O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Digestor amica ??
Mate niekto digestor tejto znacky??
1luxor
Pred 10 rokmi
4
Konecna realna vysledna cena prace fasady?
Zdravim obyvatelov krasnych domcekov ;-) Chcela by som sa Vas spytat, kolko Vas prosim vysla konec…
zateplovaniedomoveu
Pred 10 rokmi
7
Zateplenie Košice - kvalitná práca
Dobrý, vedel by mi niekto odporučiť firmu alebo živnostníka z Košíc a okolia - zateplenie rodinného…
zateplovaniedomoveu
Pred 10 rokmi
3
Laminátová podlaha Dub Atacama z Merkury Market
Ahojte strecháči, čo si myslíte o tejto podlahe? Je kvalitná? Všimla som si dávnejšie, že viacerí j…
mega_parket
Pred 10 rokmi
6
Modularne/ kontajnerove domy na Slovensku?
Poznate firmu, ktora ma s ich stavbou uz nejaku skusenost. Byvate niekto v takomto montovanom dome?…
papricka33
Pred 10 rokmi
1
Kde ste kupovali umývadlo, wc a batérie?
Ahojte, kde ste kupovali umyvadlo, wc, baterie do kupelne? V predajniach Siko, Ikea, Merkury .... n…
gelo28
Pred 10 rokmi
1
2
48
GEODET -NITRA
zdravim vas hladam geodeta o Nitry a okolia nepoznate niekoho čo som volal prvy termin februar až
catscan
Pred 10 rokmi
2
Ktorá plávajúca podlaha je najlepšia?
Radi by sme kupili plavajucu podlahu do izieb a nevieme aka je najlepsia. Preto ma potesia a pomozu…
snehulienka122
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
4
5
124
sponzor fóra
Hladam pani na pomoc pri Vianocnom upratovani
Hladam pani na pomoc pri Vianocnom upratovani - Bratislava a okolie. 5Eur/hod. Jedna sa o byt a pot…
snehulienka122
Pred 10 rokmi
4
Vstavana chladnicka Electrolux
ahojte, chcela by som sa spytat ci niekto z Vas nema vstavanu chladnicku ELECTROLUX ENN 2800 ACW a …
kovackovci
Pred 10 rokmi
4
Spravne urobeny zelezobetonovy strop?
Mame uz urobeny zelezobetonovy strop. Medzi velkou obyvackou a kuchynou sme otvor zveksili pricom v…
stowasser
Pred 10 rokmi
7
Cena prípojky, elektrika, voda, plyn
Ak je to možné, je tu niekto kto mi vie povedať čo stoja prípojky na pozemok? Chceme kúpiť pozemok …
jdemovic
Pred 10 rokmi
19
Poradite projekt domu?
Dobry den. Planujeme kupit 750m2 pozemok a chceli by sme zistit, ake su moznosti domov na trhu, r…
miro1234
Pred 10 rokmi
27
Lacobel na stene za TV
Chcem si dat za TV na stenu červený lacobel. TV stena je široká 1,5m a oddeľuje obývačku od kuchyne…
trustrk
Pred 10 rokmi
5
DVD Stavba rodinneho domu
Nazdar, Objednavali ste niekto DVD Stavba rodinneho domu z tejto stranky http://stavbarodinnehodom…
cache
Pred 10 rokmi
5
Skúsenosť s firmou 3eko ???
Dobrý den , chcem sa informovať ci nemá niekto alebo nestavia teraz drevostavbu s firmou 3eko . Zau…
cicus007
Pred 10 rokmi
1
Rezačka na polystyrén na hobby účely. Kde zoženiem?
Neviete niekto poradit, kde taketo nieco za rozumne peniaze zohnat kupit/pozicat? Nepotrebujem to …
jurajm17
Pred 10 rokmi
8
Ako sa odpisuje z meracov na radiatore
Byvame uz pol roka v 3izbovom byte a na meracov zn.ISTA nam blikaju tie iste 4cisla a potom su tam…
michaela002
Pred 10 rokmi
18
Centralny privod vzduchu do krbu?
Ahote je mozne riesit CPV aj z podkrovia? mame bungalov a izolacia bude na SDK. Podkrovie nebude…
leilak1
Pred 10 rokmi
19
Ktora znacka pre Termostatické havice je lepsia?
Ponukaju mi HEIMEIER od Hydronics alebo Concept (vyraba to vraj pre nich Honeywell). Neviem sa rozh…
poliacik321
Pred 10 rokmi
4
Ako sa dá upevniť plávajúca podlaha na stenu?
ahojte neviete nahodou ako by sa dala upevnit plavajuca podlaha na stenu ako obklad??? nechceme aby…
adamika
Pred 10 rokmi
20
Biela verzus tmavá laminátová podlaha
Veľmi sa mi páči biela laminátová podlaha - manžel je však proti. Má niekto z Vás skúsenosti s tako…
trustrk
Pred 10 rokmi
1
2
41
Okna na bungalov-DREVENE alebo PLASTOVE
Nevieme sa rozhodnut...poradte ..skusenosti, nazory, popripade firmy ( zilinsky kraj) ..cokolvek..d…
zukuvi
Pred 10 rokmi
31
Kolaudacia, a co dalej ?
Ahojte, chcem sa spytat, aky je dalsi postup pokial nam dobre dopadne kolaudacia. Poziadat o pri…
milagros
Pred 10 rokmi
24
Unionstav Dunajská Streda
Ahojte. Poznáte firmu Unionstav DS? Aké sú vaše skusenosti s touto firmou?
eri2
Pred 10 rokmi
4
Tapeta za posteľ...
Ahojte máte niekto nápad akú tapetu zvoliť za túto posteľ? Všetky steny budú biele a za posteľou ta…
romanesnr
Pred 10 rokmi
19
Dom na uzky pozemok
Hladame projekt na uzky pozemok. Daco jednoduche. Toto sa zatial najviac podoba nasej predstave: …
oli18
Pred 10 rokmi
16
Air Bungalov 303
Ahoj, staví někdo tento domeček ? http://www.air-air.sk/projekt-bungalovu-air-303/
lubk0
Pred 10 rokmi
5
Niekto s dobrym vkusom, potrebujem radu ake stolicky k tomuto stolu
ahojte, mame doma tento stol http://www.asko-nabytok.sk/5000518.1-jedalensky-stol-rh-1088-mg neviem…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
30
Finalny projekt
Zdravim, tak ideme do finale. Rada prijmem rady na vylepsenie projektu.Schodisko nam vyslo taketo.…
leonardom
Pred 10 rokmi
2
1
2
…
2453
2454
2455
2456
2457
…