
23
Podlozka pod kari siet
Ahojte, poradte mi prosim ake a odkial ste kupovali podlozky pod kari siet do deky. Vdaka
arcticcode
Pred 2 rokmi
18
Odľahčenie zeminy nad žumpou
Dobrý deň, Žumpa na pozemku kvôli spadu ,... nám vychádza dosť hlboko možno 1/1.5m pod povrchom. Žu…
minosnv
Pred 2 rokmi
9
sponzor fóra
Čím špárovať sprchový kút?
Kúpil som Mapei Ultracolor plus, keďže mi to doporučila teta v stavebninach, no majster tu vrčí, že…
arcticcode
Pred 2 rokmi
18
Chrobák Lamprodila festiva
Prosím Vás, má niekto nejake rady ohľadom tohto chrobáka(Lamprodila festiva -lesklý zelený) ktorý …
zdenkonr
Pred 2 rokmi
4
Firma na kompletnú rekonštrukciu
Ahojte, odporučte mi prosím firmu z BA alebo relatívne blízkeho okolia, na kompletnú rekonštrukciu …
ap40val
Pred 2 rokmi
3
Samonaočkovanie?
Dobrý deň, chcem sa iba opýtať, či ide o zázrak, alebo sa to stáva bežne :slight_smile: Pred dvomi …
zita19
Pred 2 rokmi
7
Diery vo vavrínoch
Dobrý deň prosím Vás poraďte aký je to druh a co to spôsobuje, sú zasadené asi dva mesiace ďakujem
staliana
Pred 2 rokmi
6
Oskreta fasada
Podarilo sa mi (nechtiac, ved to poznáte) odskarbnut z fasady. Dĺžka cca 8 cm, pod tým je zatepleni…
giorgo
Pred 2 rokmi
14
Nazor na cenovu ponuku
Zdravím, dostali sme dnes cenovu ponuku na realizaciu kupelni, zaujimal by nas nazor, ze ci je to o…
marrad
Pred 2 rokmi
9
Izolacia vstupneho potrubia do rekuperacie v podhlade
Zdravim, riesim posledne fazy planovania zabudovania malej podstropnej rekuperacie do mojho bytu. …
apz
Pred 1 rokom
10
Behúnik plsnatý?
Dobrý deň, posledných pár dní sa nám každý večer v byte objavujú malé čierne chrobáky. Podľa rôznyc…
lenkito10
Pred 2 rokmi
2
HDMI
Pozdravujem. Cez chráničku v stene dlhú cca 1 m potrebujem prestrčiť HDMI kábel, avšak priemer chr…
kejsix
Pred 2 rokmi
12
Podlaha vysoky lesk
Prosim Vas mate triky nejake alebo rady ako na lesklu dlazbu? Skusila som uz ocot, dokonca dolestuj…
denisa_hajdukova
Pred 1 rokom
11
Ľudí s touto krvnou skupinou štípu komáre najviac! Máte ju aj vy?
V roku 1972 prišli vedci na to, že komáre 🦟 najviac štípu ľudí s krvnou 🩸 skupinou 🅾️. Potom nasled…
duzu
Pred 2 rokmi
2
Krov a strecha na záhradný domček - krokvy
Staviame svojpomocne s manželkou záhradný domček. Rozmery sú 6x4m, presah strechy 0,5m dookola. Ste…
richard71
Pred 2 rokmi
9
Kolaudacia, chyba nam 20cm od susedovho plota
Dobrý deň, prosim Vas o radu. Stavali sme chatu (v rekreačnej oblasti). Je to murovana chata. Chcel…
jankazb
Pred 2 rokmi
16
Podmietková batéria do tehlovej steny
Chcem sa ako uplny laik opytat - Chcem mat v sprchovom kute podomietkovu bateriu na tehlovej stene,…
jarvis
Pred 1 rokom
22
Vinylová podlaha kúpa
Ahojte, neviete poradiť prosím Vás kde v okolí PB prípadne ZA ,TN kúpiť vinilovú podlahu SPC klik s…
solidway
Pred 2 rokmi
2
Terasa inspiracie
Ahojte, vie ma niekto inspirovat…😊 ak to takto mate na terase , spolu aj stol so stolickami pre 6-8…
rkorba
Pred 2 rokmi
2
Vonkajsi parapet
Chcem sa spytat, pri izolacii hrubky 20cm aka je doporucena sirka vonkajsieho parapetu? Ytong ma 30…
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
22
AluSplash Häfele
Dobrý deň, chcem rekonštruovať kuchynskú linku výmenou pracovnej dosky a zásteny. Varnú dosku mám p…
igorramones
Pred 2 rokmi
1
Kovmax a Vydweld
Dobry den,mate niekto skusenosti s firmami Kovmax alebo Vydweld? Jedna sa konkretne o hlinikove bra…
margih
Pred 2 rokmi
1
Tekuta lepenka - horúčavy
Zdravím, včera som natieral nekrytu terasu tekutou lepenkou na ktoru pojde dlažba, ale obkladač m…
petersd
Pred 2 rokmi
9
Okná na tenkom ráme s dierou
Ahojte, máte prosím niekto okná, ktoré sú až po zem, položené na takom profile, ako dali nám? Okno…
tinca8
Pred 2 rokmi
12
1
2
…
305
306
307
308
309
…