O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vstavana skrina VT,HE,
Dobry den, pozna niekto niekoho kto robi vstavane skrine z VT popripade z He za rozumnu cenu? Daku…
femanabytok
Pred 10 rokmi
2
Problém s novým trávnikom
Máme mladý trávnik siali sme ho tohto roku začiatkom septembra. Zo začiatku bolo všetko v poriadku,…
monika1202
Pred 10 rokmi
9
Hypotéka - rada
Dobrý deň, uvažujeme s priateľom kúpiť v bud. roku pozemok. Ja som zamestnaná na TPP. Aj priateľ j…
lubk0
Pred 10 rokmi
9
Otravný susedov pes
Zdravím, neviem si už dať rady...na náš pozemok sa ustavične preondiava susedov pes (poľovnícky) ak…
gubikon
Pred 10 rokmi
1
2
41
Zatekanie v kupelni od suseda
Caute, v panelaku mi zacal zatekat strop/roh. Sused nadomnou, aj o poschodie vyssie ale vedlajsi…
sneko
Pred 10 rokmi
8
Mate niekto HS portal od Slovaktualu ?
mate niekto HS portal od Slovaktualu ?
finis
Pred 10 rokmi
2
Pripevnovanie izolácie
Polystyren sa v minulosti len lepil, teraz sa začal vo veľkom pripevnovat skrutkami. Myslím že cez …
jan45
Pred 10 rokmi
8
Názory na projekt domu.
Ahojte, rád by som poznal Vaše názory, negatíva aj pozitíva na tento dom : http://moderny.zdravydo…
miro2111
Pred 10 rokmi
12
sponzor fóra
Pomoc pri kupe pozemku pod RD - viacero vlastnikov, kupa len casti
Ahojte, chcem Vas poziadat o radu ci rozmyslam spravnym smerom, ci by ste mi mohli poradit. Tak si…
viktor811
Pred 10 rokmi
6
Bau holding, prosím Vás máte s nimi nejaké skúsenosti ?
Dobrý den zaujala nás táto firma hlavne s finančnou ponukou chceli by sme od nich RD family modern …
iwonita
Pred 10 rokmi
3
Zateplenie stropu a povaly
Zdravím, chcel by som Vás poprosiť o názor na zateplenie stropu a povaly ako je na obrázku. Jedná s…
chrobak7
Pred 10 rokmi
10
Rovná plechová strecha a zníženie stropu so sadrokartonom
Dobrý deň. Robíme rekonštrukciu nášho domu. Dom je cca 45 rokov starý a je to typická stavba z minu…
blacksr
Pred 10 rokmi
3
Ustajnenie kona v obytnej zone???
Strechaci, ak sa vyznate v problematike - sused si zmyslel ze si prinesie kona mozno aj dvoch na po…
sissik
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
71
Lampa do obyvacky
Potrebovala by som poradit, kde by som zohnala lampu na 3-4 drevenych nohach, cca 170cm vysoku za r…
berinka42
Pred 10 rokmi
9
Spotrebiče Gorenje verzus Bosch
Prosim poradte, ktoru dvojicu spotrebicov by ste volili?? Gorenje alebo Bosch??popripade skusenosti…
rencucha1987
Pred 10 rokmi
23
Dvere- Poľsko
Chceme vymeniť v byte všetky dvere a potrebujem poradiť. ..nejakú firmu z Poľska, ktorí by ich priš…
johnyfly1
Pred 10 rokmi
21
Kúpa bytu mimo realitky
Dobrý deň, pred pár dňami sme boli cez RK na obhliadke bytu, ktorý by sme chceli kúpiť. Zistili sm…
manilla
Pred 10 rokmi
16
Ktora firma ma najlepsie zlavy na BRAMAC?
Poprosim z BA alebo SC okresov, kto je najvacsi predajca Bramacu...nie strechar, ale stavebniny. Zh…
skorecova
Pred 10 rokmi
1
Kde zohnat u nas taketo nieco?
ide mi o tie "vetvy" za sedackami, aj s nejakym kvetinacom alebo niecim podobnym + napln kvoli stab…
1luxor
Pred 10 rokmi
4
Dlažba CULT granit G603 - Baumax
Poznáte, prosím vás, niekto túto dlažbu? Majú ju teraz v akcii v Baumaxe. Vyhovovala by nám aj výšk…
jianfa
Pred 10 rokmi
4
Ktory odvapovy system ma v logu 8-cipu hviezdu?
zakaznik ho potrebuje doplnit pri rekonstrukcii a ja to neviem nikde najst. ak viete niekto, ktory…
dodik85
Pred 10 rokmi
2
Predzáhradka provensálsky štýl
Ahojte. Poprosila by som nejaké inšpirácie vašich predzáhradiek,veľmi by pomohli. Páči sa mi taký …
sheenka
Pred 10 rokmi
4
Stavebna firma Nove Zamky
Ahojte, hladam serioznu (ako inac :-D ) stavebnu firmu v Novych Zamkoch a okoli na stavbu domu na k…
lenka_21
Pred 10 rokmi
5
Zataplenie novostavby 30cm izolacie ?
Ahojte, zateplujeme podkrovie novostavby 200m2 ( valbova strecha, 25°) 30cm izolacie, skladba: …
leilak1
Pred 10 rokmi
4
Byt z ťarchou
Dobrý večer, Pred asi dvoma mesiacmi sme odkúpili byt od bytového družstva. Na byte bola ťarcha v…
andreah25
Pred 10 rokmi
19
Hladám spoľahlivého vodára z Košíc alebo blízkeho okolia
Poradte dobrého a spoľahlivého vodára, mám prasknuté potrubie v stene, celá stená mi zamaká a plesn…
protherm
Pred 10 rokmi
5
Strojove omietky Topolcany
Ahojte poznate niekoho kto robi kvalitne strojove omietky v okoli Topolcian?dakujem
papulka19891
Pred 10 rokmi
2
Lokalita vs. cena
Ahojte, s manželom sme sa rozhodli kupovať byt. Kedže vlastných financii moc nemáme, rozhodli sme s…
zuzka60
Pred 10 rokmi
28
Návrh fasády bunagalovu 567
Ahojte. Potrebujeme pomoc pri návrhu fasády nášho bungalovu. V predstave máme bledúčko-hnedú s tmav…
lola2002
Pred 10 rokmi
6
Maly uzky domcek s obytnym podkrovim - ake vykyrovanie pozuzit?
Domcek 6x15 metrov, obytne podkrovie, hruby mur, novostavba, zateplenie.....Neviem sa rozhodnut, ak…
jdom
Pred 10 rokmi
4
1
2
…
2455
2456
2457
2458
2459
…