O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Problem s podlahovym kurenim Giacomini
Zdravim pani, potreboval by som poradit ohladom podlahoveho kurenia nakolko sa u nas uz vystried…
nadro
Pred 10 rokmi
7
Kde kupit kvalitny obklad do kupelne
za rozumnu cenu.Poradte.
peonko
Pred 10 rokmi
17
Keramický dom verzus montovaný drevodom
Vedel by tu niekto porovnať, resp. vymenovať výhody či nevýhody týchto riešení, či už z hľadiska NE…
pl31
Pred 10 rokmi
1
Trend 261 - stavia niekto?
http://prodom.sk/?p=projekty&project=371 myslíte že sa dá postaviť do tých 65 000?
pokakany_trpaslik
Pred 10 rokmi
2
Obojstranna krbova vlozka
ahojte mate niekto skusenosti s obojstranou krbovou vlozkou aka znacka je dobra rokmi overena c…
frenke
Pred 10 rokmi
26
Veniec, preklady z U profilu
Prosím o radu resp skúsenosti, kto má alebo robi veniec alebo preklady prípadne niečo iné z daných …
1palo1
Pred 10 rokmi
6
Strechu na tomto domceku ponechat alebo zmenit??
chcela by som sa poradit s viacerymi ohladom tohto domceku,, na streche je planovany 25 stupnovy uh…
ancik24
Pred 10 rokmi
19
Zastresenie terasy doskami z plneho polykarbotanu
Chceme zakryt terasu a kedze sa nam nepaci Lexan, rozhodli sme sa pre dosky plneho polykarbonatu (a…
mikenda_present
Pred 10 rokmi
17
sponzor fóra
Obvodove mury - rada
Ahojte, viem ze sa to tu uz rozoberalo, ale neviem sa dopatrat k presnejsim foram. Moj projekta…
originalx
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
71
Kúpa tehál
Ahojte. Potrebujeme poradiť. Ideme kupovať tehly máme už v podstate aj vybrané len zaujíma ma: 1. …
saimo
Pred 10 rokmi
6
Aký druh trávy? Prezimovanie?
Neviem, či máte skúsenosť s týmto druhom trávy. Bohužiaľ nepoznám jej meno. Dá sa nejako prezimovať…
topvideo
Pred 10 rokmi
22
Mate skusenost tondach fwist medenohneda?
Ahojte rozhodujeme sa pre skridlu a mne sa zapacila tondach twist medenohneda mate niekto s tputo s…
mamokaa
Pred 10 rokmi
5
Čo skôr? dvere či podlahu?
Zdravím, som tu nový a som totálny lajk. Kúpil som s priateľkou byt a chystáme sa ho prerobiť, viem…
johnyfly1
Pred 10 rokmi
26
Hladam studenta bytoveho/interiérového dizajnu
Hladam osobu ktorá študuje bytovy/interiérovy dizajn a vypracovala by nam vizualizáciu alebo poradi…
mayusik
Pred 10 rokmi
11
Potery - šúpu sa
Dobrý deň, potery sme robili ešte v lete/sú dostatočne vysušené/, podlahu - plávajúcu sme ešte na t…
sysell
Pred 10 rokmi
13
Ako zamedzit nanos blata na makadam
Mam mensi problem prednedavnom som vysipal makadam16-32 na povodny srtk ktory uz bol cely od blata.…
topvideo
Pred 10 rokmi
5
Reflexne znacenie
Prijazdovu cestu ku garazi,cca 35m s oblukom mame obrubenu kvadrami so sekanej zuly/kamena. Cesta j…
atlaska
Pred 10 rokmi
12
Osadenie okien v zime
Ahojte,idete niekto osadzat okna v najblizsom obdobi? My ich uz mame na sklade ale osadzat sa budu …
blackomt
Pred 10 rokmi
3
Obrubnik na ceste
Dobry den ,chcem sa spytat vie mi niekto poradit ..mam pred domom cestu a chcem na nu dat obrubniky…
miso31
Pred 10 rokmi
8
Kúpili by ste pozemok v Tichej doline (Prešov)?
Ahoj. Chcem sa opýtať, či by ste kúpili pozemok v Tichej doline (Prešov)? Premýšľame, že by sem tam…
flu5ky
Pred 10 rokmi
6
LED Luster
Dobrý nemý niekto LED luster Dalen, alebo niečo podobné, jednoduché žiadne šperky, cencule.... klas…
lududi
Pred 10 rokmi
27
Ktorá indukcia?
Potrebovala by som poradiť s výberom indukčnej varnej dosky. Nevie si vybrať medzi značkami Beko, …
horsey
Pred 10 rokmi
6
Bungalov na sirku pozemku 14m
Ahojte.kto poradi nejaky pekny,fajn projekt na bungalov ktory chceme postavat na sirku pozemku 14m.…
sv3853
Pred 10 rokmi
17
Co hlavne potrebujem na vybavenie hypoteky
ahojte vedel by mi niekto poradit, čo hlavne vsetko potrebujem na vybavenie hypoteky, teda znalecky…
mato666222
Pred 10 rokmi
14
Rohový sprchový kút s krídlovými dverami
Zdravím, obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc :) ... Viete mi prosím Vás niekto z vlastnej skúsenos…
romanesnr
Pred 10 rokmi
12
Realizácia- vŕtanie studne 60m
Poprosím Vás, viete mi poradiť či odporučiť spolahlivú spoločnosť z okolia cca 80km na realizáciu …
slummdog
Pred 10 rokmi
20
Viete mi doporučiť sklokeramickú plynovú varnú dosku ?
Varíme doma na plyne a chceli by sme pri to zostat. Máte niekto skúsenosti s takýmito varnými doska…
roka84
Pred 10 rokmi
7
Ako sa býva v Bielom Kostole pri Trnave časť Podolky?
Dobrý deň, včera sme boli v realitke a páčili sa nám nové domy, ktoré stavia firma PROHOME. Ako sa …
mirka_lubo
Pred 10 rokmi
1
2
38
Epoxidové živocové podlahy
Dobrý deň ... chcem sa spýtať na tieto podlahy či s nimi máte nejaké skúsenosti...Sú vhodné aj na p…
gabriella93
Pred 10 rokmi
1
1 svetlo na dva dimmers - stmievace.
Dobry den. Prave tahame elektriku po dome a chcel by som zapojit svetlo v kuchyni na dva rozdiel…
myslivec
Pred 10 rokmi
11
1
2
…
2457
2458
2459
2460
2461
…