O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zatazenie podlahy akumulacnou nadrzou 550l
Caute, v dome mam planovanu akumulacnu nadrz s objemom 550 l ,ktora bude polozena na podlahe, ktore…
misho119
Pred 10 rokmi
6
Stavba domu cez euroline?
ahojte riesili ste niekto stavbu domu cez euroline? nemyslim projekt ale stavbu domu na kluc …
sysell
Pred 10 rokmi
2
Projekt na domcek
Ahojte.kto poradi nejaky projekt na dom(asi radsej bungalov) na pozemok 571 m2,sirka 14 dlzka 41. I…
aag_studio
Pred 10 rokmi
2
Otázka ohladom plochej strechy
Zdravim. Vedel by som zohnat "hranolčeky " rozmerov 7,5x15cm za dobru cenu! Viem že sú malé,ale ke…
catscan
Pred 10 rokmi
3
Vyrub stromov v extraviláne.
Ahojte mala by som na vas otazocku z velkej casti to bolo uz zodpovedane v predoslej diskusii ale…
maria123
Pred 10 rokmi
8
Uchytenie sklenej vlny pri izolacii stropu
Ahojte, na zateplenie stropu planujem pouzit sklenu vlnu - Isover Unirol Plus. V projekte mam 4 …
megdesign
Pred 10 rokmi
13
Rotujuci kulmofen na jemne vlasy
Dievcence..mate nejaky dobry typ na kulmofen, asi by som uvitala rovno rotujuci ale hlavne nech set…
viktoria73
Pred 10 rokmi
3
Môžem dať na vchodové dvere do bytu rozetovú kľúčku?
možem dat na vchodove dvere do bytu rozetovú klučku ?
ice8
Pred 10 rokmi
7
sponzor fóra
Extrémne hlučná strojovňa výťahu, viete poradiť?
bývam v byte na najvrchnejšom poschodí...hneď vedľa bytu máme strojovňu výťahu, z ktorej sa po pane…
ice8
Pred 10 rokmi
6
Rolety a vintage style
prosim hladam inspiraciu. chcem zariadovat s prvkami vintage stylu, ale len taky jednoduchy skandin…
ivkazec
Pred 10 rokmi
2
Izolácia kamenných základov.
Dobrý deň. Mám starší rodinný dom postavený v roku 1962. Pod domom sú kamenné základy, ktoré by som…
ondrigo
Pred 10 rokmi
9
Externý prívod vzduchu k Jotul F400
Zdravím. Idem realizovať napojenie kachli na komín a externý prívod vzduchu. Mam vyvedenu oranžovú …
jdom
Pred 10 rokmi
6
Je niekto v okolí nr kto renovuje drevenne zarubne a dvere ?alebo vedel by mi niekto poradit v tomto
potrebovala by som sa zbavit farby na trevenych zarubniach a daich do prirodneho stavu ak sa da...d…
godfather
Pred 10 rokmi
5
Tepelné straty rodinného domu a vhodný plynový kotol
Zdravím všetkých v tomto fóre. Tento rok plánujeme stavať nový RD. Pokúšal som sa pochopiť výpočty…
nucka
Pred 10 rokmi
23
Stolicky a kresla v neoklasickom/neobarokovom style
Vedeli by smte mi poradit kde by sa dali kupit alebo dat vyrobit podobne kresla a stolicky ako su n…
angi81
Pred 10 rokmi
2
Aká je cena za rozvod vody a kanalizácie v novostavbe?
Prosim Vas netusite kolko beru instalateri za robotu ? Resp. kolko Vas stali rozvody vody a kanaliz…
jozo333666
Pred 10 rokmi
27
Obklady na steny (drevo, polyuretan a pod)
Ma niekto skusenosti s obkladmi na stenu ( foto v prilohe) resp. pozna dakoho kde by sa to dalo kup…
martinmatko
Pred 10 rokmi
6
Bude mi stacit 40 000€ na prerobenie stareho domu?
nova strecha, okna, dvere, pec na kurenie, nove elekticke vedenie, kupelna, toaleta
siberiax
Pred 10 rokmi
11
Prepojenie hodín
Dobrý deň máme dva byty vo vlastníctve. Máme 2 elektrické hodiny. Chceme jednu zrušiť A prepojiť ob…
fugas20
Pred 10 rokmi
11
Individuálny projekt - pomoc s projektom
Zdravím, potrebovali by sme poradiť ohľadom projektu. S manželom sme si sami navrhli pôdorys domu, …
ancik24
Pred 10 rokmi
1
2
59
Vizu Paradyz secret edeno
Poraďte, prosím, ktorý variant? Variant A: stena za zrkadlom celá s dekorom, Variant B : dekor je…
jajka16
Pred 10 rokmi
10
Myslite ze to sposobila zla pokladka alebo vlhkost?
Zdvihnute spoje
viktor811
Pred 10 rokmi
12
Za koľko eur sa dá kúpiť manželská posteľ?
Chcela by som sa opýtať za koľko sa dá kúpiť relatívne kvalitná manželská posteľ a nie príliš drahá…
trustrk
Pred 10 rokmi
16
Preteka dazdova voda cez strechu
Cav, mam taky velky problem.. Preteka miesto prepojenia strechy a lepidla na polystyrene, alebo p…
sle
Pred 10 rokmi
7
Ake kurenie je naj ?
Domcek 6x15, obytne podkrovie. Aky druh vykurovania je naj?
black1no
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
3
4
92
Zrkadlová fólia
Ahojte, má niekto z vás v byte alebo dome na stene zrkadlovú fóliu? Aká je údržba? Nezačne sa časom…
eewee8888
Pred 10 rokmi
4
Hypoteka pre mladyc
Ahojte neviete kde sa teraz oplati najviac zobrat hypoteku pre mladych so statnym prispevkom teda v…
dubaik1985
Pred 10 rokmi
1
2
43
Yankee Candle
Ahojte, prosim o radu tie ktore palia doma sviecky/vosky Yankee Candle, Chcem si kupit svoj prvy vo…
corvetka
Pred 10 rokmi
11
Zateplenie uz znizeneho stropu sadrokartonom
Dobrý deň, prosím o radu, ako zatepliť strop, ktorý už je znížený sadrokartónom. Bývame na samom vr…
blackomt
Pred 10 rokmi
7
Dotácie fotovoltaika, solár, TČ
Obdržal som reálnu ponuku v rámci dotačného programu SR. A) 10x fotovoltický panel 250 wp, jednof…
pripad001
Pred 10 rokmi
1
2
43
1
2
…
2451
2452
2453
2454