O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ake kurenie je naj ?
Domcek 6x15, obytne podkrovie. Aky druh vykurovania je naj?
black1no
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
3
4
92
Zrkadlová fólia
Ahojte, má niekto z vás v byte alebo dome na stene zrkadlovú fóliu? Aká je údržba? Nezačne sa časom…
eewee8888
Pred 10 rokmi
4
Hypoteka pre mladyc
Ahojte neviete kde sa teraz oplati najviac zobrat hypoteku pre mladych so statnym prispevkom teda v…
dubaik1985
Pred 10 rokmi
1
2
43
Yankee Candle
Ahojte, prosim o radu tie ktore palia doma sviecky/vosky Yankee Candle, Chcem si kupit svoj prvy vo…
corvetka
Pred 10 rokmi
11
Zateplenie uz znizeneho stropu sadrokartonom
Dobrý deň, prosím o radu, ako zatepliť strop, ktorý už je znížený sadrokartónom. Bývame na samom vr…
blackomt
Pred 10 rokmi
7
Dotácie fotovoltaika, solár, TČ
Obdržal som reálnu ponuku v rámci dotačného programu SR. A) 10x fotovoltický panel 250 wp, jednof…
pripad001
Pred 10 rokmi
1
2
43
Kotol na pelety a drevo
ma niekto doma kotol na pelety ak ano aka znacka a ci je spokojny s kotlom na pelety dakujem :-)
frenke
Pred 10 rokmi
13
Malý šatník - tipy :)
Pomaly začínam rozmýšľať ako zariadiť náš malinký, úzky šatník :) Čo sa vám osvedčilo? Aký priesto…
smottko6
Pred 10 rokmi
13
sponzor fóra
Ako by sa dali premalovať komody?
Chcela by som sa opytat,ci mate niekdo skusenosti s farebnou upravou nabytku....Mam doma 2komody,al…
radoslavino
Pred 10 rokmi
18
Znalecký posudok na pozemok umiestneny mimo zastavaneho uzemia obce
Ludkovia mam takuto dilemu..... potrebujem urobit znalecky posudok na pozemok kvoli tomu ze chce…
lubo310
Pred 10 rokmi
10
Metrovy prieduch?
Ahojte.chcem sa spytat ci bude mat spravny tah komin ktory ma vnutorny priemer 1m a vysku cca 5m.na…
majki555
Pred 10 rokmi
27
Vstavana rura whirlpool apk 459
Chcem sa spytat cina tuto ruru treba aj tie uchtky na ktore sa rura osadi 1-2cm nad dosku v skrinke…
sudo19
Pred 10 rokmi
4
Statika dvojpodlazneho domu
Zdravym chcel by som sa spytat na staticky posudok k stavebnemu povoleniu na dvojpodlazny domcek r…
matesc3
Pred 10 rokmi
10
Projekt sukr cesty
Caute, potreboval by som naprojektovat sukromnu cestu s IS, ktora by viedla k pozemkom kde chcem po…
mire820
Pred 10 rokmi
1
Nerezovy dymovod - teplovzdusne krbove kurenie
Dobry den, rad by som sa opytal na vhodnosť nerezoveho komina a dymovodu. Doteraz bolo napojenie…
duzu
Pred 10 rokmi
7
Aky system zateplenia pouzit baumit alebo teranova
ahojte budem riesit zateplovanie a chcem sa opytat ake su dnes moznosti v suvislosti so zateplenim …
zateplovaniedomoveu
Pred 10 rokmi
10
Hypotéka pre mladych pri zmluve na dobu urcitu
Dobry den, chcem sa spýtať ci nahodou nemáte niekto skusenosti s tym co teraz riesim. Chcem si kupi…
cisko39
Pred 10 rokmi
1
2
36
Vývod kanalizácie v strede kuchyne
Ahojte, chcem sa opýtať nejakého odborníka, či je toto problém ako si my myslíme, alebo je to "b…
blackomt
Pred 10 rokmi
16
Zrkadlo s led osvetlenim, ako sa zapaja? Treba zastrcku, alebo nejako kablom priamo do elektriny?
prvy krat sa zaujimam o tuto temu prosim prepacte mi moju nevedomost ale som v tom uplny amater :-)…
stowasser
Pred 10 rokmi
2
Spojenie kuchyne s obyvackou bez vymeny kuchynskej linky - ako zladit nabytok s bukovou KL?
Zdravim ;) chystame sa prerabat 3i byt a sucastou bude aj zmena dispozicie - vyburanie steny a spoj…
catita
Pred 10 rokmi
2
Príprava na digestor
Zdravím. Chcem sa spýtať, kedy a ako ste pripravili dieru v stene na odsavanie digestora. Robili st…
peto99
Pred 10 rokmi
5
Ako na SDK a parozabranu
Zdravim, mame spravenu hrubu stavbu bungalowu spolu s debnenim stropu. Tramy na ktorych je zaklo…
mimidlo
Pred 10 rokmi
31
Vodovodná prípojka + kanalizácia
chcela by som sa spýtať, či vie niekto poradiť, ohľadom ceny za vodovodnú prípojku ( 67 m ), z toho…
matelko1
Pred 10 rokmi
31
Tiché laminátové podlahy
Máte, prosím vás, niekto skúsenosť s podlahou Meister Silence? Hľadáme nejaké "tiché" laminátové po…
beruha
Pred 10 rokmi
4
Terasa z bangkirai
ahojte ako ste spokojny s terasou bangkirai poradte obchod pripadne firmu ktora to robi dakujem …
frenke
Pred 10 rokmi
6
Hypotéka pre mladých - pristúpenie ďalšej osoby k úveru
Dobrý deň, chcela by som Vás požiadať o radu. Som vlastníčkou rodinného domu na ktorý mám hypoté…
manilla
Pred 10 rokmi
7
Január - podlahovka alebo omietky
Čaute, potrebujem poradiť. Do konca budúceho týždňa budem mať hotové komplet vnútorné rozvody. Po …
martin880
Pred 10 rokmi
3
Dobry financny poradca
neviete o nejakom dobrom financnom poradcovi ktory by vedel o nejakej vyhodnej hypoteke pre mladych…
andreah25
Pred 10 rokmi
11
Mapka.gku.sk- pomoc
Ahojte, neviete mi prosím poradiť kde by som našla legendy k jednotlivým tipom máp na tejto stránke…
9fredka1
Pred 10 rokmi
7
Vysporiadanie pozemku. Čo ďalej, ako postupovať?
Na LV je 5 spoluvlastníkov, 2 žijúce, 3 spravuje SPF. Pozemok odjakživa obrába 1 staršia pani, na p…
lubo310
Pred 10 rokmi
12
1
2
…
2452
2453
2454
2455
2456
…