Yankee Candle

Ahojte, prosim o radu tie ktore palia doma sviecky/vosky Yankee Candle, Chcem si kupit svoj prvy vosk od nich a neviem sa rozhodnut ktory. Mate nejake svoje oblubene vone od nich? Pripadne nieco, co sa hodi k tomuto vianocnemu obdobiu :) Dakujem
Odpovedať
Mam a pouzivam, ale vonu si kazdy musi najst sam ;) maju teraz napr. vianocne... cervenu a zelenu... Ja mam doma tu cervenu red apple weath ;)
Odpovedať
@mishkabb dakujem, skusim :)
Odpovedať
@janafero inak mne sa velmi paci aj ginger dusk ale napr u mna v byte ju necitit :D jednej slecne som ju obdivovala v kancelarii, tam to vonalo uzasne :/ to treba naozaj vyskusat...
Odpovedať
@mishkabb zaujimave, ja som tiez pocula ze niektore vone tak necitit, preto aj by som chcela nejaku overenu ktoru sa oplati kupit a prevonia cely byt :)
Odpovedať
@janafero ja vždy nakupujem vosky v kamennej predajni, kde mám možnosť ich ovoňať vo forme sviečky /s vrchnáčikom/. Vosk nikdy nepálim celý, ale len uštipujem po troškách. Momentálne mám načatú "Clean cotton" - vonia pekne ako čisto opraté prádlo, pripomína mi aviváž...Ešte mám veľmi rada jednu bielu /neviem názov, niečo ako flufly towels - na obrázku je biely medvedík/ - je to podobná vôňa. Dosť často ich striedam - podľa nálady, ročného obdobia. Keď chcem vymeniť vosk v nádobke, tak ju dám do mrazáku, a potom jednoduch vylupnem a dávam iný vosk. Ten starý zabalím do mikroténového vrecka a zapálim zas inokedy. Vianočné moc nepoužívam, ak, tak vanilkové /momentálne "Vanilla satin"/.
Odpovedať
@corvetka dakujem, ja som si nakoniec kupila jednu bielu taka dost jemna vona oproti ostatnym co boli v ponuke (maju jeden stojan v Panta Rhei) a myslim ze to moze byt ta vanilla satin. A musim povedat ze tie vosky su super, vyrazne, prevonala vsetko a to bola jedna z tych jemnych voni..na druhy den som si kupila Air Wick vonnu sviecku co som nasla v potravinach, okolo 3 eur stala a v obchode mi vonala a doma som po zapaleni skoro nic necitila, takze naozaj sviecky Yankee Candle su kvalitne, uricte budem kupovat dalej...a ta vymena voskov super napad, vdaka za tip :)
Odpovedať
@janafero tak fajn, rada som pomohla. Inak ja si na voskoch Yankee Candle vcelku dosť ulietavam. Sviečky sa moc neoplatia, ale vosky nemajú chybu najmä kôli variabilte a cene. Minulý rok som bola v Ivánke u nich v predajni, kde som sa riadne vyšantila - mali asi všetky dostupné. Čo sa týka intenzity a prirodzenosti vône, nenašla som nič lepšie na prevoňanie interieru.
Odpovedať
@janafero ešte som zabudla, u nás majú celkom slušný výber v kvetinárstve v Kauflande, tak možno budú aj v iných kvetinárstvach.
Odpovedať
@corvetka Ja som si dnes kupila dalsi - Cranberry twist, tak som zvedava aky bude :) uz sa neviem dockat ked si ho po prichode z prace zapalim :D Inak nevies kolko druhov voskov vlastne existuje? V Panta Rhei maju tak 10 druhov. Inak este donedavna som nechapala co si na tom tak vsetci ficia, nejake obycajne sviecky, ale teraz som rovnaky zavislak aj ja :D
Odpovedať
@janafero páči sa: http://www.yankeesviecky.sk/sk/?gclid... a myslím, že na nejaký čas máš o zábavku postarané :-) Ak by si mala cestu do Bratislavy, tak pozri v kamennej predajni v Ivánke pri Dunaji, kde ich môžeš takmer všetky aj ovoniať naživo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?