O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Bungalov na sirku pozemku 14m
Ahojte.kto poradi nejaky pekny,fajn projekt na bungalov ktory chceme postavat na sirku pozemku 14m.…
sv3853
Pred 10 rokmi
17
Co hlavne potrebujem na vybavenie hypoteky
ahojte vedel by mi niekto poradit, čo hlavne vsetko potrebujem na vybavenie hypoteky, teda znalecky…
mato666222
Pred 10 rokmi
14
Rohový sprchový kút s krídlovými dverami
Zdravím, obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc :) ... Viete mi prosím Vás niekto z vlastnej skúsenos…
romanesnr
Pred 10 rokmi
12
Realizácia- vŕtanie studne 60m
Poprosím Vás, viete mi poradiť či odporučiť spolahlivú spoločnosť z okolia cca 80km na realizáciu …
slummdog
Pred 10 rokmi
20
Viete mi doporučiť sklokeramickú plynovú varnú dosku ?
Varíme doma na plyne a chceli by sme pri to zostat. Máte niekto skúsenosti s takýmito varnými doska…
roka84
Pred 10 rokmi
7
Ako sa býva v Bielom Kostole pri Trnave časť Podolky?
Dobrý deň, včera sme boli v realitke a páčili sa nám nové domy, ktoré stavia firma PROHOME. Ako sa …
mirka_lubo
Pred 10 rokmi
1
2
38
Epoxidové živocové podlahy
Dobrý deň ... chcem sa spýtať na tieto podlahy či s nimi máte nejaké skúsenosti...Sú vhodné aj na p…
gabriella93
Pred 10 rokmi
1
1 svetlo na dva dimmers - stmievace.
Dobry den. Prave tahame elektriku po dome a chcel by som zapojit svetlo v kuchyni na dva rozdiel…
myslivec
Pred 10 rokmi
11
sponzor fóra
Zrkadlo odrážajúce posteľ - áno alebo nie?????
Ahojte :-) idem si po radu. Chcela by som veľké zrkadlo na skoro celú stenu, problém je, že by bolo…
niless
Pred 10 rokmi
26
Pasivny dom - prieskum
Ludia, robim si taky maly prieskum. Budem vam vdacny ak mi poviete svoj nazor. Modelova situacia: M…
m168
Pred 10 rokmi
18
Ako správne užívať krb?
Ahojte, rodicia odjakziva tuzili po krbe a sen sa im nakoniec splnil..a kedze nemaju ziadne skusen…
tpu
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
3
4
103
Návrh exteriéru rodinného domu Prešov
Dobrý deň hľadám niekoho kto by vedel vypracovať komplexná návrh exteriéru okolo novostavby RD p…
samco99
Pred 10 rokmi
10
Pozemok je takto daný, treba zmenu?
Plánujeme kúpiť tento pozemok. Pozemok je momentálne rozdelený na 3 parcely, viď obrázok. Dom sa …
dulius
Pred 10 rokmi
11
Základová doska okolie NR
Môžte prosím odporučiť nejakú firmu/partiu naj z okolia NR s ktorou máte dobré skúsenosti a aj cena…
misso1
Pred 10 rokmi
1
Drevena podlaha DUB
Neviete nahodou ako sa presne vola tato podlaha, vidi sa mi , ze to bola nejaka nemecka firma....vi…
luciager
Pred 10 rokmi
8
Vystavba,rekonstrukcia chalupy-info
Dobry den prajem som tu novy a vopred sa ospravedlnujem za chyby atd prejdem rovno k veci mam san…
ciiita
Pred 10 rokmi
7
Drevený prístrešok pre auto okres ZA, súrne
Hľadáme niekoho, kto stavia drevené prístrešky pre autá v okrese Žilina. Poznáte niekoho, kto by ma…
loksiklubos
Pred 10 rokmi
3
Navrh na dodatocne dedicske konanie - mozem podat aj ja ?
chcem sa opytat ci navrh mozem podat aj ja ked som vlastnik pozemku v 1/2 a druhu 1/2 vlastni moj p…
duzu
Pred 10 rokmi
4
Ako postupovat ???
Ahojte.kupili sme pozemok a chceme stavat.predbeznu predstavu o dome uz mame...chcem sa spytat,ze a…
mir5a
Pred 10 rokmi
6
Bungalov 131 od MFpro
Dobry den, Chcel by som spytat ci nahodou niekto stavia Bungalov 131 od MfPro ci uz iba na zakl…
macau
Pred 10 rokmi
1
Koľko by stálo vytvorenie darovacej zmluvy u právnika?
Tak aj mam svoju otazku:-) Potrebujeme s priatelom spravit darovaciu zmluvu na byt. Ze on mne daru…
olivia97
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
6
7
186
Výpočet tepelných strát na dome.
Ahojte. Chcem meniť na dome kúrenie a možno aj zatepľovať ak to bude nutné a chcel by som vás popro…
duzu
Pred 10 rokmi
10
Krb - tanierovy ventil s pohonom
Ahojte, nestretli ste sa niekto s tanierovym ventilom, ktory by bolo mozne otvorit a nasledne uzavr…
megdesign
Pred 10 rokmi
14
Prosim poradte ako zariadit malicku obyvacku
Ahojte, trapime sa trosinku s tym, ako si poradit s malickou obyvackou. Rozmery a rozlozenie mie…
mayusik
Pred 10 rokmi
18
Uprava betonoveho plafonu
Ahojte, potrebujem poradit ako/cim upravit betonovy plafon v garazi. Neplanujem to omietat ani da…
jan45
Pred 10 rokmi
5
Ako postupovať pri výpovedi nájmu na dobu určitú?
Ahojte, je tu nejaka pravnicka ktora by mi vedela poradit. Sme najomcom v jednom byte a zmluva je…
blbovina
Pred 10 rokmi
1
2
36
Je lepšie, keď sa dvere otvárajú von, alebo dnu?
verim,ze mi tato diskusia pomoze sa spravne rozhodnut :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D .mame tot…
emkos
Pred 10 rokmi
21
Poradíte so zástenou v kuchyni?
Velmi sa mi paci zástena, ktorá je na obrázku. Neviem sa dopatrat, kde by sa dala kupit alebo ako s…
p_e_t_r_o_s
Pred 10 rokmi
5
Bungalov na pozemok 14x41m
Ahojte. mam pozemok o velkosti 14m sirka x 41m dlzka. chela by som tam postavit bungalov, s tym ze …
ancik24
Pred 10 rokmi
28
Aku paronepriepustnu farbu na strop?
Potrebujeme vymalovat nas novopostaveny bungalov. Problem ale je , ze mame do urcitej miery zbabran…
strakuleska
Pred 10 rokmi
7
1
2
…
2458
2459
2460
2461
2462
…